REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nu se mai parchează pe strada Mircea cel Bătrân

Nu se mai parchează pe strada Mircea cel Bătrân

A.F. 13 ianuarie 2023 | 00:00 1848

Nevoia de fluidizare a traficului rutier și lucrările de modernizare aferente proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” au determinat Primăria Constanța să ia decizia instituirii unor noi reglementări pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia.

Astfel, în vederea fluidizării traficului rutier și pentru a diminua timpii de așteptare în trafic, de mâine nu se va mai putea parca în spațiile amenajate.

Totodată, vor fi demontate separatoarele de sens de la intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Cuza Vodă.

„Ne cerem scuze constănțenilor pentru disconfortul creat și facem apel la bunăvoința participanților la trafic.“ au transmis reprezentanții primăriei Constanța.

De asemenea, se recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai bine ar fi sa desfiintati toate parcarile! Cetatenii nu vor mai avea unde sa parcheze,locala va emite amenzi si vor fi multi bani la buget. In eventualitatea ca veti proceda la desfiintare,aveti posibilitatea sa va majorati salariile. O sa va votati,la alegeri ,in 2024, voi intre voi la alegeri ,si scorul va fi DEOSEBIT: cca 1%. Mai grav va fi cand veti da EXTEMPORALE!!!!!!!!!!! Asa sa va
7
0
Se lucreaza haotic, p***t si fara cap!
5
0
cand terminati de montat si trotuarele pe Mircea cum credeti ca circula pietonii pe nisipul umed din fata UMC?
6
0
Desființați și parcările de pe Tomis!
4
5
feliciu si chitzacu nu sunt in stare sa puna in practica nici macar proiectele lui fatalau si babu, asa incompetenta crasa mai rar vezi.
12
1
La ce brambureala au făcut în constanta, nici nu se mai pot face comentarii.
17
0
IQ zerooooooo!
12
0
Bravo! Uite cum vedem și noi , cei ce nu eram convinși, ca avem persoane in primărie cu IQ
5
6
Foarte bine, desfiintati parcarile de pe Mircea. Sunt locuri de parcare la Sala sporturilor, la academia navală. Pentru cateva baruri unde vin pitzi si baietii de baieti sa isi bea cafeaua si trag masinile in poarta, se stranguleaza circulația
14
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016