REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

O ambulanță, în misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spital

O ambulanță, în misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spital

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 00:00 5410

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 22 iunie, în intersecția de la Dacia, acolo unde a avut loc un accident rutier.

O ambulanta, in misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spital

Din primele informații, în accident a fost implicată și o ambulanță. Accidentul s-a soldat cu trei victime, din automobilul implicat în accident, dar și un minor, împreună cu mama lui, aflați în ambulanță, care își continuă drumul spre spital.

O ambulanta, in misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spitalfoto de la accident

La fața locului s-a intervenit cu o mașină de stingere, o descarcerare, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ.

O ambulanta, in misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spital

În accident au fost implicate 9 persoane, echipajul ambulanței nu a pățit nimic. Ambulanța se afla în misiune, se deplasa spre spital având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

O ambulanta, in misiune, impact cu un autoturism: cinci victime transportate la spitalȘoferul de pe ambulanță

”La fața locului au fost găsite șase victime, una dintre ele cu un traumatism cranian grav, inconștientă a fost intubată de echipajul SMURD și transportată la spital, o altă victimă a suferit un traumatism cranian și un altul de bazin, a treia a suferit un traumatism cranian, două victime cu politraume, conștiente stabile, iar cea de-a șasea victimă a refuzat transportul la spital” au transmis prezentanții SAJ.

Video 1:

Video 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia e ascunsa in birouri. Iese doar ca sa constate. Nu face preventie, nu sunt echipaje pe strazi, nu sunt radare. nimic. Zero barat. Asta e politia in Constanta. Intre timp - haos. Mor oamenii cu zecile in fiecare luna, multi dintre ei nevinovati. Iar soferii imbecili-betivi, drogati sau pur si simplu dobitoci, scapa. Asa cum l-a facut politia scapat pe Vlad Pascu. Au patit ceva politistii care l-au oprit beat si drogat si i-au dat drumul? Nu. Vinovatii nu patesc nimic. Nevinovatii se aleg cu moartea... Politia? Doarme in papuci. Matracuca aia pe care au pus-o sefa ce face? E bine, sanatoasa? Doarme bine noaptea stiind ca din cauza incompetentei ei mor zilnic oameni nevinovati?? Pai...somn usor, atunci...
2
0
Nu a franat ambulanta, nu s a lovit de alta masina inainte, pare ca a venit de pe lapusneanu cu viteza prea mare in curba si a intrat f violent in renault-ul care statea la stop..
8
2
Sclavii mei de la SAJ sunt indivizi cu probleme psihice grave, unii din ei conduc in stare de ebrietate sau de alienare mintala accentuata. Provoaca intentionat accidente rutiere, lovesc cu premeditare, apoi dau drumul la semnalele sonore si luminoase, ca sa scape basma curata. Ii platesc bine pe sclavii mei, orice prostan cu carnet de-l ung sofer ia de la zece mii in sus pe luna.
13
11
Haos total in orasul asta, politia rutiera este ca si inexistenta !
35
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515