REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nu se potolesc! Mai mulți șoferi au fost prinși drogați la volan. Video

Nu se potolesc! Mai mulți șoferi au fost prinși drogați la volan. Video

Victor ROTARU 27 august 2023 | 00:00 4407

În noaptea de 25 spre 26 august a.c., Poliția Română a desfășurat, în județul Constanța, stațiunile Vama Veche și Mamaia-Năvodari, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.

Nu se potolesc! Mai multi soferi au fost prinsi drogati la volan. Video

Polițiștii au efectuat 542 de testări pentru alcool și 155 pentru droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.240 de lei.

Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influența alcoolului, peste limita pentru infracțiune, 4 pentru conducere sub influența drogurilor și 6 permise pentru conducere sub influența alcoolului, sub limita pentru infracțiune, totodată, fiind retrase și 20 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și una pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

La activități au participat polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și polițiști de la alte structuri rutiere.

Nu se potolesc! Mai multi soferi au fost prinsi drogati la volan. Video

 Exemple:

1. Un bărbat, de 19 de ani, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism, în localitatea 23 August, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, ulterior acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

2. Polițiștii au depistat un bărbat, de  20  de ani,  din municipiul Constanta, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

De  asemenea, s-a  constatat faptul că autoturismul nu era  asigurat printr-o poliță  de asigurare  valabilă. i-au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

3. Un bărbat, de 21 de ani, a fost depistat în localitatea Eforie Nord, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Nu se potolesc! Mai multi soferi au fost prinsi drogati la volan. Video

4. Polițiștii au identificat un bărbat, de 19 ani, în localitatea Constanța, în timp ce conducea fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de metamfetamină.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

5. Un bărbat,  de 37 de ani, a fost depistat în localitatea Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu a oprit autovehiculul la semnalele acustice și luminoase efectuate din autospeciala de poliție, procedându-se astfel la oprirea forțată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței alcoolului în sânge.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inpuscati,si dus tenesii lu tacso.
1
0
Nu doar in statiuni se rup in droguri si alcool . Ii invit pe domni politisti sa faca filtre si in localitatile limitrofe , in zona metropolitana . Au sa constate ca sunt foarte multi drogati pe sosele .
2
0
Da,dintre zecile de mii care se drogheaza ca traficantii fluiera veseli in Romania,unii se urca la volan. Dintre ei sunt cei mai multi prinsi. Cei cu un neuron inca viabil,iau taxiul sau merg pe jos Ziaristii nu au prea multe informatii referitoare la traficanti. Le e frica ,nu de alta,dar nici la nivel de stat nu prea e curaj pentru declansarea unei ,,Actiuni speciale'',vorba lui Putinica, impotriva traficului de droguri.
2
0
Ar trebui sa fie dusi direct in arest si judecati in regim de urgenta . Daca pedepsele pentru trafic de droguri si de consum nu se vor majora serios , nu se va stopa . Ba va lua amploare de la zi la zi
5
0
Tardiv. Toata vara bravii nostri tineri s-au spart la greu. Romania nu mai este o tara de tranzit, ci o tara de consum a substantelor psihopatice si autoritile o stiu. Sa fii la carma unei institutii si sa nu faci macar o actiune pe litoral? Interesele cui le acopereati?
5
0
Aceiasi oameni comenteaza pe aici pe toate subiectele. Politice economice sociale justitie istorie muzica educatie razboi ordine publica crima organizata management etc. Desteptilor! Ce multe lucruri cunoasteti voi! Ce usor este sa critici! Sa stai in tribuna sa spargi seminte si sa fii acid cu jucatorii. Ia intrati buai desteptilor pe teren. Aaaa.....voi nu puteti sa castigati nici macar un concurs de dosare ce sa mai zic de examinare scrisa si interviu. Mars!
4
4
Trebuiesc penetrati anal adînc adînc Altfel v or continua cu nemerniciile si sa se drogheze
4
0
Grija mare la gunoaiele alea de aparate drugtest , si eu am fost victima aparatului aluia, au multe errori, cand sunt 30 de grade afara nici nu au voie sa puna aparatul ala pe voi ca da errori, pustanii astia noi de militieni nici nu stiu sa le foloseasca , a trebuit sa imi faca de 3 ori testul sa le dea 7 substante eu neconsumand niciodata alcool si droguri. Cel mai bine mergeti la spital decat sa va puna kkt ul ala de aparat.
3
5
Au trebuit sa moara iar niste copii ca sa va miscati hoiturile imbuibate
14
1
2 betivi si 4 drogati! Intr-o vineri noapte! Astia isi bat joc de noi! Daca opresti 10 masini in vama veche sau mamaia nord gasesti cel putin la fel de multu. Si astia se lauda cu 6 gugustiuci pe tot litoralul! Atata poate militia romana!
18
1
Si aceste rezultate intr-o singura noapte. Este destul de grav, destul de alarmant. Se actioneaza pompieristic in defavoarea preventiei. Destructurati si radeti e la radacina fenomenul drogurilor. Taind cate o crenguta, coacul tot va inflori.
20
0
sunt fiii marilor oameni de afaceri, care declara la anaf pierderi, sunt saraci lipiti si nu au din ce sa plateasca impozit
20
0
Ei " jale " ! Nu e nicio "jale " , se lupta Gluga sa-si păstreze cascheta pe "gluga"!
15
2
Tot timpu scrie-ți mereu de rău despre noi tineri care sântem viitoru țări
3
18
Drogurile las multi bani in buzunarele multora! Acesta este motivul pentru care nu va exista o campanie adevarata de control a fenomenului! Si nu doar drogurile! Evaziunea , prostitutia, toate la un loc sunt doar in curtea politiei! De obicei, cei care fac trafic , nu vor refuza alta infractiune. Violenta, furt, etc. Daca statul, puterile statului ar vrea sa combata fenomenul, cu siguranta s-ar gasi resurse si oameni. Dar statul desfiinteaza posturi, subfinanteaza, se ocupa doar de imagine…
21
0
tot garda lasa drogurile sa intre in tara hahahahah
19
0
Când văd un polițai mă apucă râsul,asta înseamnă pt mine acești indivizi! Și s a dovedit cu acel accident că tot păcălici vor rămâne toată viața! Luați bani degeaba! La un simplu telefon,,,,lăsați omul în pace fricoșilor!
8
8
S au trezit caccanarii! Până acum unde ați fost? In boscheți cu radarul? Sa va iau cascheta in ....! Daca nu mureau acei tineri tot japca făceați, in Eforie in loc sa dirijati tot la umbra stăteati! Halal cu voi ,,,,
12
8
Acum 10-12 ani un anume presedinte a dat afara politistii buni si a facut loc tinerilor in politie, a vrut sa reinoiasca sistemul cu oameni tineri si incoruptibili. Si-au angajat neamurile si de acolo potopul. Auzi tu, au angajat din sursa externa cfr isti, bucatari, zugravi, ospatari in detrimentul oamenilor cu pregatire militara. Pai asta e politia din ziua de azi, in timpul liber mai pune o gresie etc. Dosarele de coruptie comandate de sus pentru a da exemplu la UE credeti ca erau toate pe bune? Au facut loc neamurilor. Pai si de cine suntem condusi? Nu se vede? Isi iau BAC la 40 de ani si la 50 sunt profesori doctori. Ba ma lasi? Punct
12
5
Drogangii și bețivanii trebuia să fie executati din prima zi de sezon estival
18
1
Se scapa esentialul. Inteleg, a inceput campania de testare a soferilor si e in regula cu asta. Oare numai cine are de gand sa conduca se drogheaza? Mai oameni buni,treaba e groasa rau,adica vorbim de retele bine sudate ,care fac trafic de droguri,de fete si femei,de copii si alte orori. Cine crede ca testarea soferilor rezolva totul,e complet dilaila. Ca sa te droghezi,ai nevoie de ,,marfa'' ,adica e nevoie de o intreaga structura organizata care asigura idiotii sa aiba cu ce sa-si faca creierii muci. Nu avem o piata libere pentru bunuri de larg consum,ci una dirijata de barosani,consumam numai stifturi ,dar iata ca droguri se gasesc. Bombardierii fac haz de otata lumea,mai e putin si vor avea pretentia sa fie reprezentati in Parlament ,sa aiba un partid al lor si sa dea chiar om ca ministru pentru justitie sau interne si de ce nu,presedinte. Cu testele vietii faci ordine la rutiera,la nivel de tara e fix pix. Drogatii sunt puzderie nu pe carosabil,ci pe trotuare,peste tot.
23
0
Drogurile sunt foarte scumpe, de unde au atatia bani pustii astia? Nu cumva sunt fii de bugetari si pensionari de lux? Cine isi permite sute de euro pe noapte ptr droguri? La asta duce inechitatea sociala la depravari si perversiuni
20
6
La fiecare sofer prins in judet mai sunt cateva sute poate chiar mii care nu au fost depistati; politia este complet depasita de amploarea fenomenului; pana nu se gasesc si distrug retelele de mari traficanti vor fi din ce in ce mai multi drogati iar alcoolul este o foarte grava problema de sanatate publica pentru care nu se face absolut nimic de multe decenii; unii au impresia ca nici nu se doreste asta la varful puterii; este greu de spus unde se opreste incompetenta si de unde incepe complicitatea sau este un amestec din cele doua
25
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016