REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O altă partidă de sex... în mașină, întreruptă de polițiștii constănțeni

O altă partidă de sex... în mașină, întreruptă de polițiștii constănțeni

Victor ROTARU 9 aprilie 2023 | 00:00 26728

O altă partidă de sex a fost întreruptă de polițiștii de la Locală, în Constanța. Protagoniștii s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Reamintim că și luna trecută polițiștii au întrerupt mai multe de amor, scenele având loc în mașinile staționate în parcările din municipiu.

O alta partida de sex... in masina, intrerupta de politistii constanteni

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe aleea Daliei, un bărbat, de 25 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau relații sexuale într-un autoturism, în schimbul sumei de 70 de lei.

Și în luna martie, polițiști constănțeni au desfășurat o  acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Cu această ocazie, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

Sancțiuni în trafic

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și a respectării culorii roșii a semaforului. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 3 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe strada Constanței, Portului și Matei Basarab din comuna 23 August.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor și verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.
Cu această ocazie, au fost legitimate 28 de persoane, au fost verificate 3 vehicule, 7 sisteme de securitate, 7 agenți de pază, au fost fotografiate 2 persoane și amprentată o persoană.

Activități preventive de Sărbători

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, în municipiul Constanța, activități de prevenire  a furturilor din locuințe și a tâlhăriilor, în cadrul Campaniei naționale ”Sărbători în siguranță”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sfântule....
2
0
Bune fetele de pe centura. Revin
0
2
Gata sa terminat cu hoția și cu traficu de ... nu mai avem ce face decât să strice placerea altora.
4
1
Nu mai puneti botu' la toata FACATURILE OR.DINARE ale MAFIEI PESEDISTE chitDRAC !!! Ca sa-si justifice salariile de peste 5.000 de lei net, MILITIA LOCALA a SOVIETICULUI PESEDIST chitDRAC, INSCENEAZA flagranturi de DOI LEI !!! PROSTITUTIA DIN VILELE si CASELE TI.GANILOR din PIATA CHILIEI, cand o ERADICATI, CRIMINALILOR ? ? ?
4
2
de ce nu se legalizeaza, cea mai veche meserie ..? k la amsterdam, cu carte de munca? cine perde bani? loca lii ??
8
1
Cum il cheama pe barbat ?Poate este sotul meu ?
15
1
Bravo, va meritati viitoarea pensie speciala
12
1
GICU SUGICU
3
3
Pai dați ba case la tineri !unde sa se cotaie ai ei ?faptul că o fac în mașină chiar e de bun simt la cat e ajutat tineretul in ziua de azi .
11
4
IAR,....MORARU MADALINA..????? DE CE ATACATI POLITISTA LOCALA DE LA PRIMARIA CERNAVODA???V-ATI INTREBAT DACA ACEASTA INDIVIDA,A MUNCIT VREO ZI PANA ACUM??? PRIMESTE TONE DE BANI DE LA PRIMARIA CERNAVODA.. ZILNIC,STA LA MINCIUNI..ADICA LA..MANCAT..k***t....FUMEZA MALDARE DE TIGARI...CAFEAUA O SERVESTE ZILNIC LA....ORASUL VECHI...IAR LA MUNCA DOAR CU GADUL...ASA-I LOCUL EI DE MUNCA..PRIMESTE LUNAR PESTE 80 MILIOANE LEI,DOAR CA EXISTA PE STATUL DE FUNCTIUNI.. CE VREMURI TRAIM???
12
7
Desfiintati locali,niste capuse platite din bugetul local,neproductivi!La Cernavoda folosesc masina de serviciu in interes personal,fac piata,duc neamurile de colo colo,trai neica!
23
6
Pe mine ma intereseaza daka zdreantza dadea bon fiskal !
7
9
Asta da contraceptie :)
4
6
M am speriat că e Moraru Mădălina zisa Slinoasă de la primăria Cernavodă care se arde in parc după arbuștii de tuia....
16
8
precum cainii, daca aveau cotet pe strada!!!!!!
5
9
Vă fuke grija ce fac oamenii în masină Iati făcut și pe ăștia infractori că făceau sex Mergeti la interlopi la pești Cautati tinere dispărute în bârlogul peștilor Traficanti de droguri langa scoli Aici nu mergeți nu căutați nu găsiți Megeti după găinarii de doi lei intro tară coruptă și furată
28
6
Futai la capu' gol!
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016