REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Numerologul MILENA Haleț: Despre REPLICA, prietena mea cea BUNĂ!

Numerologul MILENA Haleț: Despre REPLICA, prietena mea cea BUNĂ!

Replica API 20 februarie 2021 | 14:01 2267

Replica a sărbătorit joi, 18 februarie, 20 de ani de existență și 19 ani de cotidian. Ocazie cu care numerologul Milena Haleț a prezis destinul cotidianului pe baza unor numere.

”REPLICA cea bună, prietena mea - Numerologie. În urmă cu aproximativ 20 de ani visele unor temerari au dat naștere publicației REPLICA. O publicație ambițioasă, exigentă, sigură pe sine, independentă și suficient de agresivă în momentele alese de ea. Cifra comportamentului (adică a numelui) este 1.

Aspirațiile sale erau însă mult peste cele ale unui săptămânal (cum a fost la început) și, după numai un an, la data de 18 februarie 2002, s-a născut cotidianul REPLICA, având aceeași atitudine față de minciună, necinste, lipsă de loialitate dar cu mai multă responsabilitate, implicare, seriozitate. Cifra destinului cotidianului REPLICA este 6 din 5 și 1 iar cifra zilei sale de naștere este 9. Permanent îngrijorată pentru ceilalți, dorind să atragă atenția asupra marilor nereguli, nu pentru a pedepsi ci pentru a preîntâmpina propagarea lipsei de discernământ, Replica (cotidian constănțean de anvergură națională) are abilitatea de a observa oamenii și evenimentele așa cum sunt ele, de a folosi informațiile pentru a descoperi momentul de început al incidentelor, factorul declanșator al acestora. Își asumă responsabilitatea faptelor sale și, în felul ei, uneori caustic dar întotdeauna generos și împovărat de grijile întregii lumi, reușește să se facă și înțeleasă și remarcată dar și apreciată, lucru greu de realizat în lumea dificilă a presei (cifra 5 din cifra destinului său, 6 din 5 și 1, oferindu-i calitatea de a se adapta, de a se camufla, de a deveni ceea ce trebuie la momentul potrivit pentru toți și pentru fiecare în parte, cititor sau colaborator, iar cifra 9 din ziua apariției sale dăruindu-i dragoste pentru semeni, pentru societate, griji pentru mai binele celorlalți și dorința de a ajuta, de a sări în sprijinul celor care sunt nedreptățiți). Capacitatea de a se remarca, de a se încăpățâna în dorința dezvăluirii adevărului, de a fi independentă, siguranță de care dă dovadă în relatarea situațiilor celor mai dificile, energia și încăpățânarea se datorează cifrei 1 din destinul său, 6 din 5 și 1.

Pentru a fi ferit de ghinioane, cotidianul REPLICA ar trebui să respecte cifra obiectivelor sale care este 2. Această cifră a obiectivelor ne dezvăluie drumul, cărarea ori modalitatea prin care ar trebui să se exprime de-a lungul existenței sale. Cifra 2 a obiectivelor sale ne arată că acest ambițios cotidian REPLICA trebuie să fie partenerul, prietenul, camaradul de care ceilalți au nevoie nicidecum judecătorul faptelor. E plină lumea de oameni grăbiți să critice, mult prea puțini sunt aceia care să te învețe, să îți fie dascăli și să te sprijine pentru a te menține sau a reveni pe calea corectă (cifra 6 din destinul acestuia). Misiunea cotidianului REPLICA nu a fost niciodată simplă dar se descurcă excelent de 19 ani. Meritul fiind, cu siguranță, al celor care au rezistat de-a lungul timpului, care s-au potrivit cu felul lui de a fi, care au înțeles, iubit și muncit la realizarea zilnică a știrilor așteptate cu nerăbdare și emoție de tot mai mulți cititori. LA MULȚI ANI!”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016