REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Nuredin Beinur nu mai e Bau Bau. S-a cuminţit și devine investitor imobiliar. Video

Nuredin Beinur nu mai e Bau Bau. S-a cuminţit și devine investitor imobiliar. Video

Mirela PASCAL 21 decembrie 2022 | 00:00 21080

Nuredin Beinur, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la malul mării, are atâtea afaceri și proprietăți că nu-i ajung degetele de la mâini să le numere. Printre acestea, se numără și niște ruine din centrul stațiunii Saturn: un teren pe care a funcționat, cândva, Luna Parc, dar și o clădire din imediata apropiere, care a funcționat mulți ani ca și bowling. Clădirea a fost lăsată în paragină, aproape că e înghițită de bălării, iar interiorul e varză. Însă, în viitorul apropiat, lucrurile se vor schimba. Nuredin Beinur s-a asociat cu niște investitori din Turcia și Israel și vor ridica mai multe blocuri pe terenul pe care a funcționat parcul de distracții.

În urmă cu câțiva ani, turiștii care ajungeau în Saturn se ”abonau”, noapte de noapte, la  clubul din centrul stațiunii, unde puteau juca biliard, tenis de masa sau bowling. Astăzi, totul a rămas o amintire, clădirea devenind, parcă, o ruină.

Vegetația este cât casa, geamurile clădirii sunt sparte, iar interiorul pare și el abandonat. Am fost și noi la fața locului și am luat pulsul zonei.

Video:

Fostul Bowling din Saturn este al lui Nuredin Beinur

Inițial, nu știam, cu exactitate, cine se află în spatele clădirii, deși bănuiam. Însă ulterior, după câteva investigații, ne-am lămurit.

Așadar, Bowling Saturn a funcționat pe societatea Univers SA, controlată de cunoscutul Nuredin Beinur, cu 61 %, dar și de SIF Transilvania, cu 18 %.

Afaceristul a început reabilitarea clădirii, iar startul l-a dat fațada, după cum se poate vedea și-n imagini. ”Am demarat procedurile în vederea reabilitării. Nu-l demolez. Va avea aceeași destinație, de bowling”, ne-a declarat Beinur Nuredin.

Și terenul pe care a funcționat parcul de distracții e o ruină: afaceristul va face blocuri

Imediat lângă Bowling, Beinur Nuredin mai deține un teren, pe care a funcționat Luna Parc. A demolat clădirile de aici, pentru a face loc unui proiect rezidențial

terenul unde a funcționat Luna Parc

Însă, nu va investi singur, ci alături de afaceriști din Israel și Turcia, posibil și China. ”Mă caută afaceriști din China , din Turcia, Germania… vor să investească aici, împreună cu mine. Acum pot să investesc în imobiliare, pentru că stațiunea s-a dezvoltat foarte mult. Vreau să ridic mai multe blocuri în locul Luna Parc, dar să văd care sunt reglementările urbanistice. Știu că regimul e P+6, dar o să văd ce-mi permite PUG-ul, PUZ-ul”, a mai declarat afaceristul, pentru Replica.


Acestea fiind spuse, înțelegem că marele Nuredin Beinur s-a potolit și stă, cât se poate, departe de problemele penale. ”Nu mai sunt Bau Bau, m-am cumințit”, după cum ne-a declarat însuși Nuredin Beinur.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacanar ce sa ridicat pe spatele meu al unuia și altuia un cap de oaie ne spălat de jeg, pute al dracu a seu de oaie,a avut mare noroc cu marele fost comandat Pescaru care la sprijin, ca altfel era de mult timp trecut pe dreapta, sa folosit de unu și altu, de unu Babanu care are săracu si acum traume si dosar penal, de un Nitoi fost comandat și de oamenii bătuți degeaba sa semneze cu primarul iorgusi pentru ca apoi sa ia terenuri h cu japca și bătaie la oamenii. Face el cap de berbec blocuri si etc. Poate in altă galaxie. Pai ăsta se caca pe el dar nu are 100de euro in buzunare. Ia întrebați-l ăsta vară la rustic al spațiu luat pe șantaj si bătaie, a venit un Fane car de ani de zile la slujit și ia spus dă-mi o sută de euro si sa făcut oaia j*****a ca se duce la biroul din restaurant si a fugit prin spate pe la bowling
6
0
Sunt sifonul Mangaliei colaborez cu Domnul Store da la IPJ Constanta!!!
0
0
Raim un t***n borat care se crede zmeu. Daca se bate parte in parte fara cutite e mort
5
1
Eu sunt nr.1 cu mâna mea dreapta Sinan nr.2
2
3
Eu sunt nr1 și Sina nr.2
1
3
Beinur ajuta-ma te rog sa îmi plătesc facturile la Enel ca vor ăștia sa îmi tai curentu! Te rog babai nu ma lasă fără curent de sărbători
3
3
Voi pustii ma copiati acuma. M-am batut parte in parte ala cu pistolul in mana si eu cu mainile goale. t**i tragea cu pistolul in mine ai eu il bateam, vreau sa traiesc facea am copii am familie. Vedeti ca nici pistolul nici gloantele nu l-au salvat de Cumatrul Beinur. Mi-a fost mila de t**i se ruga in genunchi sa-i las viata pentru familie…
3
6
Dar...in spatele lui Bei....ce politician se află...ați aflat????....mai investigați....
7
2
Al draq sa fi de oaie belita ... ai uitat sa iti platesti datoriile, dar nu este problema...noi stam deoparte, dar te vom pune in carucior cat de curand !!!
10
1
Sa fie gratis apartamentele făcute de el și tot nu m-aș muta acolo. Toți bișnițarii construiesc complexe rezidențiale . Ce experiență în construcție are el? Va spun eu la țepele care le a dat le va da în continuare. Economie la materii prime, economie la plata oamenilor calificați va rezulta un mare rahat. Stați departe de gunoiul asta zis interlop că o să vă plângeți de milă!
13
0
,,L-am batut cu pistolul in mana.Noi 100 si ala 3 . Parcati-va ca ala a luat pistol dar nu are sange.
4
2
Da s-a apucat de invatat pentru Master Harvard. Asta ca interlopul va muri.
7
1
Bau bau pentru fraieri l a batut ala din legiunea straina de s a cacat pe el eu ii dadeam un cutit la jugulara imediat daca ma supara cu ceva mai e unul cu bemweu (ca altfel nare valoare) lunganul paluga cu NTY lu care ii freaca femeia un mos sa vezi ce i dau cep la burta daca mai face sicane in trafic ce la batut Papu e nimica
10
8
Ai batut pe naiba: daca avea ala letal, acum iti faceau de 9 luni! Daca erai cu bataia, il bateai p-ala cu tot cu pistol dar tu ai inceput sa dai telefoane sa vina brigada ca nu faceai fata!
11
2
Lasati vrajeala!Unde a muncit asta de a facut capital sa investeasca in imobiliare de la mare pana la munte?? Ce e Messy de Romania?!
12
3
E bine de stiut unde are individul ,,afaceri'' ,pentru ca oamenii normali sa poata evita sa mearga in acele locuri contaminate de interlopi si alte scursuri periculoase. Cand te bagi in jir,te mananca porcii.
15
4
boschetarii care mureau de foame inainte de 90,nici bani de petice nu aveau,acum sint mari investori.cine i.a dat moca terenurile alea,iorgus,stii??
13
3
a dat de pomana la tarfetul de la replik pentru vorbe dulci. o dejectie umana la fel ca cei care au scris despre el
22
4
L-am batut p-ala cu pistolul in mana, despre ce vorbim , a tras in mine si tot l-am batut de l-a luat Ambulanta. Plangea pe jos ca are Familie, copii. L-am lasat in viata ca mi-a fost mila de t**i. Aveam si noi pistoale si cutite. S-a rugat in genunchi sa-i crut viata…
5
15
" Cunoscut om de afaceri"?! . . sa mori tu! Toți vagabonzii care cotizează la voi, începeți sa-i spalati. De-ale lui n***t!
26
4
Ai vazut ca era s-o mierlesti si d-aia te-ai facut mielusel!
13
1
infractorii o duc mai bine decat angajatii
18
0
felicitari Beinur, bravo tie mai baiete, in sfarsit cineva construieste in zona aceea ce parea a nimanui. Sa-i fie tarana usoara lui Misa.
2
24
felicitari Beinur, bravo tie mai baiete, in sfarsit cineva construieste in zona aceea ce parea a nimanui. Sa-i fie tarana usoara lui Misa.
1
15
Bravo Replica, ati intrat pe statul de plata a lu Beinur. Nu a fost usor drumul dar iata ca ati reusit. Felicitari! Sunt convins ca si Radu o sa se dea pe brazda.
29
1
Beinur e singurul interlop care a avut curaj sa stea in fata pistolului sa-l infrunte. viz celor care fug la o palma sau cand vad un cutit.
2
24
a falimentat bowlingul,pe care l.a luat moca,nu inainte de a defrisa toti brazii si pomii din fata si de linga el.destept tatarul,arata ca in stepa de unde vine.e plin de blocuri mirlanesti 50 de m mai jos,nu stiu care.s fraierii ce pot sta in mizerile alea,maimtrebuiau blocurile lui.reteaua electrica,apa canal va ceda,din fericre blocurile sint si vor ramine in mare parte goale.ati distrus mangalia saturn,neptun olimp,betonati si cimemtati sa vedem care mirletzi vor petrece concediile in jjegurile alea de statiuni!
22
1
Asadar, si zona de Sud a litoralului, va avea aceasi soarta ca si Nordul. Succesuri!
17
2
asta nu ramasese in pana prostului la "bolidul de lucs" ? he he
23
1
Acest Beinur nu a facut nimic cu toate activele pe care le-a primit de la cei care au condus turismul din zona Mangaliei. A vandut tot pentru ca nu are capacitatea de a face ceva productiv. Cat despre blocuri,o sa construiasca acei investitori si el o sa ramana cu ele,stilul Maradona!
20
2
TOATE COUR VELE SUNT DOAMNE SI MAI RAU ,DEVIN CREDINCIOASE, HABOTNICE SI DAU SFATURI DE MORALA TINERILOR CARE NU MAI SUNT CA PE VREMEA NOASTRA
16
4
Bau bau e acum portofelul pt tine,că ești falit
15
1
Voi va luați după o javra ordinară ce a bătut oamenii nevinovați nu are nici un euro cap de oaie ce se flutura prin Mangalia cai mare investitor vai steaua lui ca actualul primar mai este disponibil săi cânte în strună cu câte ceva. Auzi Israel, China, Turcia. De unde are loc de construcții acolo ca nici nu era născut când se canta la gradina de vara, si era luna parc acolo întrebați lumea mai bătrână a Mangaliei
40
2
De unde bani ioc!!!! Zerooo
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365