REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.3° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.3° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Numeroase vedete au asistat la o prezentare de modă organizată de casa Armani la Veneţia

Numeroase vedete au asistat la o prezentare de modă organizată de casa Armani la Veneţia

A.F. 5 septembrie 2023 | 00:00 296

Designerul italian Giorgio Armani a adus strălucire ÅŸi multe staruri la VeneÅ£ia sâmbătă seară, cu ocazia unei prezentări de modă "One Night Only", care a fost organizată în marja celei de-a 80-a ediÅ£ii a Mostrei veneÅ£iene, informează Reuters.

Numeroase vedete au asistat la o prezentare de moda organizata de casa Armani la Venetia

Celebrul creator de modă italian, în vârstă de 89 de ani, a organizat un show ludic ÅŸi de inspiraÅ£ie cinematografică în faÅ£a unui public ce a inclus numeroase vedete.

Colecţia sa "Armani Prive" a avut la bază creaţii haute couture cu model arlechin, adeseori asortate cu gulere cu volane.

Numeroase vedete au asistat la o prezentare de moda organizata de casa Armani la Venetia

Rochiile, bluzele, pantalonii ÅŸi pălăriile au fost decorate cu paiete. NuanÅ£e strălucitoare de albastru, verde ÅŸi roz au fost adăugate creaÅ£iilor vestimentare care au fost în mare parte negre, cu croieli strâmte sau vaporoase.

Festivalul de Film de la VeneÅ£ia este văduvit în acest an de prezenÅ£a tradiÅ£ională a vedetelor din industria cinematografică, întrucât mulÅ£i artiÅŸti de top de la Hollywood au fost obligaÅ£i să îÅŸi anuleze participarea din cauza grevei actorilor ÅŸi scenariÅŸtilor americani.

Cu toate acestea, Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenÅ£i designeri din Italia postbelică, nu a avut nicio problemă să readucă strălucirea ÅŸi farmecul la VeneÅ£ia. Printre celebrităţile aflate în primul rând al show-ului de sâmbătă seară s-au aflat Jessica Chastain, Sophia Loren, Sydney Sweeney, Rege-Jean Page, Ang Lee ÅŸi Ava DuVernay.

Spectacole create de Armani în cadrul evenimentului "One Night Only" au fost organizate anterior ÅŸi în alte oraÅŸe, inclusiv la Tokyo, New York, Londra ÅŸi Dubai, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768