REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O cunoscută clinică din Constanța își cere falimentul. Patroana este soția unui artist

O cunoscută clinică din Constanța își cere falimentul. Patroana este soția unui artist

Andreea POPA 9 octombrie 2023 | 00:00 33001

Clinica privată de recuperare medicală Axis din Constanța își cere în instanță falimentul, deși societatea pe care funcționează a raportat anul trecut profit. Patroana clinicii este soția unui artist maghiar, celebru la un moment dat pentru participarea sa la „Vocea României“, unde a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă.

O cunoscuta clinica din Constanta isi cere falimentul. Patroana este sotia unui artist

Firma Axis Centru Recuperare Medicală SRL a înregistrat pe 5 octombrie 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care își cere falimentul. Instanța nu a stabilit încă un termen de judecată. Axis Centru Recuperare Medicală SRL a fost înființată în 2004 și a raportat de atunci cifre de afaceri modeste și profituri mai degrabă simbolice, de cele mai multe ori de ordinul câtorva mii de lei.

O cunoscuta clinica din Constanta isi cere falimentul. Patroana este sotia unui artist

 

În 2022, firma a declarat o cifră de afaceri de 208.289 lei și un profit net de 69.737 lei, cu 3 angajați, precum și datorii totale de 211.514 lei. Asta după doi ani consecutivi cu pierderi cumulate de aproape 100.000 de lei.

Nu este prima dată când clinica de recuperare Axis are probleme financiare serioase. În aprilie 2022, ANAF o executa silită și scotea la vânzare mai multe bunuri ale debitoarei Axis Centru Recuperare Medicală SRL- un VW Jetta, un pat medical și mai multe scaune, toate cu o valoare estimată de circa 64.000 lei. 

O cunoscuta clinica din Constanta isi cere falimentul. Patroana este sotia unui artistFlorentina Enescu

Execută silit de ANAF

Ulterior, situația avea să devină și mai gravă pentru clinica Axis. În septembrie 2023, ANAF i-a scos la vânzare și aparatura medicală: un aparat Diapulse, unul Magneto, un aparat de criosaună Cryomed și un sistem de elogații Eltrac, toate cu o valoare estimată de peste 165.000 lei. 

O cunoscuta clinica din Constanta isi cere falimentul. Patroana este sotia unui artistSandor Dombi

Clinica Axis este deținută de Florentina Dombi Enescu, specialist în fizio-kinoterapie și recuperare medicală. Patroana centrului de recuperare medicală este soția artistului maghiar Sandor Dombi Enescu, un chitarist și interpret din Tușnad, absolvent al Facultății de Artă de la Universitatea Ovidius la vârsta de 52 de ani, în 2018.

O cunoscuta clinica din Constanta isi cere falimentul. Patroana este sotia unui artistSandor Dombi

A fost și anul în care Sandor Dombi a participat la „Vocea României“, unde a impresionat jurații și a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. A cântat ani de zile în Groenlanda și Norvegia, înainte de a veni în 2009 la Constanța, unde a semnat un contract cu Hotelul Vega și a cunoscut-o pe Florentina Ionescu, cea care avea să-i devină soție. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat este C9H9NO3" pe piata " nu inchide nimeni taraba,suntem pe piata cu clopotul pe masa,asta nu si in secret,in secret e altceva dar se cunoaste si oricum e prea tarziu ca la nivel mondial "se pierde " s-a cam terminat cu listele nu?
0
0
Dar cine a zis că sunt închisi pt cei care comentati ...Si-a cerut falimentul pe o firmă si poate funcționa pe altă firmă ca mulți altiii .......
3
4
buna rău haosca asta merita ținută numai în măciucă ce să facă cu tataie ăla sigur are alții care o reglează
5
1
wow . face parte din rotary. ce remarca...zici ca cine stie din ce organizatie face parte...care oricum acum daca nu ma insel e inchisa toata treaba cu rotary . Daca erau mari nu erau " inchisi " acum .
8
4
Bravo Dane, tu i-ai deschis viitorul!
4
2
era si m**e la Palace cu ea
2
4
Femeia face parte din Rotary era la Hotel Palace pe terasa,cand functiona,alaturi de niste ...personaje din Constanta pe care nu le nominalizez,doar le fotografiez ca si atunci.
5
6
Dădeam și eu în Florentina înainte sa fie cu bozgorul i am largit rau papusica ...
12
26

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510