REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 22 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6829
22.4° Constanța Joi, 22 August 2024 Anul XX Nr. 6829
 

O bancă din parcul Tăbăcărie a devenit o piesă de artă de prost gust. Video

O bancă din parcul Tăbăcărie a devenit o piesă de artă de prost gust. Video

A.M.S 22 august 2024 | 00:00 312

Constănțenii sunt inventivi! Dacă te plimbi prin parcul Tăbăcărie, în Constanța, vei avea ocazia să vezi o... altfel de bancă. I-a fost îndepărtată structura din lemn, care funcționa ca șezut și deasupra scheletului metalic i s-a așezat un coș de gunoi smuls și el din pământ, de unde îi era locul. Un astfel de gest este catalogat drept vandalism și poate fi sancționat de polițiștii locali.

O banca din parcul Tabacarie a devenit o piesa de arta de prost gust. Videoo... altfel de bancă, în Parcul Tăbăcăriei

Uitându-te la coșul de gunoi așezat pe bancă, ca pe un soclu, te duce cu gândul la alte opere de artă modernă, cum ar fi: vasul de toaletă intitulat „America” și banana lipită de perete, intitulată „Comedian”.

O banca din parcul Tabacarie a devenit o piesa de arta de prost gust. Videobanana lipită de perete, intitulată „Comedian”

Sculptorul italian Maurizio Cattelan, în vârstă de 55 de ani, a creat în numele artei un closet din aur de 18 carate, fiind expus într-unul dintre cele mai cunoscute muzee din lume.

O banca din parcul Tabacarie a devenit o piesa de arta de prost gust. VideoVasul de toaletă intitulat „America”

Vasul de toaletă intitulat „America” este perfect funcţional şi poate fi utilizat de vizitatori. Artistul italian este cunoscut pentru creaţiile sale mai puţin obişnuite.

O banca din parcul Tabacarie a devenit o piesa de arta de prost gust. Videoo... altfel de bancă, în Parcul Tăbăcăriei

Așa și la noi, la Constanța! Uite cum înțeleg unii să se „bucure” de bunurile publice! Probabil niște copii, care nu aveau altceva de făcut și care nu înțeleg că bunurile din jur nu sunt jucării au ales să transforme mobilierul urban într-o piesă de artă de prost gust. 

O banca din parcul Tabacarie a devenit o piesa de arta de prost gust. Video

Privim un pic consternați și mergem mai departe

Altceva de menționat este că de când s-a întâmplat, nu s-a sesizat nimeni și a rămas așa pentru a fi admirată în continuare de trecători. Întoarcem capul și privim în altă parte, dacă nu ne place, așa e natura românului!

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212