REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O bombă sexy din Primăria Mangalia se plimbă la munte, pe banii statului

O bombă sexy din Primăria Mangalia se plimbă la munte, pe banii statului

Andreea VREJOIU 17 mai 2023 | 00:00 13234

Anual, sute de funcționari publici sunt trimiși în stațiunile montane, la mare sau la băi, la hoteluri de trei sau patru stele, pe banii statului, sub umbrela unor așa-zise cursuri de formare profesională. Dacă, recent, vă aduceam la cunoștință cazul angajaților ARSVOM, iată că a sosit momentul ca și Primăria Mangalia să-și trimită un funcționar în Poiana Brașov. Este vorba despre Tihenea Diana Andreea, consilier în cadrul primăriei, care va participa la cursul de implementare corectă a standardelor de control intern managerial, în perioada 18 – 21 mai a.c.. Deplasarea este suportată din banii Primăriei Mangalia și va costa 2890 de lei – cazarea, iar participarea la curs – 700 de lei. Tihenea este licențiată în pedagogie preșcolară....la Chișinău.

O bomba sexy din Primaria Mangalia se plimba la munte, pe banii statuluiTihenea Diana Andreea, consilier în calitate

Un angajat din cadrul Primăriei Mangalia va participa în weekend, mai exact în perioada 18 – 21 mai a.c., la un curs de formare ce va avea loc în Poiana Brașov, pentru implementarea corectă a standardelor de control intern managerial.

O bomba sexy din Primaria Mangalia se plimba la munte, pe banii statuluiTihenea Diana Andreea

Pentru această deplasare, Primăria Mangalia a scos din buzunar aproximativ 3500 de lei, 2890 de lei – cazarea și pensiunea completă /cont pe cameră, iar participarea la curs – 700 de lei.

O bomba sexy din Primaria Mangalia se plimba la munte, pe banii statuluiTihenea Diana Andreea, consilier în calitate

Este vorba despre Tihenea Diana Andreea, consilier în cadrul primăriei Mangalia, care se va caza la complexul lui George Copos, Ana Hotels, din Poiana Brașov.

O bomba sexy din Primaria Mangalia se plimba la munte, pe banii statului

De la învățătoare în București, la Primăria Mangalia

Diana Tihenea, născută la Limanu, are un CV destul de stufos, însă ne întrebăm cât de real este. Zice că este specialistă la Primăria Mangalia, în Domeniul Calități, deținând și un certificat de absolvire în acest sens, emis de Ministerul Educației . În 2021 a fost asistentul consilier în Primăria Municipiului București, iar din 2015, până în 2019 a fost asistent la Direcția Asistență Socială București, ulterior a făcut voluntariat, ca și învățător, la Direcția Generală de Asistență Socială Sectorul 6.

A făcut facultatea la... Chișinău

Este licențiată în Științe ale Educației, Pedagogie preșcolară, absolvind Universitatea de Studii Politice și Europene ''Constantin Stere' din Chișinău. De ce la Chișinău, când în România sunt destul de multe universități bune?  Pentru că...îi place calitatea și a ales o universitate pe măsură!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumos la Mangalia , din jurista ,intr un an ajungi director de spital cu 40 000 lei salariu , din educatoare ,consilier de calitate ,când alți într o viata nu reușesc asa performante .Între timp,tinerii cu studii reale și în domeniul respectiv, pleacă în străinăt**e departe de familie.N-au loc de toate fufele astea ...
7
0
Dorine, de cand nu ai mai vazut pasarica ?
1
0
OAMENII SUNT PUȘI LA PĂMÂNT CÂND ÎNCEARCĂ SĂ EVOLUEZE!
3
2
Citind comentariile voastre, ajunsesem la concluzia că sunteți de c*c*t, dar după mi-am spus : Ce am eu cu c*c*tul ? C*c*tul este bun. El hrănește pământul, voi nu. Voi sunteți precum iarba sălbatică. Succes la cât mai multe comentarii… așa cum vă permite educația !
3
0
Rectific! “…pe jos” Vedeți, este în regulă să recunoști când greșești. Ehhh, dar până la urmă aleg să vă înțeleg, cine să vă învețe să nu lipiți etichete greșite ? Cine să vă învețe că îți poți face o părerea despre un om după ce ai avut minim 10-15 conversații cu el, cine ? Nu are cine …
0
2
Hey “ băieții “ vedeți că v-au căzut creierele pe joi !
0
1
99% aberații. Probabil scriu cei care nu au primit nici măcar o privire de ea.
1
3
Modelul de exprimare spune multe despre voi, nu despre ea.
1
1
dar ce voiati sa trimita o babaciune ,trebuie una tanara sa poata urca pe varful muntelui dupa ce a urcat pe alte culmi,ale sefilor
2
0
Nu este bomba, cel mult petarda ultrauzata,cunoscuta aici în cartier...nu e problema faptul ca trăiește în promiscuitate de mica , asta e ,e viata ei,ci ca ocupa un post pe care mai mult ca sigur nu îl merita , ca multe altele în tara asta.Daca era o fata la locul ei ,nu scria jumăt**e de oraș despre isprăvile ei.Stie și familia ce are la ușa, nu e o surpriza, ta-su a dat o și afara din casa pe baza de scandal de alcov, și fata își cauta disperata clienți apoi...uite ca si-a găsit, ahahaaa.
4
1
Muistii de la Replica mi-au sters toate mesajele, dar o sa scriu iar pana o sa inchida rubrica. Bagamias p**a in mamele voastre si sugeamiati p**a de corupti. Daca scrie cineva de voi si va jigneste, stergeti comentariile, dar daca e injurata o persoana oarecare si batjocorita de niste imbecili analfabeti, lasati comentariile sa apara! Pai bagamias p**a in capul vostru plin de c***t, voi meritati sa patiti ca aia de la Charlie Hebdou ma javrelor. Sunteti niste scursuri ale societatii! Sa ma pis pe familiile voastre asa cum faceti si voi de atata timp cu restul, ca asta inseamna cand lasi sa se publice asemenea comentarii! De ce p***a matii de redactor sef lasi asa ceva ma? Muriti-ar copii si tot neamul de zdreanta ordinara? Pisamas pe toata redactia voastra! Sa va vad la cimitir pe toti cu toata familia! Sper ca toti care posteaza jigniri gratuit si fara motiv sa moara si ei si familia lor, ca sa simta si ei ce inseamna sa jignesti! La fel si pt redactorul sef care permite asa ceva!
12
2
M-a întrebat unul acum cine din primarie a dat in ea. I-am zis ca mai bine ma intreaba cine nu a dat in ea.....e destul de amarasteanca tasu stie ce tută are la ușa si nu prea ii da bani se milogeste de unul de altul dar acum a trecut la nivel mai mare. Peru e cam supărată ca o arde barbasu mai rar din cauza ei.
6
1
d***a o fata buna i-am pus silicoane si m-a lasat pentru Stamate. Pacat ca nu isi gaseste un cal pe placul ei. In special cu bani ca in rest nu cere mult ii poti spune si povesti.
4
1
Machedddoancele sunt talentate si talent scrie pe ele ,mii de euro pentru intretinere personală din banii prostilor care plătesc taxe la stat ....Daca Dna era pe vremea lui Ceausescu precis era o femeie de servici ...O femeie deșteaptă în adevăratul sens ,cu bun simț nu se expune așa .
5
1
Daniel Slavescu + Iuliana Petcu= Love Love
1
1
O redacție de onaniști la replica.
10
3
Sa injure, sa judece pe x si y de parca ei ar fi curati ca lacrima, sa manance cacaat la greu si in principal sa nu-si vada de vietile lor marunte si patetice!
10
6
Astai rupta n c*r.Are km dați peste cap.Cine nu o știe.
18
3
poiana incepe sa semene cu mamaia.copaci taiati,bloc peste bloc.la copos este o porcarie scumpa,poiana sau eforie.fugiti!
9
1
Sa patiti toti ca la charlie hebdo si apoi va linistiti.
12
6
Vedeți că gagică pictează mișto ! Puteți să cumpărați tablouri de la ea, dacă tot îi faceți reclamă.
2
0
in orice institutie a statului fara c***e langa ei nu se poate
12
1
Ca sa nu fie luati la ochi adevaratii ticalosi,se baga la inaintare cate o persoana ca femeia asta. Nu o fi ea savanta,insa nici nu cred ca este chiar asa incat sa merite linsaj mediatic. Sau poate ca mangaliotii sunt toti exemple de virtute,pregatire inalta,inteligenta profunda si nu stiam .Atunci da,femeia iese in evidenta negativ. Ce sa caute in orasul populat numai de oameni perfecti cu educatie inalta ,cu trasaturi de gen
11
6
Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acriiiiii!!!
11
5
Ca sa nu fie luati la ochi adevaratii ticalosi,se baga la inaintare cate o persoana ca femeia asta. Nu o fi ea savanta,insa nici nu cred ca este chiar asa incat sa merite linsaj mediatic. Sau poate ca mangaliotii sunt toti exemple de virtute,pregatire inalta,inteligenta profunda si nu stiam .Atunci da,femeia iese in evidenta negativ. Ce sa caute in orasul populat numai de oameni perfecti cu educatie inalta ,cu trasaturi de genii?
12
4
Peste 6000 de vizualizări. în numai 2 ore are 1000 de vizualizari. e cunoscută madam.
6
4
Lucica le tăvălește cam târziu nu mai e primu și pe Zoe a luat-o lamana a 4 a
6
1
Pentru ca a fost iubita mea, pot spune cu mana pe inima ca un ban nu vezi de la ea!
7
5
Lasati baietii din primarie sa mai vada si ei ceva frumos cand vin la munca. Daca era o doamna de 50-60 ani, nu mai zicea nimeni nimic chiar daca se cheltuia dublu pe deplasarile ei. Cum e una frumoasa, cum gata o injura toata lumea. O fi asa cum comenteaza lumea, dar macar arata bine.
12
7
Doamna are 2 case, un Mercedes și 2 spații comerciale. Umblă și cu un afacerist din București.
6
2
A avut alimentară acum vreo 10 ani. A închis când au venit supermaketurile in oraș.
7
2
Sa vezi ce mertzan are doamna, din salariu de ....! Radu asta trebuie sa dispară și al anul avem ocazia deci...sa i facem vânt ,dar nu mai candidează piticania cu sacoul peste vesta din fâș,Radule sa te duci de unde draccvu ai venit
17
1
toti functionarii din primarie si nu numai , ptr ca mangalia este mica , stiu ca si-o trage cu radu ... bine , nu din placere face asta , ptr ca radu o are f mica si doar limba o foloseste , ci din interes cum sunt multele prime , deplasari in interes de serviciu...
20
2
articolul are peste 5000 vizualizări. vede naibii toata primăria mangalia ce amețite sunt angajate. așa funcționează statul ro-mân. cu descreierate pripășite de pe coclauri
14
2
La Replica nu sunt bombe sexy. Doar bombe.
20
1
Pai ce gasesti in primarie? Numai pana..me!
12
1
FEMEIA ARE RELAȚII MARI!!! NIMENI NU II COMENTEAZĂ, ARE REPLICĂ LA ORICE! NU VREA SĂ MAI CARE BAXURILE CU PUI PENTRU PACHETELE ALIMENTARE, NU MAI VREA SĂ DUCĂ TORTURI BĂTRÂNILOR ȘI NIMENI NU II ZICE NIMIC! CICĂ ASTA NU E TREABĂ DE ASISTENT SOCIAL. S-A ȘMECHERIT ȘI ASTA !
18
1
A fost odată o femeie înconjurată de o lume de kkt! Sfârșit !
12
5
Lasa machedoancele in pace pentru ca sunt niste futacioase de te rup in doua...basca unele mai si stropesc. Asa ca iubiti-le..nu le mai denigrati. Ai lor m*******i stau cu branza intre dinti si le da cu flit. Asa ca rupeti-le vuvuzela cand le prindeti
12
3
arata bine, pe comanda p.....doar nu voiati in primarie numai urite.
7
3
ce calificare are asta?ce o recomanda?unde sunt acum institutiile statului sa ancheteze?a cui amanta e din primarie?nu zice nimeni?
17
3
Nu e bombă sexy e o ți...că siliconată fata lu Tihenea au bagat-o alde Raiciu pe treabă acum 10 ani pe Costinești o babardea baiatu lu Cingo drogatul dar îi mai dadeau la ciocosel si altii îi mai dă la pasărună Lucică de a muzeu (el prinde de obicei rapandulele după ce fac oral cu juma de primărie) și normal mai dă la ea directorii când iuby u e atent.
15
2
C00rve in adevaratul sens al cuvântului
17
7
Bravo ei. Fata a inteles ca daca inveti pe branci nu ai sanse de izbanda, asa cu o investitie in silicoane si botox, succesul e suta la suta garantat. Ce va ofticati atat. De parca ar fi singura sau singurul. Ca creste pretul la gaze si curentul electric, nu va deranjeaza.
17
3
Dameza are fainosag !
2
4
Vad tot felul de comentarii si toate spun ca e m*********a, cu toate ca nu e. Si toate zic ca e p******a, c***a si nenorocita! Intotdeauna cand se scrie asa ceva, e clar ca e invers. Dezinformarea e in floare in Romania, dar nu prea mai tine vrajeala! In plus, cam toti urasc machedoancele? Intrebarea e de ce? Oare ca strugurii sunt agri, si ca nu au avut parte si ei, sau de ce atata ura? Ca doar nu au fost parasitii toti retardatii astia care comenteaza de machedoance!
17
18
Pleaca cu nichita !??? S au a prins alt sponsor !!
8
2
Doamne ca tampiti mai sunteti. In locul doamnei v-as intenta un proces de zile mari.
12
16
ce consiglier frate ca maimuta deabia leaga doua vorbe.probabil functioneaza alte agregate,dar cu ce sa te consilieze asta? cu rujuri?
22
1
Daca o machidoancă din adolescență este scăpată de sub control,ce poate sa o redreseze la maturitate?!?Nici măcar dacă face copii nu-și revine din obiceiurile adolescenței.Dacă asa e croită machidoanca, așa moare.Se poate da tot neamul peste cap ca machidoanca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machidoancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machidoancelor.Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel.Dintr-o dată toate sunt inteligente! Dintr-o data toate sunt deștepte! Dintr-o data toate se cred cel puțin savante! Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacu-rvie. Și cele măritate și cele nemăritate se duc la Capitală că acolo nu le vede nimeni cu cine și-o trag și cu cine o ard.Baragladine în adevăratul sens al cuvântului.
15
8
I o trimite plocon lui Copos , o fi agatat-o pe la hotelurile lui de pe Litoral , ca de e bastan si mai poate , ce daca f--e si el o makedoanca
13
2
Bombe și pocnitori. Sau mai bine zis, ce nu ați votat....ați fost la schi, in mall, era greu să mergeți 200 de metri să votați.
16
2
Asta nu stie engleză ca dacă știa afla ea vira cursu in străinăt**e nu sărăcie la poiana! Lasa lea nu i nimic , data viitoare o sa fii mai pretențioasa
11
0
Zdreanță de makkedoancă. Silicoane și tot tacâmul. Pocnitoare de makkedoancă cum de altfel sunt toate makkedoancele.
16
9
Aveti gusturi proaste la femei.
19
3
Bomba sexy ,cum majoritatea maccheddoancele au devenit bimbe sexy si disponibile.Zambetul ăla nu-i al ei .
21
5
Și eu pe banii cui mă plimb cu soția?
19
2
Doar astfel ajungem la rezultate mărețe,mai în glumă mai în serios,lăsați fata să vadă muntele,în Poiană nu ai ajuns dacă nu faci traseele alea bine știute,Capra Neagră,pe la Șură,un pic cu haiducii și tot așa hai mă,mai contează un sejur,hai să fim serioși,vine sezonul,luam și noi niște bani?sunt doar 2 luni și nici alea
19
2
lasati femeia sa se perfectioneze, k e necesar ptr productie , in tehnicile de masaj
19
3
Amanta cui mai este si asta?
33
1
La ce sume imense se risipesc prosteste, din interese electorale dar tot fara rost sau se fura sub cele mai diferite forme in toate primariile din tara asta sumele astea nu reprezinta nimic; nu merita pierdut timpul cu subiectul asta
13
2
d***a eu aveam pretenții de la tine... Mă așteptam să te trimită undeva in vreo insula, nu pe saracie la Poiana...
19
1
M a k e d o a n c a respectiva!
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510