REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

O copilă de zece ani a fost spulberată de un autobuz, pe trecerea de pietoni

O copilă de zece ani a fost spulberată de un autobuz, pe trecerea de pietoni

A.F. 23 iunie 2024 | 21:11 1149

O fetiță de zece ani a fost lovită, în timp ce traversa strada pe trecere de pietoni, în localitatea Moisei, de un autobuz condus de un bărbat de 48 de ani, anunță IPJ Maramureș.

O copila de zece ani a fost spulberata de un autobuz, pe trecerea de pietoni

Copila a fost rănită și dusă la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată, duminică, la ora 14:00, că pe D.N. 18, în localitatea Moisei, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani, care conducea un autobuz, ar fi surprins și accidentat o minoră de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei. Aceasta a fost transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea”, potrivit comunicatului de presă, informează Mediafax.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inlocuitzi mai tantalailor shablonul asta"a fost spulberat/a",pai daca eshti spulberat nici un os numai ramane intreg din tine dupa un accident,sa scapi cu viatza nici vorba;de spulberat se spulbera boabele de grau cand le duci la moara sa faci faina,nu un om care a fost accidentat de o mashina,nici trenul nu spulbera omul cand trece peste el,nici daca este intrun avion care s-a prabushit de la 10 kilometri innaltzime omul nu este facut praf mai ziarishtilor cu toate ca in cazul asta parca mai treci cu vederea afirmatzia asta.
1
0
Nu stiu cum a fost,insa de foarte multa ori,pietonii se angajeaza in traversare fara sa se asigure,de parca ar fi la ei acasa. Nu se uita la masini, pur si simplu se intorc brusc si intra pe trecere,chiar daca masina e la zece metri si vine cu viteza sa zicem regulamentara. Interesant ca unii din pietonii zabauci au si permis de conducere,deci stiu cam cum e sa-ti apara unul in fata brusc si tot se comporta aiurea.
2
1
A spulberat o,dar n a pățit nimic.Si a revenit la autopsie. Ce p******e de ziariști cu vocabular limitat și iq de 15
4
1
Un ziar de rahat
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510