REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O „doamnă“ a furat, fără nicio reținere, un parfum dintr-un magazin. Video

O „doamnă“ a furat, fără nicio reținere, un parfum dintr-un magazin. Video

Cristina BĂRBUCEANU 21 februarie 2023 | 00:00 9397

O femeie... cochetă a crezut că a dat lovitura: a intrat într-un magazin împânzit cu camere de luat vederi și a furat un parfum, după care a plecat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Potrivit informațiilor noastre, femeia nu ar fi la prima abatere de acest tip, ea însușindu-și obiecte și din alte magazine din oraș.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoFemeia care a furat

Constanța, deși un oraș frumos și civilizat, cu largă deschidere la Marea Neagră, are uscăturile sale. Așa cum în mijlocul unor construcții grandioase, ultramoderne, scumpe și luxoase se găsesc ruine cu duiumul, așa și în mijlocul oamenilor civilizați se găsesc hoți. Desigur, nu trebuie să ai antecedente de furt ca să fii numit hoț. E suficient să furi o dată ca să capeți această titulatură... și experiență.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoFemeia a intrat în magazin și a inspectat bine zona

Din păcate, în aceste vremuri grele tot mai mulți hoți răsar ca ciupercile după ploaie. Și oamenii, fie ei mai mici sau mai mari, își însușesc diverse obiecte: de la alimente și băuturi, până la haine și chiar... parfumuri.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoS-a apropiat de locul-țintă

Așa a făcut și o cucoană într-un spațiu comercial din Constanța. Când credea că nimeni nu o vede, a băgat rapid în traistă un parfum și apoi a plecat liniștită.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoMomentul în care a „studiat” parfumul pe care voia să îl fure

Femeia cleptomană, și îi spunem așa deoarece nu pare că ar avea o situație materială precară, nu a luat în calcul că în magazin ar putea exista camere de luat vederi.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoFemeia s-a asigurat că nimeni nu o vede

Astfel că hoața a intrat în magazin, a inspectat zona, a analizat bine parfumul pe care urma să îl fure, a luat produsul în mână, s-a uitat la el și apoi, când credea că nimeni nu o vede, s-a uitat stânga-dreapta, l-a băgat în geantă și a plecat.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoMomentul în care parfumul a fost pus în geantă

Întrebați dacă femeia respectivă a mai fost acolo, reprezentanții magazinului au declarat: „Nu ne aducem aminte să mai fi fost. Însă am mai primit câteva mesaje de la persoane care spun că ar fi fost furate de dânsa. E vorba despre magazine din Tomis 3, dar și despre un magazin de rochii de mireasă”.

O „doamna“ a furat, fara nicio retinere, un parfum dintr-un magazin. VideoDupă ce a furat, femeia a plecat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era Harmani?
0
0
toate magazinele au camere video, dar uite ca mai sunt si care nu stiu asta, si a zis ca merge sa fure, asta e, acum o sa o bagati la inchisoare pentru atata lucru?
1
3
Vreau sa ma dau la piz.da cu parfumu', ca amantu' cam stramba din nas cand imi da lim.bi, ca cica imi cam pu.te piz.da !!! Si sunt innebunita dupa lim.bi, asa ca bani n-aveam, trebuia sa gasesc o solutie !
1
4
Articol de rahat
5
4
Asta a fost eleva lui Scupra...de la el a învățat meserie
4
1
S-a cam nașparlit și nu mai dă nimeni în ea, probabil acum da ea bani la vreunul sa ii dea la b**i.
3
3
sunteti nesimtiti si lingai ati dezactivat dreptul la replica la articolul despre tit brailoiu spune mi cu cine umbli ca ti spun cine esti rusine replica
25
2
Auzi Nebunie….Constanta oras frumos si civilizat…..ce dracu fumeaza nebuuuna se ziarista ca prooosta rau pare.in realitate orasul nostru este o mizerie plina de gropi,clădiri ce stau sa cada,cu 2 parcuri plin de gunoaie cioori m*******i si alte rebuturi ale societatii
44
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016