REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O companie de taximetrie din Franța a suspendat folosirea de maşini Tesla după un accident grav la Paris

O companie de taximetrie din Franța a suspendat folosirea de maşini Tesla după un accident grav la Paris

Replica API 16 decembrie 2021 | 23:32 608

O companie de taximetrie din Franţa a suspendat folosirea de maşini electrice Tesla după un accident grav produs sâmbătă la Paris, a anunţat marţi departamentul de comunicare al companiei citat de AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Sâmbătă seara, un taxi Tesla scăpat de sub control a lovit doi pietoni, apoi un container de colectare a sticlei care a fost proiectat în aer şi a explodat la revenirea la sol. Taxiul a intrat pe urmă într-un semafor, care a fost şi el proiectat în aer, cursa taximetrului electric încheindu-se într-o camionetă care circula în mijlocul unei intersecţii, a relatat poliţia, potrivit căreia în urma accidentului au rezultat şapte "urgenţe absolute" şi trei "relative".

Numărul vehiculelor vizate de decizia anunţată marţi este redus, compania G7 menţionând doar că este vorba de 37 de şoferi de taxi, fără a preciza numărul de maşini Tesla din flota sa, unele putând fi folosite în comun.

În ce o priveşte, compania Tesla, care are acces la o serie de date tehnice, a asigurat că nu a fost vorba de o "defecţiune tehnică" a vehiculului implicat.

Un purtător de cuvânt al producătorului de automobile american a declarat pentru France Presse că acesta rămâne "la dispoziţia autorităţilor" pentru a le transmite datele la care poate avea acces de la distanţă privind vehiculul implicat, fără a da alte detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016