REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O adolescentă, lovită brutal cu pumnii și picioarele de mai multe fete, pe stradă. Video

O adolescentă, lovită brutal cu pumnii și picioarele de mai multe fete, pe stradă. Video

A.F. 4 ianuarie 2024 | 10:27 3780

O adolescentă din Baia Mare a fost atacată în centrul orașului, chiar într-o stație de autobuz, de mai multe fete care au lovit-o brutal inclusiv cu picioarele.

 O adolescenta, lovita brutal cu pumnii si picioarele de mai multe fete, pe strada. Videofoto: captură video

Momentul a fost surprins de martori care au preferat să filmeze scenele de o violență extremă decât să intervină să oprească abuzul.

Imaginile arată cum victima este lovită cu pumnii și picioarele de cel puțin trei persoane, adolescente cel mai probabil. În timp ce victima este lovită și trasă de păr alte persoane stau și se uită fără să intervină.

În înregistrarea video publicată de presa locală din Baia Mare se aude cum persoana care filmează este mirată de violența agresoarelor: ”Uite ce-i dă în cap” este reacția femeii care oprește apoi brusc înregistrarea, potrivit ziare.com.

Conform informațiilor oficiale în cursul serii de ieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat victima însoțită de tatăl ei unde au depus plângere.

Polițiștii băimăreni fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, citează stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LIPSA DE MACIUCI
1
0
Fie ești naiv, fie mamipulator prin ceea ce zici DAN. Nu exista lideri politici care sa rezolve asemenea probleme sociale. Astea numai prin educație se reduc, iar educația își produce efecte, după o reforma extraordinara, abia după cel puțin 10-15 ani. Pana atunci, extremiștii precum cei susținuți de tine sau hAUR-istii susțin proliferarea violentei.
2
1
Foarte bine ati spus,cei care nu intervin sunt complici!
5
0
Asa părinți așa copii ....ne intoarcem.iar la preistoric cu asemenea apucături ...
3
0
Votam Noua Dreapta Garda Civica pe strazi si gata
3
3
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Apropo,Verinica a fost ceasca unde dadeam limbi!
8
0
S-a ajuns prea departe, in mijlocul strazii sa o bata in asa hal?!?
10
1
Era ion Veronica de la pol loc ,o bătuse nevestele la bărbaților însurați cu care trăiesc ea .
6
4
cei care nu intervin sunt complici
16
0
si asta nu reflecta decat haosul si violenta din societatea adultilor s-a creat o cultura a agresivitatii si mitocaniei si clasa politica are o foarte mare contributie la asta de 34 de ani sa nu uitam ca suntem tara cu cea mai violenta schimbare de regim in 89 si a mineriadelor nicaieri in fostele tari comuniste nu a fost atat de multa violenta si morti ca la noi in 89 iar astea tin de clasa politica
13
1
daca sunt din etxnie
9
2
Așa e când urla uni cu sant minore și nu trebuie sa le atingi că sant fragi, cu vorba bună nici o dată nu rezolvi nimic
6
5
dudue educatia acasa ,in scoli peste tot in tara se lovesc copilasii incepand din gradinita si pe strazi in tranzit, in localuri peste tot legile sunt de tot rasul ,politia e de plans iar cetatenii indiferenti cu gandul la problemele lor multe si grele
10
1
romania PESEDISTA !!!
13
6
Țară de idioți! În loc să-i sară victimei în ajutor, trecătorii au preferat să filmeze.
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510