REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O bătrână din Neamț, condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure

O bătrână din Neamț, condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure

Victor ROTARU 30 septembrie 2023 | 15:36 1482

O bătrână de 84 de ani, care a trecut strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis, a fost aspru condamnată. Are sechestru pe casa de chirpici și trebuie să plătească daune în valoare de 170.000 euro.

O batrana din Neamt, condamnata la inchisoare dupa ce a trecut strada fara sa se asigure

O femeie de 84 de ani din Neamț plătește scump faptul că a traversat neregulamentar un drum european.

Șoferul a încercat să o evite pe femeia care traversa și a spulberat o altă mașină în care se aflau o mamă în vârstă de 38 de ani și fiul ei de 18 ani. Trei oameni au murit.

Acum, această femeie în vârstă, trebuie să plătească daune în valoare de 170.000 de euro, dar ea locuiește într-o casă cu chirpici.

Judecătorii au decis că este vina bătrânei, că ea este cea care a provocat accidentul și au condamnat-o pentru ucidere de inculpă la 3 ani de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității.

În același timp, judecătorii au obligat-o pe bătrână la plata a 170.000 de euro către rudele victimelor, daune morale.

Tot judecătorii au dispus sechestru pe bunurile bătrânei.

O casă de locuit din chirpici, pe o anexă și pe un teren la câmp. Singurele bunuri ale bătrânei care nu pot asigura daunele păgubite, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mierlea pe baba, ca oricum era vinovata, multi fac din instinct prostia asta, evita prostanii cu masini sau pietonii vinovați si omoara nevinovati
8
1
Felicitări. În sfârșit, justiția din Romania a i ceput sa funcționează la adevărata eu valoare. Acești magistrați își merita, cu vârf și indesatdoecialrle pe care și le au dat. Incredibil, întrebarea care și o pune orișicine estd legata de numele șoferului care a încercat sa o ocolească pe aceasta bătrână de 84 de ani. Dragii noștri speciali, speciali și la propriu și la figurat, faceți un pustiu de bine și munciți voi în locul amărâți asteia acele 3 luni de zile în folosul societății sau scoateți acei asistați sociali cărora guvernul în schimbul unui amarat de vot le sa diverse beneficii a l căror scop este de a i menține frumos prin cârciumi, fără asi mai face probleme legate de traiul de azi pe mâine. Cât de bolnav sa fii, tu magistrat, sa pui sechestru pe averea acestei bătrâne. Te crucesti și crezi ca visezi, dar speciali noștri ne țin veșnic treji ca yrasnaile lor.
6
4
Pe bune??????????????????????????????????????
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510