REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.3° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.3° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

O angajată a CEC Bank a furat aproape un milion de lei din conturile clienților

O angajată a CEC Bank a furat aproape un milion de lei din conturile clienților

Victor ROTARU 13 iunie 2024 | 00:00 29222

Ca orice mama care-și apără puiul, Marieana P., angajată în cadrul CEC Bank, agenția din Măcin, a furat din conturile clienților 899.261 de lei, adică aproximativ 180.000 de euro, pentru a-și scoate fiul din belele, care avea foarte multe datorii la interlopi. Era dependent de jocurile de noroc și, în ciuda faptului că a primit ajutor psihiatric și psihologic, acesta tot a continuat să se împrumute pentru a  juca la păcănele.

O angajata a CEC Bank a furat aproape un milion de lei din conturile clientilor

Totul a început atunci când Marieana P. a aflat de la fiul său despre faptul că acesta are mari probleme financiare și că avea nevoie de bani, solicitându-i în acest sens ajutorul. Inițial a aflat că împrumutase bani de la persoane pe care ea nu le cunoștea. Marieana P. l-a consiliat psihologic și psihiatric pe fiul ei, acesta fiind internat și la psihiatrie, însă nu a reușit să-l determine să renunțe să mai împrumute bani. Astfel, sumele împrumutate au crescut în cuantum de la câteva sute de euro la câteva mii.

În ciuda împrumuturilor nefirești de bani ale fiului său, a încercat să îl ajute prin încheierea unui contract de credit pe numele său și al fiului, bani din care a achitat unele datorii ale familiei, iar cealaltă parte a fost folosită pentru fiul său care astfel și-a achitat datoriile față de aceste persoane din lumea interlopă. Pe lângă respectivul credit, aceasta a mai luat unul de la o altă bancă, credite pe care le-a achitat din sumele retrase fără drept de la banca la care lucra și anume Cec Bank.

O angajata a CEC Bank a furat aproape un milion de lei din conturile clientilor

Banii împrumutați de fiul său s-au ridicat la 900.000 de lei, fiind împrumutați de la diverși interlopi. În ceea ce-l privește pe fiul său, consideră că acesta avea un nivel de trai normal, nu și-a achiziționat bunuri de mare valoare: bijuterii, autoturisme, nu avea un mod de viață extravagant, însă mai avea în schimb viciul jocurilor de noroc. Referitor de modul în care acționa, aceasta a povestit magistraților faptul că în momentul în care una dintre cele două colege ale sale erau plecate din birou, pentru alte activități, și atunci când în sală nu erau clienți, ea mergea la calculator lor și genera o operațiune de retragere sau lichidare. Deoarece a avut biroul apropiat de cel al colegelor, a fost atentă la momentul introducerii parolei, a memorat-o și când a fost nevoie a folosit-o pentru a retrage fraudulos banii respectivi.

Deși a furat banii, angajata a scăpat basma curată

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva Marieanei P., pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare, abuz în serviciu, gestiune frauduloasă, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
justitia si legile de c***t facuti de oameni fara creier cu c***t.Infractorii care dau spaga sunt aparati si scapati de magistrati de c***t.in tara asta nu exista legi.legea junglei din Africa este in Romania furi nu patesti nimic.omori nu patesti nimic esti facut scapat de alti infractori judecatori.Nu am auzit decat de asemenea asemenea procese .Te ingrozesti ,nu iimi vine sa cred in ce tara si ce legi si judecatori avem. Catde mult am decazut moral ca tara ,poporconducatori,in fata altor tari a altor oameni cu alte valori morale,civice spirituale etc.Chiar atat de mult au decazut moral pentru bani judecatorii care trebuie sa respecte si sa aplice legile.Cat a dat aia spaga la judecatori sa ii prescrie fapta? Nu cred ca banca poate fi prostita si sa fie fraierita.Banca va castiga procesul.Intr-o tara din UE nu ai sa vezi asemenea verdicte date de judecatori.In Romania numai procese nu se fac in ultimii ani.Justitia din romania este un circ grotesc pentru romani si Romania
2
0
si ala a furat o suta de grame de cascaval si face puscarie cinci ani cu executare
12
0
ar trebui interzise aproape peste tot si permise numai in cateva statiuni montane si de pe litoral asa cum este in aproape toate tarile cu doar cateva exceptii pe tot globul in ce tara mai gasesti pacanele si case de pariuri ca ciupercile una langa alta in centrele oraselor mari si mici din toata tara ca la noi ? in niciuna e clar ca cei din guvern i-au spagi imense ptr asta an de an nici reclamele nu sunt la tv in alte tari ca la noi la noi ca la nimeni
15
1
de la una pe care o cheama MariEana?
10
4
Prostanilor daca ati votat cu 48% scursurile din pcr ce pretentii aveti de la speciali
17
8
si n-am inteles cum ramane cu paguba daca s-a incetat procesul penal impotriva ei, justitie de kkat, pagubitii raman cu conturile goale si ea cu satisfactia ca a putut pescui mila judecatorilor jucand cartea mamei care s-a sacrificat pentru puiul ei
30
2
I-A JE.FUIT ...
27
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515