REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Nuțu Cămătaru, implicat într-un scandal sângeros

Nuțu Cămătaru, implicat într-un scandal sângeros

Valentina CAMARA 29 martie 2023 | 16:37 3426

Nuțu Cămătaru s-ar fi implicat în scandalul sângeros chiar la ziua de naștere a fiului fostului primar din comuna Tărtășești, Ion Rusu. La petrecere au fost invitați cei mai violenți interlopi din București și județul Ilfov.

Nutu Camataru, implicat intr-un scandal sangeros

Unul dintre fiii fostului primar din comuna Tărtășești, Ion Rusu, și-a serbat ziua de naștere la salonul de evenimente pe care familia lui îl deține. El i-a propus unui bodyguard, care avea în grijă paza unui alt salon de evenimente al familiei lui, să petreacă împreună, dar s-a ajuns la un scandal sângeros.

Bărbatul căruia Eduard Rusu, fiul fostului primar, i-a propus să își serbeze ziua de naștere împreună este Ion Coporan, cercetat alături de frații Anaser și Aramis Duduianu în dosarul în care aceștia sunt acuzați de extorcarea mai multor interpreți de muzică lăutărească. De la petrecere nu au lipsit nici Luis Gabriel și temutul Nuțu Cămătaru.

La ziua lui Eduard Rusu s-ar fi adunat aproximativ 100 de invitați, între care și actualul primar din Tărtășești, Cristian Tudorache. Coporan l-ar fi invitat pe Constantin Raiciu, zis Costi Litrașu, care a venit, la rândul lui, însoțit, printre alții, de Marius Alecu, zis Bebino, și Alexandru Stoica, poreclit Aticu. Aceștia sunt considerați cei mai periculoși interlopi.

Tot scandalul a pornit după ce Eduard Rusu a realizat că celelălalt sărbătorit oferă prea multe dedicații și că lăutarii nu mai vin și la masa lui. Acesta ar fi început să-i înjure pe invitații lui Coporan, iar interlopii l-au împins.

Bătaie între familia Rusu și cei mai periculoși interlopi

Tânărul Eduard Rusu a fost ajutat de Marius Rusu, fratele său, să scape. Acesta l-ar fi lovit cu pumnul pe Litrașu și cu un baston telescopic din metal, motiv pentru care ar fi avut nevoie de mai multe copci. Litrașu ar fi lovit mai multe persoane cu mânerul unui briceag și ar fi scos inclusiv un pistol.

Oamenii legii au venit la fața locului, dar aceștia deja fugiseră. Polițiștii l-au găsit și l-au adus la audieri pe Costeluș Litrașu, însă Aticu și Bebino au fost de negăsit. Marius Alecu, zis Bebino, ar fi trecut granița și ar fi ajuns pe teritoriul Italiei.

La scurt timp ar fi intervenit Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, care ar fi în bune relații cu socrul lui Eduard Rusu, dezvoltatorul imobiliar din Snagov, Dan Vâlceanu. Interlopul l-ar fi rugat pe Ion Rusu să nu depună plângere la poliție, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adunati-i fratilor pe toti si bagati-i la puscarie ca sa scapam de ei! Ia vedeti si de unde au banii. Confiscati-le tot!
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016