REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nutriționistul Mihaela Bilic oferă sfaturi prețioase pentru sărbători fără excese

Nutriționistul Mihaela Bilic oferă sfaturi prețioase pentru sărbători fără excese

Victor ROTARU 25 decembrie 2022 | 00:00 290

Perioada sărbătorilor de iarnă coincide cu pentru mulți dintre români cu un adevărat desfrâu culinar. Cei ponderați se bucură responsabil atât de bucate, cât și de licorile aflate pe mesele festive, însă belșugul poate ridica serioase probleme petrecăreților care nu știu unde să își stabilească măsura. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a vorbit despre cum pot evita românii disconfortul cauzat de excesele alimentare și alcoolice, fără a face rabat, însă, de la plăcerea de a se înfrupta din toate.

La nivel culinar, Mihaela Bilic explică faptul că se pot consuma toate felurile de mâncare din spectrul sărbătorilor, însă nu totul la o masă, dintr-odată. Aceeași regulă pare să se aplice și în cazul băuturilor alcoolice, care ar trebui combinate cu apă pentru ca petrecerea să nu fie ruinată.

„Eu sper să nu fie prea mulți din ăia care nu vor mânca prea mult. Aș spune haideți să mâncăm din toate, dar nu totul la o masă! Cantitatea strică și atunci dacă mâncăm aperitivele la micul dejun, ciorba și sarmalele la masa de prânz și friptura și cozonacul la masa de seară, am rezolvat meniul de sărbători. Plus că avem 10 zile în care totul este despre mâncare, deci nu vă grăbiți din prima zi, că vă alegeți cu o indigestie și pe urmă nu mai puteți ține cursa. Deci 10 zile în care putem gusta din toate, nu totul la o masă, ăsta e secretul. Mâncăm din toate, dar nu tot.”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016