REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Nu se mai plătește parcarea pe timp de noapte, în Mamaia și Constanța

Nu se mai plătește parcarea pe timp de noapte, în Mamaia și Constanța

Replica API 15 iulie 2022 | 11:26 11914

Nu se mai plătește parcarea în Mamaia, noaptea! Primarul Vergil Chițac, a anunțat în cadrul unei conferințe organizate în stațiunea Mamaia și Constanța, că nu se mai plăti factura pe timp de noapte, între orele 22.00 și 8.00.

Primăria Municipiului Constanța împreună cu Asociația „Bun-Simț și Atitudine Civică” au organizat în cursul zilei de vineri, 15 iulie, ora 11:00, o conferință de presă cu prilejul lansării proiectului „Bun-Simț Turistic în stațiunea Mamaia”.

,,Sunt oameni care nu mai ales astăzi să-și petreacă vacanță în stațiunea Mamaia. Scăderea turismului e în toată țara. Turiștii au de ales si alte țări.”, a transmis primarul Vergil Chițac.

Proiectul își propune să promoveze colectarea selectivă, prin derularea unor campanii de conștientizare a constănțenilor și turiștilor în vederea schimbării atitudinii față de mediu și adoptarea unui comportament eco-civic adecvat.

Proiectul este realizat în două etape:

Etapa 1: iulie 2022

Amplasarea a 5 recipiente sub forma de delfin pentru colectarea deseurilor din plastic. Containerele vor fi incluse în infrastructura de colectare a deșeurilor de pe raza municipiului Constanța.

Etapa 2: sfârșitul sezonului estival - acțiune de plogging (mișcare și adunat deșeuri).

Proiectul implică și creșterea gradului de siguranță a turiștilor. Pe foișoarele salvamarilor din Mamaia vor fi amplasate panouri informative pentru turisti, cu privire la semnificatia steagurilor arborate pe plajă, dar si avertizari cu privire la riscurile expunerii la soare între orele 11:00-16:00. Serviciul Salvamar din Constanta va fi dotat cu 150 de balize portabile pe care turistii le pot folosi gratuit.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și A.N.S.P.S.R, cu sprijinul Decathlon România.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In constanta la dacia moraru stelian m****s si onur hasan ali duran vinde droguri mai au dosars da nu fac puscarie si vinde si acuma sa vina cineva sa faca curat la dicot constanta ca numai spagarii domnu filip
0
0
Acest derbedeu ar trebui imbracat in pene de gaina si purtat calare pe un magar pe strazile din Constanta si prin blocurile de locuinte din Mamaia. A distrus turismul , orasul in sine si gurile rele zic ca nu degeaba !
0
0
Cam tarziu domnu Chitac. Taxa de promivare a statiunii de 3500 lei pe sezon, ce faceti cu banii astia ? Pe cine promovati? Acum poate vad si aia care v-au votat de ce sunteti in stare. Ati facut din Constanta un mic Mariupol. Orasul arata ca dupa bombardament. Nimeni nu munceste. Sunteti jalnic...ca primar. Rusine
1
0
Vrea sa ii covinga pe hotelieri sa inchirieze mai multe locuri de parcare. Pai la 2.250 ron pe sezon sa zica mersi ca a inchiriat 1700 locuri. Vin alegerile ipocritule.
0
0
Masura este pentru clubari.Oamenii nu vin la plaja noaptea...
3
0
Cat de fraier sa fii sa iti irosesti banii pe litoralul romanesc??? Cand poti alege mult mai ieftin si civilizat sa mergi la vecinii nostrii bulgati, turci, greci. La noi gasesti cocalareala, jeg, evaziune, japca.
1
0
primarul sa se mute pe mircea,vara stie el de ce,nici mazare n-a asuprit asa orasul
0
0
Bravo Chiriac, tine o tot asa ca ai toate sansele sa reusesti
0
1
Cum? Pana acum nu era gratis?
0
0
Daca eram eu ii spaguiam pe toti. Nimeni nu scapa.Pe Chitac si pe labarul de Hira ii plimbam in lesa.Si Chitac si Hira sunt 2 papagali.
0
0
Amiratul da cacat doar bani viseaza
2
0
Toata Constanta este un santier, dar pe ei ii durea de plata parcarilor. Ca fiecare parcheaza pe trotuar, pe spatiul verde, pe unde apuca, la fiecare colt de strada, numai ca sa nu plateasca parcarea asta nu s-au gandit geniile care in ghilimele conduc urbea. Auzi la ei, 100 de lei pe zi parcarea. S-or fi gandit ca atrag turistii ca mustele, cu tarifele astea.
2
0
Curand o sa iasa mazare si o sa intre chitac la puscarie
1
0
Jeg de primar, jeg de consilieri. Au distrus orasul. Totusi, pt constanteni a facut si un lucru bun: a speriat turistii. O vara relativ linistita pt localnici, mai ales dupa ce s-a terminat mizeria de festival al drogatilor de pe plaja modern
1
0
Ca izgonit turistii din cauza platii parcarii
0
0
Greu cu sondajele, sunteti la 5 la suta si aveti morcovu
3
0
Jurnalistii lu' peste, e diferenta mare intre "nu se plateste" si "nu se va plati". Titlul spune una, continutul spune alta.
2
0
Mare primar, din partea mea vei avea un vot. Il meriti pe deplin!
0
2
Incepand de ieri in statiunile ce apartin de orasul Mangalia inclusiv orasul Mangalia NU SE MAI PLATESTE PARCAREA! ACEASTA A FOST ELIMINATA IN HC IERI. Dar redactia RE PL ICA antamata afaceristului Murad nu scrie. NU VREA SA ADUCA LA CUNOSTIINTA OPINIEI PUBLICE ACEST ASPECT PT CA FAC PARTE DIN CLANUL MURAD SI SCRIU LA COMANDA LUI!!
1
0
A trebuit sa-i batjocoreasca toata Presa din Romania ca sa-si dea seama ca sunt prosti. Eu mi-as concedia consilierii in cazul asta.
3
0
Prostalai psd-isti care comenteaza, hodorogi comunisti, asistati lenesi si c***i libidinoase. Numai moca vreti, laturilor!
2
3
de ce doar pentru unii este 100ron pe an locul de parcare ? ceilalti sunt venetici ?
0
0
Sa ne kakam pe voi unu la eforie si unu La palazu, sugaci ordinari si mancatori de kkt, sclavii mai marilor, dar stati ca von alegerile, pwlea va mai voteaza, ar trebuii sa va taie degetele alea cu care semnati fwtwvan gura de mascarici
3
0
Omu a trait o viata de bugetar din spaga. El nu poate sa inteleaga ca exista oameni care muncesc sa traiasca. Daca un fraier incurca munca oamenilor ei nu au din ce sa traiasca.
0
0
ati taiat gaina cu oua de auradica ati tiganit mirlanizat mamaiaas ca o sa incaati ula.machi cu blocuri pe nisip intre cimemt si asfalt,sa stati voi acolo cu mamicile voastre.luati.le din palazu,cochirleni,mihai viteazul,cogealac si alte sate mirlanesti si sa stea ele la mamaia.noi sintm in bg,grecia.ue machi,la toamna mincati brinza cu aracet!
1
0
Mweeeeepnl!!!! Mweeeee cwrvelor replica mancatoare derahatgalben!! Ne vedem la alegeri mizeriilor!!!
1
1
gresala, va luat fata sudul
3
0
Tarziu, tablagiule, ai distrus deja sezonul ! Demisia chitcane! Ia-al si pe feliciu cu tine ! Si cipanzeii !
8
0
prostii care stau sub umbrele si platesc preturi imense au dus la imbogatirea tiganimii si infestarea plajilor.auzi,maimsint si locuri cu prosop?cum adica,e plaja matii ba machi ca sa iei ban de pe ea?mai bine mergeti la prasit sau cu cercul caci furati curent si stati voi cu mamicile voastre sub umbrele.Eu am umbrela si stau moca,uistilor!huoo!
5
0
Chitac sta in Eforie il doare in cur de constanteni.E tare omul,in 2 ani a distrus Mamaia si Constanta. Ce urmeaza...
10
0
Baieti voi ati citit articolul? E scris de voi? Sunteti bine?
2
1
buna ideea mangaliotilor dar vara e cam dusa pe jumate.In Constanta totusi un tarif modic de un leu pe ora de ex.ar fi fost un inceput bun.Totusi...Stefan cel Mare cand se gata?
2
0
Constantenii s-au saturat de turisti.Mizerie,multa mizerie fac turistii. Ne ocupa locurile de parcare creste traficul si se polueaza orasul. Nu ne intereseaza afacerile din turism. O mana de jmekeri care profita 3 luni de turism otravesc viata constantenilor. Turismul trebuie redus cat mai mult. Economia judetului trebuie sa produca 365 zile pe an nu 90 zile. Atrageti fabrici si uzine in Constanta. Nu jmekerii de cluburi cu drogati si koorve.
1
0
si acum trebuie sa ii pupam picioarele lu tov amiral
3
0
In mod normal, pentru constanteni, care sunt platitori de impozite aici, nu ar trebui niciun fel de taxa.
5
1
Mazarea o freca cu bariera si nu stiu unde-i? Actualul o freaca cu parcarea, curand il va cauta pe Mazare. Oras mutilat de accesti derbedei.
5
0
Ia du-te tu in ma-ta, boule!
7
2
La cate taxe platim pentru autoturisme nu trebuie sa platim nicio taxa de parcare.
13
1
Parcarea oricum e ieftina. Preturile la parcare ar trebui sa fie duble. Cine nu are bani de parcare, sa mearga cu autobuzul.
3
11
Bine ca se lauda ca noaptea nu se mai plateste parcarea dupa ce tot ei au bagat sa fie cu plata noaptea
9
1
alo la Mangalia este 0 lei 24din 24 Voi o gadilati de 5 luni si tot spuneti ca o reduceti Intre timp a trecut vara si parcarile din Mamaia stau goale
0
0
Constanteni nu sunt turisti si nu trebuie sa plateasca niciun fel de parcare pe tot litoralul romanesc pentru ca sunt la ei acasa.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513