REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nuți a spus adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Bona îi este alături impresarei de peste 20 de ani

Nuți a spus adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. Bona îi este alături impresarei de peste 20 de ani

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 479

NuÈ›i, bona angajată de Anamaria Prodan, îi stă alături acesteia de 23 de ani È™i spune că deja se simte parte din familie. Aceasta a vorbit despre relaÈ›ia pe care o are cu vedeta TV È™i a recunoscut că uneori există discuÈ›ii între ele.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniNuÈ›i, Anamaria Prodan

NuÈ›i nu se mai consideră doar o bonă în casa impresarei. NuÈ›i spune că admiră totul la impresară de la frumuseÈ›e, ambiÈ›ie È™i până la puterea cu care È›ine totul în frâu, viaÈ›a de familie È™i profesia.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obiÈ™nuit, nu mai e nimic nou.

Am început să prind lucrurile din mers. Èšin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Èšin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacÈ›ionez 23 de ani cu ea. Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambiÈ›ioasă È™i ceea ce îÈ™i propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau”, a spus NuÈ›i potrivit Wowbiz.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniAnamaria Prodan

Bona spune că certuri sunt È™i între ele, iar de cele mai multe ori, impresara iese învingătoare, dar asta doar pentru moment.

„Da, bineînÈ›eles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câÈ™tigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce îÈ™i dă seama că a greÈ™it, îÈ™i recunoaÈ™te vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine”, a mai spus bona familiei impresarei.

Nuti a spus adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de aniAnamaria Prodan, Ronald Gavril

Anamaria Prodan, prima apariție alături de iubitul ei

Anamaria Prodan È™i-a făcut apariÈ›ia la premiera filmului în care joacă, „Complotul bonelor”, la braÈ›ul iubitului ei, Ronald Gavril, fiind prima lor apariÈ›ie în calitate de cuplu. Impresara radiază de fericire alături de actualul său partener.

După o suferință cruntă din cauza trădării lui LaurenÈ›iu Reghecampf, Anamaria Prodan a găsit puterea de a merge mai departe È™i de a începe un nou capitol în viaÈ›a sa. Pe plan profesional, impresara se bucură de un succes colosal.

Pe lângă afacerile pe care le gestionează, ea a primit rolul principal în filmul regizat de Iura LuncaÈ™u, „Complotul bonelor”.

MarÈ›i, 6 februarie, a avut loc premiera filmului la BucureÈ™ti, iar Anamaria Prodan a venit însoÈ›ită de iubitul ei, Ronald Gavril. Sportivul, care locuieÈ™te în Statele Unite ale Americii, a venit special pentru a fi alături de partenera sa în această perioadă specială È™i încărcată de emoÈ›ii, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati avut ceva experiente impreuna, nebunelor?
0
0
Ce plm tot o bagati in seama pe expirata asta?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510