REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Nutriționistul vedetelor, Mihaela Bilic, dezvăluie că mănâncă lactate expirate

Nutriționistul vedetelor, Mihaela Bilic, dezvăluie că mănâncă lactate expirate

A.F. 7 iunie 2024 | 00:00 108

Cunoscutul nutriționist, Mihaela Bilic, dezvăluie într-o postare pe Facebook că mănâncă lactate expirate. „În weekend a fost și ziua copilului și ziua internațională a laptelui. Și apropo de lactate, confirm că le mănânc expirate. Ba mai mult, le cumpăr din frigiderul cu preț redus/vânzare accelerată. Așa arată frigiderul meu”, este mesajul transmis pe Facebook, de nutriționistul Mihaela Bilic, însoțit de o fotografie.

Nutritionistul vedetelor, Mihaela Bilic, dezvaluie ca mananca lactate expirateMihaela Bilic

Într-o postare mai veche, Bilic susținea că „iaurtul expirat nu mai trebuie aruncat”.

Ea făcea atunci trimitere la declarația lui Nick Cornwell, șeful departamentului tehnic alimentar la COOP, care susținea: „Iaurtul poate fi consumat în siguranță dacă este păstrat nedeschis în frigider, așa că am făcut trecerea de la „data limită de consum” la „recomandat a se consuma înainte de” pentru a ajuta la reducerea risipei de alimente. Aciditatea iaurtului asigură o conservare naturală și vrem să încurajăm cumpărătorii să-și folosească simțurile cu privire la calitatea iaurtului lor, chiar dacă acesta a depășit termenul maxim”.

„Testele arată că iaurtul este sigur pentru consum încă 3 săptămâni după data de expirare, principala modificare care apare ține de gust(va fi mai acrișor). Se obține și un efect probiotic accentuat, un iaurt fermentat conține mai multe colonii de lactobacili benefice pentru sănătate.”, scria Bilic, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510