REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

O cunoscută actriță a fost la un pas să-și piardă viața: „Am murit și apoi am fost resuscitată“

O cunoscută actriță a fost la un pas să-și piardă viața: „Am murit și apoi am fost resuscitată“

A.F. 18 octombrie 2023 | 00:00 286

O îndrăgită actriță de la Hollywood a fost la un pas de moarte. Este vorba despre Jane Seymour, cea care a interpretat personajul „Dr. Quinn” și care în tinerețe a suferit o intervenție chirurgicală care i-ar fi putut fi fatală. Iată cum a reușit să își revină în mod miraculos.

O cunoscuta actrita a fost la un pas sa-si piarda viata: „Am murit si apoi am fost resuscitata“

În anul 1988, Jane a trăit o experiență aproape fatală pe platoul de filmare. Actrița originară din Marea Britanie, pe atunci în vârstă de 37 de ani, a fost în pericol de a-și pierde viața din cauza unei proceduri chirurgicale efectuate în Spania, conform clickpentrufemei.ro.

„Am făcut o injecție cu antibiotic, însă nu în mușchi, așa cum trebuia, ci a ajuns la o venă și am făcut șoc anafilactic atunci. Am murit și apoi am fost resuscitată”, a dezvăluit Seymour în Express.

Actrița a conștientizat că ceva nu era în regulă atunci când a simțit o strângere în gât și inima i-a început să bată cu putere. Această experiență a fost înfricoșătoare pentru celebritatea din Hollywood, dar, în același timp, i-a oferit și o perspectivă nouă asupra vieții.

„Am văzut o lumină albă, m-am uitat în jos și am văzut pe toată lumea, i-am auzit țipând”, și-a amintit Jane Seymour potrivit The Times.

O cunoscuta actrita a fost la un pas sa-si piarda viata: „Am murit si apoi am fost resuscitata“Jane Seymour, foto Shutterstock

Totuși, în fața acelei situații absolut șocante în care viața aproape îi atârna de un fir de ață, vedeta a reușit să își pastreze în mod fantastic calmul, sentiment despr ecare a spus că l-a mai simțit doar în timpul ședințelor de meditație. Totuși, pe lângă acest sentiment de liniște, actrița a recunoscut că a avut un moment de conștentizare în acel evenment în care și-a dat seama mai bine ca oricând că nu este moment să părăsească această lume. 

 „Mi-am amintit că-mi spuneam mine însămi că voiam să mă întorc în corpul meu, pentru că aveam copii pe care voiam să-i cresc... voiam să apuc să-mi las cumva amprenta în lume”, a mărturisit în podcastul „ID10T”, conform sursei citate. 

Din păcate, în loc să primească susținere și înțelegere din partea celor din jur, cunoscuta actrița a fost acuzată de producătorul acelei pelicule că doar s-a prefăcut că are o urgență medicală, cu scopul de a scăpa de filmări, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513