REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
20° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

O „vrăjitoare” a fost reținută de polițiști. Ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro

O „vrăjitoare” a fost reținută de polițiști. Ar fi înșelat un bărbat cu 7.000 de euro

Andreea VLAICU 25 septembrie 2024 | 09:27 491

O femeie a fost reţinută de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzată de un bărbat că, 'prin acte specifice de vrăjitorie', l-ar fi înşelat cu aproximativ 7.000 de euro.

O „vrajitoare” a fost retinuta de politisti. Ar fi inselat un barbat cu 7.000 de euro

Potrivit unui comunicat la Poliţiei Capitalei transmis, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie au pus în executare, marţi, un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro.

"În fapt, la data de 21 august, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani", se precizează în comunicat.

Bănuita a fost depistată şi condusă la audieri, fiind reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentată instanţei cu propuneri legale, informează poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa 1990 cand s-a vazut catzi de multzi prroshti/e sunt care se duc la vrajitoare si s-a aratat in media ce averi au strans vrajitoarele de pe urma fraierilor au inceput si popi sa practice vrajitoria,deschd cartea spun ei,iar dupa popi ashtia ecscroci urmeaza vrajitori calificatzi cu studii superioare recunoscute de stat,adica psihologi,care ei psihologi sunt folositzi in institutziile militarizate ale statului unde ordinul chiar daca este prrost se executa,daca cineva nu executa ordinul superiorului indisciplinatul este trimis la psihologul unitatzi care spune ca subalternul are ceva la cap si in baza raportului psihologic cel care i-a raspuns shefului este dat afara,despre zecile de militari declaratzi aptzi de medici psihologi care sau sinucis din motive diferite psihologi nu spun nimic caci orice ar spune ar fi in defavoarea profesiei lor. Deci feritziva de vrajitoare,popi care deschi cartea ,sau psihologi caci ashtia totzi va vand iluzii.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710