REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
24.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

O avocată, cercetată penal, după ce le-a făcut copiilor minori un cadou cu care să omoare păsări

O avocată, cercetată penal, după ce le-a făcut copiilor minori un cadou cu care să omoare păsări

A.F. 8 iulie 2023 | 11:15 1465

O avocată din județul Prahova este cercetată de procurori după ce le-a cumpărat copiilor o pușcă airsoft. Anchetatorii spun că arma era la dispoziția minorilor care împușcau vrăbii în fiecare zi.

O avocata, cercetata penal, dupa ce le-a facut copiilor minori un cadou cu care sa omoare pasari

Femeia, care este acum avocată la Baroul Prahova, a cumpărat prin intermediul unui magazin online o armă de tir, de tip airsoft, care a fost introdusă ilegal în țară.

Conform surselor din anchetă, în urma perchezițiilor, în curtea femeii au fost găsite patru arme de tip airsoft cu tot cu muniție.

Potrivit procurorilor, armele au fost cumpărate pentru a fi folosite de copii, mai exact de o fetiță în vârstă de șapte ani și un băiat de doar zece ani, care le foloseau pentru a împușca păsări.

În prezent, femeia este cercetată pentru contrabandă calificată și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stire de c***t.....dezinformati si top bagat de aiurea ....avocata nu poate fi invinuita decit de cruzimea copiilor fata de pasarile alea...airsoft foloseste arme neletale ptr care nu trebuie permis....hai sictir si mai terminati cu basinile ,dezinformaarile si stirile alarmiste!
1
1
Cum sa faci dosar penal pentru o fapta care nu exista? Doar ca sa te faci ca muncesti? Pai daca armele tip airsoft pot fi cumparate din magazin cu buletinul fara a fi supuse vreunui regim special ce articol din ce lege te referi in dosar ca a fost incalcat? Avocata nu poate fi invinovatita. Cel care a inportat armele airsoft a facut contrabanda? Pai doar daca a incalcat codul vamal. Dar asta e altceva. Nu ce insinuati voi in stire ca sa dezinformati lunea. Airsoft poate fi vandut si cumparat exact ca un pistol cu apa. Pai atunci sa nu mai permiteti nici emisiunea sefi la cutite ca aia dau si primesc arme albe. Cu cutitul ala poti omora si oameni si animale si pasari. Sau le poti rani mult mai grav decat cu airsoft.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513