REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Nunta momentului în showbiz: Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios!

Nunta momentului în showbiz: Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios!

Andreea CONDURACHE 8 octombrie 2023 | 00:00 8618

Gabriela Firea (51 de ani) a fost soacră mare sâmbătă, la cununia civilă a fiului său cel mare. Tudor s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, iar evenimentul a fost de-a dreptul spectaculos. El și partenera au ales o locație de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel, Mirela Vaida, etc.

Nunta momentului in showbiz: Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios!

Tudor este fiul Gabrielei Firea din prima căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Fostul ministru și-a ținut mereu familia cât mai departe de ochii curioșilor. Tudor Firea are 28 de ani și toate îi merg bine, atât pe plan personal, cât și profesional. El și fostul ministru au împreună o afacere de imobiliare, iar Gabriela Firea e acționar majoritar.

Nunta momentului in showbiz: Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios!

Tudor și iubita lui au spus cel mai hotărât „da” din viața lor. Apoi, s-au îndreptat către localul unde s-a ținut petrecerea. Au invitat doar membri din familie, prieteni și persoane apropiate de Gabriela Firea și Florentin Pandele. Au făcut un eveniment restrâns, iar nunta propriu-zisă va avea loc anul viitor, în vară. Gheorghe Nețoiu și partenera lui sunt nașii tânărului cuplu

Nunta momentului in showbiz: Fiul Gabrielei Firea s-a cununat religios!

Tot atunci au ajuns și Gabriela Firea, împreună cu Florin Pandele. Ulterior, și alți invitați au ajuns la restaurantul de lux. Câteva ore mai târziu, la locație a ajuns și fiul lui Gheorghe Nețoiu. După alte câteva ore, au sosit și Adrian Năstase, dar și Dumitru Dragomir, împreună cu soția. De asemenea, și Crina Abrudan, alături de Gabi Popescu, au fost văzuți în timp ce se îndreptau către restaurant. După alte câteva minute, a sosit și Marcel Pavel.

Evenimentul s-a ținut într-un local superb, foarte elegant și decorat cu bun gust, la InterContinental Athénée Palace. Gabriela Firea a atras toate privirile. Soția lui Pandele a purtat o rochie elegantă, lungă, bleumarin, pe corp, care i-a adus multe complimente. Mirela Vaida, buna ei prietenă, a postat mai multe fotografii de la eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O cloacă de mafioți!
0
0
Sa-i ia dracu de nenorociti, cu doamna ''Sarmulitza'' in frunte!
0
0
2 ani pina la divorț...
4
1
Asta da eveniment național. De ce suntem supuși unor astfel de situații. Mare scofala, odrasla viitoarei pen alenale sper din tot sufletul sa ajungă la pușcărie în loc sa viseze cai verzi pe pereți și sa scăpăm odată pentru totdeauna de astfel de odrasle ridicate în slavi datorita pozițiilor părinților. Haideți sa ne îndreptăm atenția și sa mediatizat faptele cu adevărat meritabile, a sportivilor, elevilor eminenți care ne fac cunoscuți în lume. Asa cred ca este corect. Ne am saturat zilnic sa auzim de aceste beizadele analfabete
6
3
cita opulenta la socialistii astia he he .acum Firea e soacra
5
2
Ginerele este baiatul Gabrielei Firea care dupa ce a luat sub nota doi la examenul de bacalaureat PSDeul a dat o lege gandita de G.Firea dupa care numele elevilor care dadeau examene erau inlocuite cu numere pentru ca sa nu vada toata tzara ce"podoabe"au uni politicieni si oameni cu bani din Romania.
15
2
casatoria e de lavanda ca e homalau
9
3
S a casatorit cu o femeie???…
9
2
Nuntasi: Puscariabili, dubiosi, artisti de mana doua si alte lepre din ciuma rosie. Nunta este platita de azilele groazei.
28
3
Câtă murdărie...
18
1
La nunta sunt invitati toti batrinii din azilele groazei, din Voluntari fara a plati darul ! E moca ,tot din baniii lor !Aceasta femeie Firea sa se apuce de crecut iepuri si sa ne lase in pace !
31
5
În episoadele următoare nora intră în politică Desființarea partidelor de cumetrie PSD și PNL au distrus țara timp de treizeci de ani Romania de la zero cu oameni noi de meserie in fiecare minister Partide noi cu ingineri medici profesori Romania e în cădere cu gunoaie la putere Corupția și Mafia model de r*mânia
25
2
NUCLEARĂ CĂTRE ISRAEL ACUUUM
6
16
Ce imi mai place cardanul, mmm, cel putin asta vorbesc colegii mei pe la spatele meu zilnic, simpatici baieti.
2
21

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166