REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

O DOARE în... MASCA de PROTECȚIE, de PANDEMIE!

O DOARE în... MASCA de PROTECȚIE, de PANDEMIE!

Replica API 14 decembrie 2021 | 00:41 2758

Noile măsuri de relaxare se pare că și-au pus amprenta asupra constănțenilor. După cum putem observa și în materialul foto, oamenii ieșiți la plimbare, ori la cumpărături, nu mai țin cont de regula măștii și o țin care cum vor, pe nas, gură, ori sub bărbie, sau chiar deloc. Totodată sunt și revoltați de faptul că li se atrage atenția pentru purtarea necorespunzătoare a măștii și își exteriorizează nemulțumirea într-un mod.. neortodox. După cum puteți observa în imaginea atașată, o adolescentă a arătat scene obscene celor care și-au permis... s-o întrebe de sănătate.

Unii constănțeni sunt prea comozi, iar alții parcă nu dau doi bani pe protecția lor sau pe a celor din jurul lor.

Măsurile de relaxare au intrat deja în vigoare, masca nemaifiind obligatorie pe stradă ori în spațiile deschise publice neaglomerate, însă în spațiile închise ori în mall-uri, fiind în continuare obligatorie. Iată că oamenii de la malul mării nu țin cont de aceste restricții și umblă nestingheriți prin centrele comerciale.

Avem exemplu într-o fotografie atașată, cum o adolescentă nu numai că nu purta masca pe față, dar și atitudinea ei este în concordanță cu lipsa de spirit civic, de a respecta regulile impuse împotriva pandemiei.

Astfel ea a ales să-și exprime nemulțumirea prin a arăta semne obscene la cameră. Mai exact, aceasta a fost deranjată de faptul că i se făceau fotografii.

Regulile nerespectate și de către angajați

Un alt exemplu sunt angajații mall-ului. În timpul programului, dar și din punct de vedere al regulii de purtarea măștii în interior, nu respectă întocmai ce li se impune, iar aceștia nu o poartă corespunzător pe față.

Masca se poartă în centrele comerciale!

Amintim faptul că restricțiile pentru purtarea măștii în spațiile închise sunt în continuare valabile, chiar dacă acestea s-au relaxat la nivel național, în perioada sărbătorilor, acestea fiind: - eliminarea obligativităţii purtării măştii de protecţie pentru toate spaţiile publice deschise neaglomerate; masca de protecţie va fi purtată în spaţiile publice închise, spaţiile comerciale, spaţiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloacele de transport în comun, locul de muncă, pieţe, târguri şi locurile unde se formează cozi; eliminarea interdicţiilor de circulaţie a persoanelor pe timpul nopţii;organizarea şi desfăşurarea anumitor activităţi în spaţii închise sau deschise vor fi permise până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 5:00-22:00 (competiţiile sportive, cinematografele, spectacolele, concertele, festivalurile publice şi private sau alte evenimente culturale, cursurile de instruire, incluși: cele de formare profesională care necesită activităţi practice, workshopurile, conferinţele, precum şi cele organizate pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene).

C.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jenant sa imi amintesc ca dupa 15 ani de pesedei si mazarei am ales PNL si am luat teapa vietii cu un habarnist ca amiratul si o hrapareata fara scrupule pe post de city managero jupaneasa face etnia ei de tot ra hatul
4
0
Sclavilor sa purtati masca corect sa va acopere si ochii !
5
10
albanezele machidoance care vand in ANALfabeta Brotacei, NU POARTA NICUUNA MASCA !!!
6
2
si ce poate sa le faca, si asa sunt oameni liberi care protesteaza in moluru, li sa facut ceva?care e legea?
2
4
si eu sa mi bag ceva in viata ta aia trista, ratardatule
8
4
Multi o poarta de-andoaselea prin mall.
8
1
Bag ceva in masca ya
5
12

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303