REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O copilă de 4 luni a murit după o plimbare cu barca pe vreme de caniculă în California

O copilă de 4 luni a murit după o plimbare cu barca pe vreme de caniculă în California

Georgiana BOGLEA 13 iulie 2024 | 00:00 92

O plimbare cu barca s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din California, după ce bebelușul lor de numai patru luni a murit din cauza insolației. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe lacul Havasu, la granița dintre California și Arizona, unde temperaturile au atins valori extreme de 49 de grade Celsius.

O copila de 4 luni a murit dupa o plimbare cu barca pe vreme de canicula in California

Cum s-a întâmplat tragedia


În timpul plimbării cu barca, micuța a început să se simtă rău și și-a pierdut cunoștința. Părinții au încercat să o resusciteze până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o de urgență la Spitalul de Copii Phoenix. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, fetița a fost declarată moartă la scurt timp după sosirea la spital.

Deși cauza exactă a decesului nu a fost încă dezvăluită oficial, specialiștii consideră că insolația, cauzată de căldura extremă, a jucat un rol major. Presa internațională a relatat pe larg despre acest incident tragic, subliniind pericolele expunerii la temperaturi extreme.

Mesajul mamei îndurerate


Mama îndurerată a fetiței a transmis un mesaj emoționant pe o platformă de strângere de fonduri, unde a împărtășit durerea pierderii copilului lor.

„Suntem devastați, cu inima frântă; nu există cuvinte. Fetița noastră prețioasă ne-a dăruit ultimele ei zâmbete, iar noi i-am dăruit ultimele noastre sărutări. Nu vom înțelege niciodată de ce a trebuit să pleci atât de repede, erai pur și simplu prea perfectă", a scris femeia.

Ulterior, mama a postat pe Facebook câteva fotografii cu micuța și un mesaj emoționant.

„Acestea sunt ultimele fotografii pe care ți le-am făcut înainte să ne părăsești. Zâmbetul tău radia bucurie. Întotdeauna am spus că ai fost îngerul meu, pacea mea. Nu am crezut niciodată că va exista o zi în viața mea fără tine. Tu ai făcut ca familia noastră să fie completă. Astăzi ai fi împlinit patru luni. Cel mai greu lucru a fost să-i explic surorii tale pierderea ta. Ea a lăsat jucăriile pentru tine și s-a asigurat că preferatele tale erau în pătuț înainte de a merge la culcare în ultimele două nopți. Suntem atât de triști fără tine, copile. Te iubim și am da orice să te avem înapoi. Te vom iubi pentru totdeauna, Tanny", a scris mama îndurerată.

Tragedia a generat reacții diverse pe rețelele de socializare. În timp ce mulți internauți și-au exprimat condoleanțele și sprijinul pentru familia îndurerată, alții i-au criticat pe părinți pentru neglijență, având în vedere temperaturile extreme.

„Nu ar trebui să aveți copii dacă nu sunteți suficient de responsabili să știți că căldura extremă este mortală atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți. Acesta nu a fost doar un accident și ar fi putut fi evitat cu ușurință. Meritați să fiți urmăriți penal pentru faptele voastre", a comentat un utilizator.

 Părinții trebuie să fie conștienți de riscurile la care își expun copiii și să ia măsuri preventive pentru a evita astfel de incidente devastatoare, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510