REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

O altă partidă de sex... în mașină, întreruptă de polițiștii constănțeni

O altă partidă de sex... în mașină, întreruptă de polițiștii constănțeni

Virgil STOIAN 3 iunie 2023 | 00:00 5075

O altă partidă de sex a fost întreruptă de polițiștii de la Locală, în Constanța. Protagoniștii s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Reamintim că și lunile trecute polițiștii au întrerupt mai multe partide de amor, scenele având loc în mașinile staționate în parcările din municipiu.

O alta partida de sex... in masina, intrerupta de politistii constanteni

La data de 1 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de proxenetism și prostituție, precum și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, pe bulevardul Aurel Vlaicu și în cartierul Tomis Nord.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 12.000 de lei.
Totodată, a fost constatată o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri.
Astfel, la data de 1 iunie a.c., în jurul orei 22.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 24 de ani, care întrețineau raporturi sexuale în apropierea intersecției dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Dispensarului, în schimbul sumei de 100 de lei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracul pampalau pocait de DOSPINESCU ardea si el o gonflabila pe care o folosise anterior si JUGANARU care duhneste a kaka , si alti colegi de-ai lui.......
3
1
E plin de braileni si brailence pe centura , de la Vivo pana la Sofra. Politia Locala face sex la greu gratis pe centura, mai arunca cate o stire sageata la vrajeala...
5
1
În timp ce omul o lua la umeri craci, milițienii cu izmenele în vine își frecau mielul, borcanarii cu trese au ejaculat o amenda de 100 lei, de unde și vorba... Unii dau la gaoaza, alții tare se mai masturbitioneaza.. Felicitări onanostilor, scuze pulitistilor
8
3
Ce ciorapi simpativi are d-soara.:))). Probabil ii era frig si s.a gandit sa se incalzeasca ::)))
3
2
unde scrie k nu e voe, sa faci asta? in masina. noi nu deranjam pe nimeni, k nu am casa unde sa fak sex
10
3
Dar pe cei care reguleaza banii comunitatii Constanta cand vor fi depistati ?
16
1
PRINDE PE MINE LE ARAT POPONELUL
8
4
Tare p***t te-a mai k***t biata ma-ta
5
1
Ce vă mai pricepeti voi la femei....
5
4
Toti ati fost la țeava de le luati apărarea futaciosilor
6
13
replika e mai cwrva decat aia din masina. la munca zdrentelor
13
2
Hotzi,drogatzi,interlopi,traficantzi de tot felul,talhari,spargatori de case,pe astia sa ii prinda politzisti nu pe niste uni care nu au avut bani de hotel si s-au iubit oameni in masina,o vina are si"replica"care dupa parerea mea nu trebuia sa publice o stire de genul asta.
29
2
ce mizerie de site !!!! ce mizerii de articole!!! ba cwrve obosite la munca baaaaaaa!!!!!
32
3
Au fost prinși toți hoții Străzile din cartiere sânt in sigurantă noaptea Cine face sex in mașină are dosar Se vede că poliția numai are unde să facă dosare decât cele cu sex Nici pe timpul comuniștilor miliția nu făcea dosare pentru sex
47
2
Frustratilor ce aveti cu ei ? ce daca si o trag si ei ! Mergeti la Cora Brationu in parcarea subterana sa nu va mai vada nimeni !!!! Traiti va viata !!!!
30
3
e chiar onanistu, pardon politistu care i-a intrerupt. Se slobozise deja de 2 ori in izmene pana la acel moment.
29
6
WC_ul meu e mai curat ca rabla lui !, oricum, conficata masina si kastrati ca sa,nu mai sufere !
4
32

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166