REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O campioană mondială la ju-jitsu își acuză antrenorul că îi sabotează cariera și că a bătut-o

O campioană mondială la ju-jitsu își acuză antrenorul că îi sabotează cariera și că a bătut-o

Virgil STOIAN 21 februarie 2023 | 00:00 9834

Una dintre cele mai promițătoare sportive ale Constanței, Daria Kraus, campioană mondială la ju-jitsu, trece printr-o perioadă dificilă a carierei. Astfel, potrivit declarațiilor mamei ei, tânăra a rămas fără club sportiv, după ce antrenorul și directorul clubului sportiv Marina a decis să încheie colaborarea, în contextul în care Campionatul European de Ju-Jitsu va avea loc între 9-10 martie. Daria urmează a concura fără club și fără antrenor la această competiție, fiind greu de crezut că cineva o va legitima într-un timp atât de scurt. Mama Dariei îl acuză pe Dan Ungureanu că a jignit-o și chiar lovit-o pe minoră, în timpul campionatelor mondiale de la Abu Dhabi, din octombrie, unde sportiva a obținut medalia de aur. Totodată, printre acuzații se numără și lipsa sprijinului clubului Marina în perioada în care Daria a fost accidentată, dar și că minorei i s-au pus bețe în roate pentru a nu se transfera la un alt club. Contactat de către reporterii Replica, pentru un punct de vedere, Dan Ungureanu, nu a dorit să comenteze situația.

O campioana mondiala la ju-jitsu isi acuza antrenorul ca ii saboteaza cariera si ca a batut-o

Daria Kraus a început activitatea sportivă la Clubul Sportiv Marina la sfârșitul anului 2015, la 8 ani. Ea a început cu ju-jitsu, de puțin timp practicând și judo, fiind legitimată în cadrul clubului CSM Constanța. Devenită campioană mondială la doar 15 ani, la categoria 52 de kg, Daria a rămas fără club sportiv, înaintea campionatelor europene, Dan Ungureanu, președintele Clubului Sportiv Marina, încheind colaborarea cu aceasta.

Clubul Marina i-a pus întotdeauna stavile Dariei, în a-și desfășura drumul, a împiedicat intrarea ei în CSM și pe ju-jitsu. Daria a avut o accidentare în finala europenelor din Grecia, având leziune de ligamente, în anul 2022. La acel moment, eu am dorit să îi fac o asigurare solidă care să preîntâmpine orice fel de probleme. Clubul Marina mi-a interzis acest lucru, iar după accidentare ASIROM-ul mi-a comunicat că asigurarea nu acoperă ju-jitsu, eu fiind indusă în eroare că Daria este asigurată corespunzător. Au urmat recuperări, RMN-uri, kinetoterapie, totul a fost costisitor și nimeni de la club nu ne-a sunat să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva, deși la festivitatea de la sfârșit de an, când Daria Kraus a fost desemnată sportivul anului Clubului Marina, Dan Ungureanu a afirmat că a fost ajutată de club să se recupereze.”, a declarat mama Dariei pentru Replica de Constanța.

O campioana mondiala la ju-jitsu isi acuza antrenorul ca ii saboteaza cariera si ca a batut-o Daria Kraus, campioană mondială

Dan Ungureanu a bătut-o pe Daria

„La mondialele de la Abu Dhabi, fata mea a fost atrasă în capcană de concurentele din Germania, și după ce a fost jignită de acestea, a avut o ieșire, răspunzându-le acestora vulgar. Fetele au înregistrat-o iar antrenoarea din Germania a folosit această înregistrare pentru a o defăima pe fiica mea. Dan Ungureanu a avut un acces de furie, de față cu toți ceilalți, a bătut-o pe Daria, a tras-o de păr și de urechi, a insultat-o, i-a spus «ești o săracă cu o mamă și o bunică nebună», apoi a sechestrat-o în cameră și a acuzat-o că a furat un breloc de la o moschee din Abu Dhabi. Apoi a eliminat-o din club 2 luni, nu a vrut să o lase să participe la un concurs la Sfântu Gheorghe, și apoi ne-a întins această capcană, să revenim la el la club. Iar acum după aceste naționale, a blocat-o, a lăsat-o fără club și fără antrenor, în condițiile în care peste 20 de zile au loc europenele de ju-jitsu, unde va reprezenta România. Acest copil a fost continuu marginalizat și insultat la acest club. Este inadmisibil ca un antrenor să-și defăimeze sportivul, să-i pună piedici în dezvoltarea sportivă. A vrut să o pună în imposibilitatea de a mai concura la europene.” a încheiat femeia.

O campioana mondiala la ju-jitsu isi acuza antrenorul ca ii saboteaza cariera si ca a batut-o

Dan Ungureanu nu a vrut să comenteze

Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere, Dan Ungureanu nu a dorit să comenteze în nici un fel această situație, confirmând că Daria Kraus nu mai face parte din Clubul Sportiv Marina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pănă la urmă tot circul este pentru bani, am înțeles. De la bataie si ca i-a fost mereu imporiva sensei (de parca fiica dvs a invatat singura arte martiale) acum Invocati niste asigurari care oricum s-au facut cu acordul dvs, ca doar dvs ati platit nu?ca noi restul . De ce nu ziceti ca mereu am fost intrebati si mereu s-a luat in considerarea parerea noastra ca parinti?....Apoi repede dati replica parintilor care spun doar adevarul, uitati ca pe langa Dna Adumitresei, mai sunt alti zeci de parinti martori la istorisirile dvs mincinoase. Sa va fie rusine! Sticati tot viitorul copilului asta, tot ce este frumos in jurul lui, ofiliti cu veninul dumneavoastra. Pana la urma Sensei ne-a facut noua, restul parintilor Marina, un mare bine ca ne priveaza de otrava dvs. Vant din pupa sa aveti si ape linistite, desi cu un astfel de comportament, tare ma indoiesc. P.S Nu am nevoie de replica dvs, mai bine va canalizati energia pe altceva, cum ar fi fiica Dvs
7
1
Ce cheltuieli aveti dvs nu e treaba mea sa va cer justificare. Acel show nu era obligatoriu. Nu aveati bani nu participati.
5
0
Doamna Vizireanu. Nu stiu de ce ma jigniti. Nu stiu de ce aratati cu degetul. Ma cuniasteti personal?! Ati vorbit cu mine in afara de ziua cand ati achitat acei presupusi 100 de lei?! Nu stiu viata personala a dumneavoastra sau a Dariei. O respect pe fata dvs ca sportiv, imi pare rau pt dvs si atitudinea care ati luat-o. Atitudinea care o aratati vis a vis de Club. Cu cateva lucruri va ajutat clubul, senseii. Acum ati arătat tuturor carcacterul dvs adevarat. Multumim ca ne aratati adevarata dvs fata. Si pe viitor nu mai jigniti, fara sa stiti desore o persoana.
3
1
Stimata Doamna Adumitresei Tina! Rectific ! (dar doar pentru cunoscători evident ) “the clerical mistake”: “imposibilitatii” cu 2 de “i”. Va sugerez sa mai luați niște meditații la limba romană (poate vi le plătește Ungureanu Dan). Se spune suma modica nu suma minora. Minora este Daria și pentru cultura dumneavoastră de contopista ar fi cazul sa luați la cunoștința următorul aspect: Costurile recuperării medicale au depășit 30000 lei. La produs este posibil sa mergeți dumneavoastră și Clubul Marină pentru a achita despăgubiri sportivei. Și stați liniștita ca eu nu sunt ahtiata după absolut nimic, cu atat mai puțin de zdrențe, gunoaie si hahalere! Va pup! Sunteți foarte simpatica!
1
3
Stimata Doamna Adumitresei Tina! Faptul ca sunteți “caserita” Clubului nu va da dreptul sa va exprimați părerea asupra imposibilități mele de a achita 100 lei pentru un show din Auchan. Cu acei bani cumpărasem pentru Daria produse farmaceutice pentru genunchi, geluri și medicamente. In condițiile in care Daria a avut o asigurare p***t făcută de Clubul Marină cu Asirom care a oferit Dariei 5 lei despăgubire pentru genunchiul frânt Iin Finala Europenelor, leziune de ligament anterior încrucișat și leziune de menisc intern. Au fost necesare 3 investigații de tip IRM, consulturi, ecografii, radiografii, kinetoterapie, medicamente, Injecții cu plasma si multe altele! Ungureanu Dan doar a vrut si in acea perioada sa ma deposedeze de CD-ul cu rezultatul RMN-ulii,spunând ca va cere părerea medicului sportiv de la Dinamo. Cu mare greutate am reintrat in posesia acestui CD. Dumnealui nu fusese cu el la nici un medic, motivând ca “are multe pe cap”. Acum va are pe dumneavoastră! Sa va stăpânească sănătos! Și așa cum spune poetul luați banii și dați-i pana in fund la taxatoare!
0
4
Bună ziua! Am citit articolul și vreau sa zic ca le cunosc personal atât pe Daria cât și pe mama Dariei. Daria este o sportiva și o fata de excepție cum rar mi-a fost dat să intnesc pana acum și știu că si-a petrecut toată copilăria urmărind din tot sufletul sa ajungă o mare campioana. A ajuns, iar nedreptățile, insultele , ofensive și toată batjocura la care a fost supusă nu și le merita sub nici o formă. O sportiva de talia mondiala a Dariei și cu un astfel de viitor în fața ar fi trebuit tratata extraordinar de bine. După părerea mea și a mai multor persoane acest antrenor si-a depășit cu mult atribuțiile , ar fi trebuit să fie lângă ea să o susțină nu să-și bata joc de ea. Pe mama Dariei o cunosc personal , o femeie deosebita care face totul ptr copilul ei și știu că a sustinut-o de mică și ia fost alături. Nu pot sa zic decât ca acest scandal mi-a lăsat un gust amar...
0
5
Toți cei care comentați împotriva Dariei ,Sa va fie Rușine!!!! Mulți dintre voi știti cum a fost tratata Daria de multe ori.Este foarte ușor sa aruncati cu piatra ... În acest club ,din păcate se face diferența între parintii cu bani și cei fără bani .Succes Daria !!!
7
8
"Acest copil a fost continuu marginalizat și insultat la acest club" Cum ați putut dna sa va țineți copilul în acest "calvar" atâția ani???? Ca părinte, in secunda 2, dacă măcar 1% din ce afirmați ar fi fost adevărat, as fi retras copilul! Va cam bateți cu propriile afirmații!!!
11
6
Bună ziua! Mi se pare incredibil cum poate fi atacat un copil în halul acesta, parca sunteți hiene!!! Ganditi-va ca fără foc nu iese fum și întotdeauna aparentele inseala! Mama sportivei a procedat corect, a dat dovada de curaj exact cum trebuie sa facă o mama ca sa-si protejeze puiul de lucruri rele ... Succes copilei în tot ce si-a propus!
9
9
Cum puteți afirma ca Daria a fost marginalizata, defăimata, insultată, ca i s-au pus piedici in dezvoltarea sportiva la club sau de către antrenor???? Nu uitați ca suntem o grămadă de părinți ce va știu pe dumneavoastră, pe copila și pe Sensei! Dezamagitor... Tot ceea ce vine acum din partea dumneavoastră și a Dariei! Oricum timpul, faptele și dovezile își vor spune cuvântul!
7
5
unosc din alte împrejurări. Se pare că treceți printr o perioada grea. Nu știți că răutatea primează, dar adevărul iese la lumina? Aveți tot dreptul din lume să luptați pentru copilul dvs. Este extrem de trist să constați atâta răutate și cuvinte urâte la adresa fetei dumneavoastră. Sa ajungi sa atunci cu pietre Intr un copil în dorința de a jigni o mama! Semenii noștri au rătăcit calea demnității. Sunteți o mama curajoasă și adevărată.Chiar va susțin.
7
9
La o simpla căutare online veți descoperi ca la concursul de la Abu Dhabi, la categoria fiicei dvoastra, au fost 7 sportive: 2 din Germania, 1 din Kazahstan, 1 din Italia, 1 din Grecia și 2 din r*mânia. Cea de-a doua, medaliata cu bronz, se numește Lungu Brianna a*****a. Păcat că fiica dvoastră nu-si amintește cu cine a concurat. Probabil era prinsă cu altele...
8
4
Orice sport este ok. Adevărul poate fi la mijloc, însă puțini oameni și multe animale la ce comentarii citesc aici din partea unor așa ziși părinți. Big DISLIKE
4
6
Aceasta femeie deranja fizic si vizual la antrenamente. Scotea numai aberatii pe gura. Foarte bine a decis clubul, nu au ce cauta copii defaimati si needucati atata timp cat noi ceilalti avem copiii acolo. Are ce antrena Sensei Dan, sunt destui sportivi buni cu educatie si parinti pe masura. Hai Marina
9
5
Doamna Vizireanu,va reamintesc ca la concursul din Mall Vivo a-ti avut de achitat taxa, care a fost numai 100 de lei pe care nu a-ti fost in stare sa o achitati. Cand a-ti fost oprita de catre parinti sa platiti ne-ti trimis la sensei ca dvs a-ti facut cumparaturi si nu mai aveti.. imi este greu sa cred ca acest OM nu a facut nimic pentru Daria, ba mai mult.. sa ii faca vreun rau din moment ce dvs nu a-ti avut bunul simt sa va platiti o suma minora. Raul il faceti doar dvs ca sunteti ahtiata dupa bani si mai pe romaneste va puneti copilul la “produs”.Mare pacat, toate se cor intoarce asupra copilului.
9
3
Fie roata chiar pătrată, Tot se-ntoarce ea o dată! Iar în cazul dumneavoastră, va venii tăvălug și se va alege praful! O sa va lovească unde va doare mai tare! SA FACI RAU E CEL MAI USOR LUCRU DE PE PAMANT, DOAMNA VIZIREANU! DAR SA FACI UN BINE....E NESPUS DE GREU! Va doresc mult SUCCES în viata! Dar nu uitați, CS MARINA nu e doar un club, este o familie care se ajuta la greu! HAI MARINA!
10
2
Unii chiar au prea mult timp la dispozitie...... poate ar fi totusi bine sa va canalizati energia pe nevoile ficei dvs.
12
3
Raspund pentru ARTICOLE LA COMANDA ... Va dau perfecta dreptate! Din acest motiv Ju Jitsu nu este sport olimpic. Ati punctat esenta: fix si la obiect!
1
9
Stimata Doamna Viorica Ion! Ati mers vreodata in tarile arabe ca sa vorbiti despre furturile comise acolo? Ati auzit despre pedepsele pentru furt? Dumneavoastra detineti dovada ca Daria a furat vreodata ceva de undeva? Pentru ceea ce afirmati veti avea actiune in instanta. Daca cineva a furat ceva acela a fost ungureanu caci si-a furat caciula singur.
4
11
Continui mesajul anterior...dar in lumea buna sa intinzi curse nu este o chestiune onorabila. Este inadmisibil ca această mizerie caracterială reprezintă actuala lumea sportului în general și a artelor marțiale, în particular. Disciplinele sportive ar trebui sa fie în spirit fair play. Eu vin dintr-o lume diferită și acolo vreau să rămân. Prea-plecații zeului "BAN" n-au decât să rămână-n mocirla fetidă a averilor lor construite pe minciuna!
1
9
Daria ca sa stiti nu m-a batut niciodata. Ea exerseaza ceea ce invata la Club. Este evident faptul ca ungureanu in stilul dumnealui soparlesc caracteristic v-a indus in eroare. Se pricepe bine la asta dar in lumea
1
11
Mania Persecutiei
0
7
In mod sigur Daria nu va uita sprijinul acordat de Marina dar nici modul miselesc, josnic si subversiv cu care a fost ademenita sa se intoarca si sa ramana la Clubul Marina doar ca sa i se insceneze aceasta cacialma in mod deiberat de ungureanu cu "u" mic.
1
12
Va transmit raspunsul fiicei mele la afirmatia dumneavoastra ca la Campionatul Mondial din Abu Dhabi cu 7 participante, dintre care 2 din Romania : A fost doar 1 participanta din Romania caci Daria nu avea cum sa lupte cu ea insasi. Si vedeti cum gasiti singur adevarul?... Daca e halal campionat tot halal e si restul : sportul, antrenorii, sportivii.....
1
12
Este de compatimit faptul ca doriti sa pastrati anonimatul elogiindu-l pe Ungureanu Dan. Eu nu l-am rugat niciodata sa o primeasca inapoi!!! A insistat in nenumarate randuri direct dar si prin intermediul unei persoane publice sa o las pe Daria la Marina. Ungureanu Dan afirma ca Daria e bine vazuta la Club. Acum dumneavoastra dezvaluiti contrariul. Ungureanu Dan a primit in urma demersurilor si eforturilor mele 8000 lei premiere pentru sacrificiul pe care l-a facut zburand cu avionul dar va rog sa tineti cont de faptul ca langa Daria mai erau inca 4 sportivi. Daca dati un simplu search pe Google veti vedea ca zborul cu avionul nu este interzis daca faci un AVC. Stiti ca primordial pentru orice fiinta umana este instinctul de autoconservare si ca putea trimite pe altcineva cu sportivii daca se simtea slabit? In orice caz toate participarile dumnealui la concursuri, deplasari au fost platite din banii parintilor. De ce nu a insotit sportivii si anul trecut? Stiti ce a raspuns cand un sponsor i-a pus aceasta intrebare? A spus ca el vrea sa isi petreaca timpul linistit, mergand la rudele de la tara. Stiti cate AVC-uri am avut eu generate de dumnealui? Stiti ca am avut monitorizare cardiaca? Daria Kraus nu a adus nici o rusine Clubului Marina sau Federatiei Romane. Stiti ca afirmatiile pe care le faceti va incrimineaza? Probabil de aceea folositi anonimatul.
1
13
Stimate Domnule Tulus! Pe cine rugati sa verifice fisa mea la Spitalul de Psihiatrie din PALAZU ? Daca detineti dovezi pentru aceste afirmatii va rog sa le expuneti!
3
10
Voi raspunde punctual : 1. Asa se explica de ce Dan Ungureanu desi semna pe contractele sponsorizarilor (de peste 50000 lei) atrase de mine clauze prin care se obliga sa faca publicitate sponsorilor nu facea public faptul ca Daria are sponsori. Mie personal si Dariei nu ne-a dat niciodata nici un parinte nici un leu. Daria Kraus a achitat pana la ultimul cent orice cantonament sau competitie din banii mei sau ai sponsorilor atrasi de mine. Eu nu am nici o vina daca vi se cereau de Ungureanu Dan bani pentru Daria. Banii aceia pe care sustineti ca i-ati dat nu au ajuns niciodata la noi si eu personal nu am cerut absolut niciodata sustinere financiara din partea parintilor.
2
12
“Doamna” Vizireanu când veniți cu aceste acuzații ar trebui sa va amintiți ca ați participat la competiții pe banii părinților din club. Poate ca dumneavoastră ați uitat aceste aspecte; dar nu este demn și omenesc sa procedați in acest mod, chiar dacă sensei a greșit nu ar trebui sa aruncați cu noroi in familia dumnealui. Un om deosebit care muncește din greu pentru copii și club.
12
2
Habar nu ai ce scoți pe gură! Stai jos 4!
13
3
Doru Tulus sau cum v-o chema, sigur n-ati avut parte de educația părinților sau ati pătimit ca și copil. Pentru că altfel nu se explică modul mizerabil in care puteți să vorbiți despre un părinte, fie mama sau tata. Ar fi bine sa incercati pe toate căile in aceasta bicisnică existența a dvs sa vă salvați sufletul.
5
13
Ce mai ala bala , rahatul de'' sensei''a vrut sa i dea la b**i si ea nu a vrut ! Ea avrut sa plece si asta nu o lasa , huooooooo \\pensei''
5
14
Dna Vizireanu... De ce ați tot editat postarea inițială de pe Facebook? Nu mai știți ce minciuni ca inventați? Asa răsplătiți omul care a susținut acest copil și l-a promovat peste tot, închizând de multeeee ori ochii la multeeee chestii neplăcute venite din partea Dariei și a dumneavoastră ? Cum puteți sa spuneți ca a fost marginalizata Daria și i s-au pus piedici? Cum puteți sa folosiți astfel de cuvinte jignitoare la adresa domnului Dan, la familia dansului si la clubul sportiv ? Il cunoște mult prea multa lume pe domnul Dan ca să plece urechea! Poate singura lui greșeală a fost ca făcut prea mult bine acestui copil! PĂCAT ca dumneavoastră după atâția ani de dedicare încercati asta dar fiți sigura ca nu veți reuși sa pătați în vreun fel imaginea dansului! Este un om cu coloana vertebrala, un om deosebit cu o familie deosebita și un proiect mult prea frumos! Oamenii din lumea Ju-jitsu cunosc adevărul! Rușinos!
16
5
Maimuta asta de Vizireanu Lacramioara , este o p******a cu fisa la Spitalul de Nebuni de la Palazu !!! Va rog sa verificati asta !!!!! O procesomana si o libidinoasa, o scursura umana !!! Aveti mare grija cu aceasta persoana , o ciudata f periculoasa !!!A fost candva grefiera....are pile in sistem !!! Grija mare ce se vorbeste in prezenta acesti p******e !!!! pacat de fetita ei care sigur este talentata si cu viitoar...cu asa mama !!
16
9
Replica ești de k k t
11
2
sa plateasca si familiei fetei daune morale pentru jignirile aduse acestora.
6
18
SA VA FIE RUSINE DOAMNA! Poate ati uitat cat v-ati rugat de sensei sa va primeasca fata inapoi dupa isprava ei de la mondiale! Ati uitat si de scuzele pe care vi le-ati cerut pe grupul de parinti dupa ce Daria a fost iertata si primita inapoi! Ati uitat ca acest antrenor a plecat la mondiale sa va sustina copilul la scurt timp dupa ce a suferit un AVC!!! Iar acolo a trebuit sa stearga rusinea si noroiul pe care fiica dvs a adus-o clubului Marina si Federatiei Romane prin comportamentul ei, inacceptabil pentru un sportiv la acest nivel. Nu mai cautati sa fiti in lumina reflectoarelor cu acuzatii false la adresa acestui antrenor si om ce da dovada de atat de mult profesionalism prin simplul fapt ca nu raspunde acestor acuzatii pentru a nu afecta imaginea Dariei!! Dumnealui nu face dezvaluiri scandaloase, dar parintii Marina nu vor tacea!! Sunt sute de copii si sute de parinti in acest club care sunt revoltati pentru minciunile dvs! Sa fii campion mondial si sa fii dat afara din club imediat dupa aceasta reusita spune FOARTE MULTE!!! Dar nu despre antrenor ci despre fata dvs. “Mai pe romaneste” ….”vant din pupa” ati primit dvs si este exact ce ati meritat, este evident din declaratiile mincinoase pe care le faceti cu josnicie!
29
5
Sensei e pidosnic
6
12
Niste jeguri de antrenori ,niste pedofili in frunte cu ungureanu asta ! cu 'u 'mic !
11
28
A castigat la Abu Dhabi o competitie cu 7 participante, din care 2 din Romania. Halal campionat mondial!
11
7
ca vrea sa-i dea la .uci, el e pasiv, cine-l cunoaste stie ca nu la fete si femei ii sta mintea.
17
8
Complet neadevărat ce acuzații se aduc domnului Dan Ungureanu! Un OM,ANTRENOR,MENTOR EXTRAORDINAR,care a luptat și lupta pentru sportivi și viitorii adulți din cadrul Clubului și nu numai!Niciodată,dar Niciodată nu a jignit,denigrat,nu a agresat vreun sportiv!
21
9
dar as vrea si nu pot sa-l mwiesc cu mult kkt pe iinfractorul brailoiu !!! Replica nu ma lasa. Cat v-a dat derbedeul ???
16
2
Nepotul nostru a fost înscris și a practicat arte marțiale la acest club. Tot respectul pentru echipa de antrenori și mulțumiri domnului Ciprian!
19
4
Greșită strategie de promovare, "dna" Vizireanu! Sa faceți astfel de afirmații ca să promovați sportiva Daria este de-a dreptul hilara și din tot circul asta nu are de suferit decât copila ! Nu mai folosiți cuvinte mari precum Onoare, Demnitate "doamna" Vizireanu ca nu știți ce înseamnă! Ati uitat muuuuuullllteeee! Sa va fie rușine ! Respect deosebit domnului Ungureanu, familiei dansului si Clubului sportiv pentru tot ceea ce face!
25
7
Dl. Ungureanu este un mentor și un formator desavarsit. Un om implicat nu doar in pregătirea sportivă a copiilor ci și în formarea lor că oameni de baza pentru societate. Sa nu uitam ca in spatele unui sportiv sunt oameni care fac sacrificii, nu doar in plan profesional, ci și în plan personal. Ii urez Dariei mult succes pe noul drum și să nu uite niciodată de sprijinul acordat de familia Marina!
26
7
Buna ziua.O poza cu aceasta doamna nu aveti?
15
3
"doamna mama Dariei" este RUȘINOS CE ÎNCERCAȚI SA FACEȚI! ATI UITAT ACUM DE TOATE EFORTURILE FĂCUTE DE SENSEI ȘI DE TOATĂ MUNCA LUI ȘI DE SUSȚINEREA FINANCIARA DE CARE AȚI AVUT PARTE ÎN CARIERA SPOTIVA ATAT DIN PARTEA LUI SENSEI CÂT SI DIN PARTEA PĂRINȚILOR! ATI UITAT DE TOATE! CINE CUNOȘTE OMUL ȘI ANTRENTORUL DAN UNGUREANU ȘTIE CARE ESTE ADEVĂRUL ȘI ȘTIE CE COLOANA VERTREBRALA ARE DANSUL! RUȘINE SA VA FIE CA ATI ÎNCERCAT SA II IMPLICAȚI ÎN CIRCUL ASTA MIZER ȘI FAMILIA DEOSEBITA PE CARE O ARE! PĂCAT CA NU REALIZAȚI CA RAUL CE ÎNCERCAȚI SA IL FACEȚI DANSULUI, ESTE DEFAPT UN RĂU CARE ÎL FACEȚI COPILEI ȘI SPORTIVEI DARIA! Semnat:părinte de copil sportiv al clubului Marina! HAI MARINA!
24
8
Sa spuna scumpa doamna Vizireanu cum ia cerut ajutorul domnului Ungureanu dupa ce fiica dansei "campiona"Daria a bătut-o si nu stie cum sa mai procedeze cu ea.Cum asta vara facea live cu sticla de vodca prin Costinești. Sunt multe de spus,asa ca nu mai scrieti minciuni.Ungurearu Dan este un om deosebit si chiar sa luptat pt Daria.
30
8
Oricine știe că dacă vrei performanță trebuie să dea la b**i antrenorul, dar unele o încearcă ... că nu vor din alea. Normal că omul i-a altoit câteva să o aducă pe calea cea bună. Dacă nu ... la muncă la casă la Kaufland
8
23
Imi e mie rusine de ce minciuni poate scoate femeia asta pe gura si cat de mult poate sa abereze, mai bine foloseste timpul sa isi educe copilul nu sa stea sa minta pe la toate colturile!
26
9
Cine-l cunoaste pe domnul Ungureanu știe ca in viața lui nici măcar nu a jignit un sportiv, altmiteri sa-l lovească. Se pare ca presa promovează doar minciuna și scandalul și nu adevarul. Ungureanu Dan este o persoana extraordinara, care vrea doar binele tuturor celor din jurul și mai ales binele sportivilor lui. In concluzie rusine presei ca oferiți glas unor minciuni
29
10
De ce nu vorbiți și despre acele "mici iesiri" ale campioanei în care înjură de mama focului Federația Germaniei, în numele r*mâniei? de furturile din magazinele de la Abu Dhabi, asa de amuzament, de lipsa de respect, îngâmfarea și trufia ce a cuprins-o după campionat? Sensei încă a reacționat cu calm, discret și a gestionat situațiile penibile în care a fost pus el și toată delegația Romaniei, fără can can. De ce nu discutați cu martorii acestei presupuse sechestrari și bătăi ...aaa da, ca nu exista. De ce după ani buni la acest club, abia când Sensei nu a mai dorit sa o antreneze, arunca cu noroi peste tot? De ce nu întrebați și ceilalți parinti de la acest club care este părerea dansilor despre sensei? Doamna este un părinte frustrat care din dorința de faima și atenție, strica viitorul minunat al propriului copil. Mult succes Dariei, sa de-a Doamnul sa ajungă cât mai sus pe podium!
34
8
Dragă redacție, Înainte să faceți asemenea postări, aș face niște investigări mai amănunțite.
37
6
Dacă a "bătut-o", de ce abia acum faceți "zarvă în oraș"? Sunteți părinte, abia acum reacționați? Dacă te simți inconfortabil într-un loc, de ce mai stai? Mass-media caută scandal. Fără dovezi palpabile, totul e în contradictoriu, mai ales când minciunile persoanei în cauză sunt diversificate, piperate, aici și fără huzur. Aici câteva, prin alte părți alte câteva..
31
7
Cred ca nu stii ce inseamna campionatul de ju jitsu de la Abi Dhabi.Numai cauta si vei vedea.
18
4
O tot ridicați în slavi pe fatuca asta. Practica un sport la care se organizează campionate mondiale de 50 de ori pe an, de cine vrea și poate. Medaliile se dau la kilogram. La marele campionat mondial la care se face referire, au fost 6-7 concurente din 3 tari, parcă, la categoria Dariei. Bravo ei ca face sport și vrea mai mult, dar prea o tratați ca pe o vedetă.
20
14
A vrut sa si bata joc de ea,daca n a stat saltea,cum stau toate sportivele
9
32
Când se face plata, Replica scrie după cum li se dictează.
33
6
'Doamna' mama cam bate campii. Ca multi alti parinti din ziua de azi, le strica viitorul copiilor. A omis multe detalii si a denaturat altele din toata istoria asta.
33
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016