REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 11 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6849
19.4° Constanța Miercuri, 11 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6849
 

O angajată de la spațiile verzi s-a bronzat în iarbă... în timpul programului! Video

O angajată de la spațiile verzi s-a bronzat în iarbă... în timpul programului! Video

Andreea VLAICU 11 septembrie 2024 | 00:00 290

Între străzile aglomerate ale Constanței, unde agitația orașului își face simțită prezența la fiecare colț, câteva femei care lucrează la întreținerea spațiilor verzi, dar care sunt angajate de firma Sport Turism, contractată de Primăria Constanța să se ocupe de acest serviciu, au decis să-și ia o pauză mai puțin obișnuită, în Parcul Far. Mai exact, marți, 10 septembrie a.c., în jurul prânzului, patru femei s-au așezat la umbra unui copac și și-au luat o binemeritată pauză. Una dintre ele și-a așezat un cearceaf pe iarbă și s-a tolănit, mai ceva ca la plajă.

O angajata de la spatiile verzi s-a bronzat in iarba... in timpul programului! Videofemeile se relaxează la umbră

Patru femei care lucrează la Spații Verzi s-au relaxat total în Parcul Far. În jurul orei 12, echipa dedicată întreținerii spațiilor verzi a decis să-și ofere o pauză de răsfăț și s-au așezat sub un copac, la umbră. În loc să se ocupe de udatul florilor sau tăiatul crengilor, oamenii le-au văzut tolănite la umbră, râzând și povestind, ca și cum iarba verde ar fi devenit brusc o plajă urbană.

O angajata de la spatiile verzi s-a bronzat in iarba... in timpul programului! Videofemeile se relaxează la umbră

După o dimineață petrecută printre plante, gazon și scule de grădinărit, s-au răsfățat cu o mică pauză pe iarba proaspăt tunsă. Mai mult de atât, una dintre ele și-a întins un cearceaf și... s-a așezat pe el. Pe bordură, iarbă sau cearceaf, acestea au petrecut o bună perioadă de timp savurându-și cafeaua și socializând.

Totuși, această scenă reamintește locuitorilor din Constanța că dincolo de aspectele vizibile ale întreținerii spațiilor verzi există oameni care își dedică timpul pentru a face orașul un loc mai plăcut. De menționat faptul că muncitoarele reprezintă firma Sport Turism, contractată de Primăria Constanța să se ocupe de spațiile verzi din Constanța.

O angajata de la spatiile verzi s-a bronzat in iarba... in timpul programului! Videomătura lăsată de izbeliște

Sport Turism a „pescuit“ 20 de ani de la Primăria Constanța

Societatea, deținută de Marius Pandu Guriţă, Ioan Mărcuş, fost consilier judeţean PSD, şi Aurel Radu Nicoraş, a primit pentru lucrări ce privesc spaţiile verzi zeci de milioane de euro în perioada 2001-2017. SC Sport Turism SRL a încasat, până-n 2018, de la Primăria Constanța 112.705.088,98 de lei. Precizăm că Primăria Constanța a semnat, în aprilie a.c., cu SC Sport Turism SRL un acord-cadru pentru serviciul de tăiere, toaletare și tăiere de corecție arbori pentru Zona II. Valoarea maximă a acordului cadru este 18.992.755 de lei fără TVA, iar valoarea minimă a acestuia este de 15.360.489 de lei fără TVA, conform ofertei financiare ce constituie parte integrantă a acordului-cadru. Durata acordului-cadru este de 48 de luni și curge de la data semnării sale.

Poate ar trebui să le urmăm exemplul: să ne oprim puțin și să ne întindem pe iarba pe care noi înșine o creștem, să uităm de agitația cotidiană și să ne permitem, măcar pentru câteva minute, să fim simpli spectatori la propria noastră muncă.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de mizerabili sunt pseudo jurnaliștii din cocină repulikk.mizeriilor
0
0
Bai fratie, dar nu va e rusine ? Omul trebuie sa munceasca 24/24 ca sa ne fie noua bine ? Dar noi nu luam pauza la serviciul nostru ? Sau ei nu au voie ca sunt considerati ultimii oameni ? Rusine sa va fie replika, Domnul Iisus Hristos a zis MILĂ VOIESC, NU JERTFĂ ! Degeaba mergi Duminica la Biserică dacă nu ai milă și ca să intre salariu denigrezi niște bieți muncitori. Vai de noi
2
0
Politicienii ciordesc la greu si vrei sa munceasca astia cu 2000 salariu
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275