REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

O angajată a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!

O angajată a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!

Mirela PASCAL 8 mai 2023 | 00:00 11806

Constănțeanca Silvia Gheorghe, o tânără de vreo 30 de ani, proaspăt căsătorită, a fost mulți ani manager al restaurantului Fattoria din București, deținut de afaceristul Tudorel Economu. Ca oricine, și Gheorghe a visat la o evoluție profesională... și a reușit! A ajuns inspector la Agenția Națională de Integritate! Cum, doar ea știe!

O angajata a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!

Nu mai este o noutate faptul ca angajările la stat se fac prin diverse artificii și cumetrii, mulți ajungând să aibă pensie specială cumulată cu salariu sau să aibă salariu într-o lună cât alții într-un an. Și să mai fie prin vreo două consilii de administrație... Cel mai recent exemplu este cel al Manuelei Voivozeanu, fostă angajată a unui salon de masaj și fostă purtătoare de cuvânt la CJ Călărași, care a fost la un pas să ajungă în conducerea Șantierului 2 Mai... fără să o recomande studiile sau experiența, ci relațiile în politică. În fine, Voivozeanu a renunțat la funcție… și bine a făcut.

 

O angajata a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!

Astăzi aflăm ca o fostă angajată a lui Tudorel Economu a ajuns inspector la Agenția Națională de Integritate. A fost aproape 12 ani manager financiar la Fattoria, vreo doi ani a lucrat și pe la Filicori, iar din 2021, a ajuns bugetară.

O angajata a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!La Fattoria, din Herăstrău

Dacă ne uităm pe declarația de avere din anul în care s-a angajat, observăm că la capitolul venituri, scrie că a încasat salariu de până-n 1500 de lei de la o "societate comercială", fără să dea numele fostului angajator. Oare de ce?

O angajata a restaurantului Fattoria a ajuns inspector la ANI!

Tot din declarația de avere aflăm că soțul lucrează in la ANAF, la Antifraudă, de unde câștigă 74. 288 pe an, echivalentul a  6.190 lei pe lună. Cât despre cum a ajuns la ANI, n-ar fi exclus ca Silvia Gheorghe să fi dat concurs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia din herastrau sint tari frate. auzi tu de la restaurant la ani. ce sa mai zic de astia de la pontonul capitanie care se schimba in ultima vreme de nu i mai sti care sint aia.
11
0
Sa ocupat recent locul tot de o,, experta,, in domeniu. Miscare marca inregistrata Oligarhul.
11
2
Daca trece prin patu baronului de la ANR din GR nu este scutita sa treaca si pe la casieria lui.
8
0
Putea sa mearga la ANR din Herastrau, era mai potrivita ca nici acolo nu se cere experienta, doar sa treaca prin patul Baronului de la GR.
15
0
Ce bine ca s-a dus pe capul celor de la ani. Ne freca creierii prin p r o s t i a ei în herăstrău.
3
0
Fata are aparatura de ultima ora cu tehnologie,sexo.pshiologic.Le modific gandirea creierului.
3
0
Cel mai rațional e Costin. Tipul s-a angajat la AVITECH. Chiar dacă o arde cu fii-sa patronului, tatăl fetei l-a băgat la treabă, nu bani așa discreție. Mereu plecat prin țară cu treburile companiei. Ce-i drept, și el este muncitor, chiar dacă, uneori, noaptea târziu, umblă pe jos sub euforia lui bachus cu mâinile în buzunar prin rondul de la ambasada chinei. Dar e tânăr și fără obligații, se acceptă. Totuși, mai ușor cu păhărelele că ficatu' nu va duce mult. Hai sa ai noroc de acum încolo. Toată chestia în viață e să fii serios și să nu dai țepe semenilor că vorba se duce și mulți se vor feri sa interacționeze cu tine.
8
0
Anaful din tomis nord esti plin de m*******i întrați pe la primăriile lumina, Limanu , Ovidiu, stau 4 luni și apoi sar la anaf, și se cred doctori în fiscalitate. Ce rol mau au transferurile când astea sunt deja făcute. Se știe, Hagi, tudorus, mociu, crăciun ce fac instituțiile abilitate
6
1
La cum arata ma mir ca nu a ajuns secretar de stat...sau director la Hidroelectrica
7
0
Sorsa lu baronu si a lasat copilul mic si a plecat dupa flama banilor ! La fel ca si baronu a tepuit banci impreuna cu barbasu si ala alt nebun , au facut cusca amandoi de li sa acrit ! Acum sunt vai de mamicuta lor amandoi ! Nici casa nu au … fata lu baditeanca nici nu vrea sa auda de ea … la fel o sa aibe sfarsitul si marele donchi pufleni care il umflati voi pe aici ! Tot asa stilu lu sorsa are si el , face falsuri impreuna cu mai marii de pe la banci , si cu marea sirma caraman de la tulcea , care ii tine spatele ! Intrebarea este cat o sa mearga asa ? O data s i odata o sa se incheie ! Si ve ti vedea cum vor scrie ziarele … marele afacerist donchi pufleni si a facut felul !
7
1
Ai dreptate în felul tău că și populația e de așa natură! Dacă ăia de sus văd că rumunașii sunt doar pe mokangeală și hahalerism, normal că nu-și bat capul la locul de muncă și încasează mii de lei sau zeci de mii de lei pentru statul la stat. Ca persoana din articol sunt cu zecile de mii în aparatul de stat. În general, ca și la ANI, administrația publică din toată țara e plină de baragladine.
9
0
Pentru ce a facut cu bancile , urmeaza sa ia calea lu sorsa lu baditeanca ! Care are mai multe mandate la poarta alba decat a avut ceausescu la carma tarii !
6
0
Omu si cu datorii si cu plm tot un brand e ! Ce daca are milioane la banci , ce o sa i s**a bancile ? Omu ii f**e pe toti in gura la smekerie ! A avut 10000 de oi fictive … ce ia u facut ? Ia u supto ! Asa si acum … o sa i ia hotelu si restu le da m**e ! Mai av eti de tras sa ave ti talentu lui ! Si fiisu care vine din urma tot smeker e ! Gineresu e cam fraierica , vinde orez cu ciuperci la intinde tava !
6
1
piei drace cu mach-edonii tăi. javrelor
6
0
La talentu lu tanti Scumpa (Sirma) nici macar nu visezi....fugi la joaca penetratule :)))
6
1
Ne-ai albit la ooo!!! Te-a ars baronu, asta e!! Tu credeai ca-l arzi tu :)))) ursarilor
5
1
Normal, dacă a servit impecabil clienții!
8
0
De ce sa te inhamezi baiete ? Viata e frumoasa , da nu cu boargii !
2
0
E de zece la proba orală Cand intri in mafia din politică ce contează școala Tarile care o duc bine au oameni bine pregătiți în guvernele din vest Aici statul te vrea p***t și sclav in tara ta
6
0
e ca natia asta de romani armani au pus mana de la mana pe zona COnstanta pentru a asupri romanii in propria tara, ei controleaza anaf, 9 din 10 medici sunt armani, primaria e a lor... patiseriile sau orice afacere e pe mana lor, romanii? isi merita soarta pentru ca se dusmanesc intre ei ca .... cinste armanilro ca se ajuta intre ei...
8
0
Silvia asta e si urata (cu crengi) si zgripturoaica … adica a dracu pielea pe ea … va spune fratioru … nu va luati dupa poza prezentata, ca are 1000 de filtre … ea in realitate are pe fata , craterele de pe stefan cel mare … asa ceva n-am prea vazut, sa fii si urata si afurisita … mare ghinion pe pampalaul ala de valentin ….
10
0
Dat de ai noștrii r*mâni care își sechestreaza copii și amenință că se omoară ce aveți dr spus dar de ăla de la CSM,mare p******r ce spuneți cel puțin la m*******i indiferent de cea ce fac familia primează
5
5
Hai domne ca merita nu vedeti ce frumusica e ? invidiosilor
8
4
Da dar acel exemplar este expertul pe naval din MT. Noaptea mintii frate.
15
0
Lasati ca nici pe fruntea astora din CA al Portului Cta nu scrie ,,compenenta” ! Ktana Jr. competentu lu peste prajit.
20
0
Cu toții ați rămas surprinși. O mare prostie. m***********e nu mai stau în Constanța pentru că în alt oraș nimeni nu le știe și nimeni nu le vede ce fac. Daca din adolescență sunt scăpate de sub control, ce poate să le redreseze la maturitate?!? Nici măcar dacă fac copii nu-și revin din obiceiurile adolescenței. Dacă așa e croită machidoanca, așa moare. Se poate da tot neamul peste cap că machidoanca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machidoancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machidoancelor? Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel. Dintr-o dată toate sunt inteligente! Dintr-o data toate sunt deștepte! Dintr-o data toate se cred cel puțin savante! Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la. biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacurvie.
19
3
Nici ma c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe ro-mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. N a ț i e de hoți și infatuați.
16
2
P R O S T I A și incompetența primează. Încă o dovadă care ne demonstrează cât de bine merge țara.
20
0
asteptam unele verificari din partea organelor statului de drept, sa vedem pe ce criterii a ajuns acolo, ca e grav
16
0
s-au aranjat tarancile de la oi si au trecut la traba dupa 1989 .Toate descendentele din CAP-isti /te sunt talentate peste tot
15
0
ea nu are nici o vina; mafia politica care a facut starea asta de lucruri posibila este vinovata; cazul ei este numai varful aisbergului; cu siguranta sunt zeci de mii de cazuri asemanatoare; iar guvernul ne spune ca este austeritate si trebuie luate masuri de eficientizare in timp ce pierde miliarde de euro din pnrr
15
0
Cainii latra...
11
3
Nu are rost sa mai despicam firul in patru . Asta este Romania . Nici nu-mi mai bat capul . Niciodata nu se vor indrepta treburile in tara cata vreme cei platiti sa le indrepte , tocmai ei le incalca .
25
1
Nu-i nimic, votăm Noua Dreaptă și facem ordine, alde ăștia o să sape un pic la canal.
13
7
Foarte usor este: faci o facultate privata la distanta si apoi cu pile si spaga obtii locul, cu nota 9,98 la concurs.
28
2
Au adunat toate coafezele și toate picolițele în instituțiile de forță. O țară de coorve și fanarioți. Ne merităm soarta.
40
1
romania tara pe dos.un manager la o firma privata lasa postul ca sa fie bugetar.in loc sa fie invers.dar normal.la stat munca nema si salarii mai mari ca in privat.totul e pe dos
30
2
Cu ajutorul sirmei caraman a fraudat o banca Care i a dat in prima faza 4 milioane de euro pentru hotelul din olimp , iar acum a mai luat inca 2 milioane !
18
2
Cam a venit timpul sa-i cam luam cu parul pe asa zisii conducatori ai tarii ca se pare ca in ritmul acesta ii vom intrece pe somalezi...
26
2
E plin de m*******i acolo! Si astia sunt tot m***e?
22
3
Toparlance!
20
1
In țara in care Dăncilă a fost prim-ministru , bășinoasa asta de ce n-ar putea fi angajată la ANI, lasă că tinerii bine pregătiți , cu școală " pe bune " pleacă din țară , tot înainte
38
3
Ce se mai aude de el ? Unde isi pregateste funia ? La cat a ajuns la banci ? Pe sirma dacia 1300 gaz cine o beleste ?
19
3
i se rupe că scrieți de ea. cum-necum e angajată. că e incultă, asta e altă discuție
35
0
Ati raspuns singuri la intrebare "N-ar fi exclus sa ca .... sa fi dat concurs" A ajuns legal prin concurs.
18
1
bijduveani cúrați di la eschibaba. cu darea trets amarea
22
1
babagiene... zi mersi că nu ți-a intrat satana în casă c-o beleai rău de tot...te procopseai cu o piți șprițangioaică.
20
2
Măi Pullamea , să-ți inghiți nickname-ul , la fel cum a făcut Gheorghe , de-a ajuns inspector ANI , fată cu " talent " , asta dacă o pui cu gura la pămănt , scoate petrol
20
2
Totusi in cazul de fata o fosta managera, e ceva. La Regia de drumurin o fosta stewardeza a ocupa locul de munca a unui tanar ce merita propulsat. Cum sunea un comentator de mai jos, Romani e pe o carare gresita si nu se va mai face bine noci in 200 de ani! Vor pleca din tara toti oamenii de calitate si astia vor pune tara pe butuci!
20
5
Cică manager financiar! De parcă ar fi lucrat la vreo companie multinațională cu peste 500 de angajați! A băgat niște denumiri ca nu-ți dai seama dacă e cal sau măgar. Ca și specializarea "inginer economic". Ori inginer, ori economist. Chestii sovietice rămase încă în educația școlară. Vai de capul nostru cu astfel de conducători. Cum să evoluezi ca popor?!?!
35
1
Într-un oraș civilizat, bijduvenii NU ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
40
5
Ăsta este rezultatul a 33 de ani de subdezvoltare și corupție uriașă. Manichiuriste și ospătare care ne conduc cu facultăți făcute la apelul bocancilor.
45
1
cum adică cum a ajuns la ani de la ciorba stricata si pița cu blatul din coca dulce? prin șpagă
41
1
iar economu iar makedoni. nu mai scăpăm de progeniturile makedonești. huooo
46
4
...astea nici nu visau acum 10 ani pa functii si sorăsa la fel erau precum florica cu zarzavatu in piata tomis 3....
26
2
Dacă-i armîncă ....se intelege cum ...
33
1
Fata vine de la tara, Vrea sa faca profesoara Da-i place mai mult la bara !, Kocalarului politic Sa nu-i moara !
22
2
A dat ea cu ceva in ceva. Ii place acadeaua
29
3
bă laso dreaq... daca si asta a ajuns inspector... ne apucam de naibii de cules cartofi
43
1
Unul dintre exemplele clare că R0mânia este un stat eșuat datorită acestor așa-ziși funcționari publici care conduc destinele unei țări europene. Și mai vrem în SCHENGEN! R0mânia nu merita democrație! Mai trebuiau încă 30 de ani de dictatură. Din păcate nu se va schimba nimic nici în următorii 50 de ani. Asta e țara, asta e populația, asta e mentalitatea. Păcat.
93
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166