REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

O BĂTRÂNĂ a MURIT în urma unei EXPLOZII

O BĂTRÂNĂ a MURIT în urma unei EXPLOZII

Replica API 7 septembrie 2021 | 23:09 1258

Alertă în municipiul Tulcea. În cursul zilei de luni, 6 septembrie a avut loc o explozie, urmată de un incendiu. Din nefericire, în urma exploziei a rezultat o victimă decedată (sex feminin, aproximativ 90 de ani).

Au intervenit 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj SAJ, cu medic.

Incendiul a fost lichidat.

Ce spune ISU Delta Tulcea:

În jurul orei 12:35, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, produs la o casă din municipiul Tulcea, situat pe strada Griviței.

La fața locului s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj SAJ, cu medic.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, iar în interior se afla o persoană carbonizată (femeie, în vârstă de 96 de ani). Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului.

În urma producerii evenimentului au fost afectate 3 încăperi (un dormitor, un hol și o bucătarie) și bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.

La locul evenimentului au fost prezenți și lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise (o candelă sau lumânare a fost lăsată nesupravegheată).

Ce spun oamenii legii:

În cursul zilei de azi-6 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință de pe strada Griviței din municipiu a avut loc un incendiu urmat de o explozie.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, care au procedat la stingerea incendiului dintr-o anexă a imobilului, unde se afla o persoană de 96 de ani.

În urma stingerii incendiului a fost constatat decesul persoanei în cauză.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,distrugere din culpă”.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436