REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

O experiență de coșmar pentru o familie cazată la Vila Polux din Vama Veche

O experiență de coșmar pentru o familie cazată la Vila Polux din Vama Veche

Marieta ȘTEFAN 28 august 2023 | 00:00 8660

O familie de tineri sosită pe litoral, la Vama Veche, a trăit o experiență de coșmar. Cazați în Vila Polux s-au ales cu capul spart deoarece patul s-a rupt și au fost nevoiți să doarmă pe jos și din cauza lenjeriilor murdare. La final, femeia cu care vorbise să închirieze le-a mai spus și că le-a făcut o favoare, luându-le bani mai puțini.

O experienta de cosmar pentru o familie cazata la Vila Polux din Vama Veche

Tinerii preferă să meargă în stațiunile Costinești, 2 Mai și Vama Veche. Acolo se simt în elementul lor, cu oameni de vârsta lor. Majoritatea vine să își facă noi cunoștințe și să se distreze. Dar unele experiențe, din păcate, lasă de dorit din multe puncte de vedere. În primul rând, dacă condițiile de cazare nu sunt măcar acceptabile, se duce pe Apa Sâmbetei toată vacanța.

O familie sosită pe litoral, la Vama Veche, în perioada 19-21 august a.c. a trăit o experiență de coșmar, pe care a împărtășit-o în mediul online. În primul rând au fost "certați" de cea cu care vorbiseră pentru închiriere deoarece aceasta înțelesese 3 nopți în loc de 3 zile. În sfârșit, după ce au ajuns, s-au cazat la Vila Polux și de cum au intrat în cameră, s-a întâmplat un incident. Patul în care urmau să doarmă, s-a dărâmat efectiv, iar tânărul a căzut și și-a spart capul. A făcut poze și video și le-a trimis femeii cu care avusese deja o altercație anterioară.

O experienta de cosmar pentru o familie cazata la Vila Polux din Vama VecheCamerele, prezentate pe pagina de Facebook a locației

„A fost nemulțumită foarte tare «d-na» de acolo, pentru că ea înțelesese că 3 zile - 19-21 înseamnă de fapt 3 nopți. I-am confirmat că nu, în mod evident. De îndată ce ne-am cazat, m-am pus în pat să mă descalț și am căzut cu salteaua care era pusă pe un blat de pat rupt, drept urmare mi-am spart capul. Dând vina pe neșansă și ghinion, i-am făcut imediat poze și filmare și i-am trimis d-nei respective, care mi-a zis că habar nu avea că patul e rupt“, a declarat indignat turistul.

Toată familia turistului a trebuit să doarmă pe jos

Nici lenjeriile de pat nu erau tocmai curate, iar întreaga familie, compusă din tânăr, soția lui însărcinată și un copil de șase ani, a trebuit să doarmă pe jos. A doua zi au fost anunțați că va veni cineva să repare patul, la ora 16.00. Tinerii au încercat să doarmă de prânz, setând alarma pentru 15.30, pentru a-l primi pe meseriaș.

„Lenjeriile de pat murdare și folosite, lucru observat în prima fază în patul mic al copilului. A trebuit să dormim pe jos, soția fiind gravidă și nevrând să cădem în pat, în timpul nopții“, a mai adăugat bărbatul.

Dar nici n-au apucat să se întoarcă de pe o parte pe alta, că au fost treziți la ora 14.20 de femeie, care părea foarte deranjată că i-a găsit dormind.

O experienta de cosmar pentru o familie cazata la Vila Polux din Vama VecheCamerele, prezentate pe pagina de Facebook a locației

„«D-na» a zis că o să vină în jurul orei 16.00 cineva să repare patul. Noi, la ora 13.30 ne-am pus la somn, de prânz, setând alarma la ora 15.30 pentru a-l primi pe «reparator». La ora 14.20 ne-a trezit din somn «d-na»  - a bătut la ușa (spune ea), a intrat în cameră, și efectiv ne-a trezit din somn, că ea atunci voia să vorbească cu noi că urmă să vină «reparatorul». I-am zis în mod evident să iasă acum din cameră, buimac fiind. Ulterior mi-a zis că «reparatorul» a zis că nu mai vine iar pe durata șederii mele, vădit deranjat că eu îndrăznisem să dorm, împreună cu fetița mea de 6 ani, și soția gravidă, la prânz, când a venit el pe nepusă masă“, a continuat turistul.

Femeia care i-a cazat a înțeles că chitanța pentru banii achitați se poate elibera doar dacă se cere

Cireașa de pe tort a constat în faptul că tinerii nu au fost lăsați să mai stea încă două ore în cea de a treia zi și li s-a reproșat că au stat pe bani puțini, după cum povestește tânărul în mediul online. De asemenea, femeia care i-a cazat a înțeles că chitanța pentru banii achitați se poate elibera doar la finalul sejurului și doar dacă se cere.

O experienta de cosmar pentru o familie cazata la Vila Polux din Vama VecheInterior prezentat pe pagina de Facebook a locației

„Toate acestea au ajuns la apogeu, când am întrebat-o pe «d-na» dacă putem prelungi șederea cu 2 ore, ca să poată dormi copilul la prânz, și m-am lovit de o atitudine de-a dreptul nesimțită. I-am menționat că având în vedere toate cele întâmplate, mă gândeam că poate da dovadă de mai multă... empatie. Dar ea a zis că «după ce că te-am primit pe 350 de lei, mai faci și fițe» - și eu doar i-am trimis poza pe care o avea cu același preț fix în recepție. Și totodată ea înțelesese că chitanța pentru banii achitați se poate elibera doar la finalul sejurului și doar dacă se cere. O experiență execrabilă la această locație“, a încheiat bărbatul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua. Dar ziarul dumneavoastră toată ziua numai articole răutăcioase despre pensiuni și hoteluri . Daca un turist mănâncă c****t , îl mâncați și voi cu ei . Nu este zi sa scrieți numai lucruri urâte despre litoralul nostru . Nu faceți decât să le faceți rău proprietarilor de hoteluri și pensiunii. Așa suntem noi r*mânii ne place să mâncăm c****t fara sa ne informam
0
1
Ceva e putred aici. Tind sa cred ca turistul a fost un profitor si nu m-ar mira sa fi rupt el patul intentionat.
3
1
Fa p*****a dracu, una doua protectia consumatorului. Marsh fah!
2
4
un fomist, a venit la mare sa doarma si sa bage in el cat mai ieftin. vila este pe Booking, si are 9.1 scor. poveste de doi bani pentru retarzii de pe fb. orice rezervare prin Booking are protectia acestuia, asa ca putea sa scrie alora pentru despagubire daca era adevarat, dar fomistul a mers la santaj poate ii ies toate moca.
4
5
Daca turistii sunt numiti nesimtiti asa,in vrac,pai ar fi bine sa nu mai calce pragul horecilor si sa mearga frumos in Bulgaria sau alte locatii deja demonstrate ca fiind decente. Nu e nici o suparare. Cei cu pensiuni si hotelierii prefera sa aiba spatii cat mai goale,sa se auda ecoul cand asculta manele. De ce-i suparati? Mergeti numai unde sunteti bine primiti.
4
2
sesizare la protectia consumatorilor si la minister la agentia turismului sa inchida maghernita
9
4
Numai minciuni. Sper ca domnii reporteri sa vina la fata locului sa relateze apoi ce gasesc in locatia noastra. Sau pot fi verificate notele nostra de pe Booking. Incredibil ce poate face “omul” pentru a se razbuna ca nu i-am putut accepta cererea de a ramane pana la orele 16:00 cand urma sa intre a 2-a serie de turisti. Trist!
7
7
Nu mancati si nu va cazati la cipanzei.
8
2
dar ce, trebuie sa va plateasca 1000 de lei pe noapte cu pat rupt si mucegai pe perete, nu? ce destepti sunteti voi. na ca romanul nu mai pune botul la japca voastra și aștia mici care vin din urma nici atat
8
3
rahahatule borat de m*****n impu tit ce esti
5
2
P. oponare, sunt locuri libere la Palazu Mare ,romanasule neoas ce ești, bisericuța mati de c.ioara!
7
5
Bai căcatul ca te auto intutulezi Ion foc da foc la mata acasă fututi morți Matiș dai foc la mata acasă sa faci tu la mine așa nu mai plecai decât în cosciug și erai primul bagamiasi p**a în fața ta de gertoi, fomist ce ești muriți de alți care se descurca. Fă-ți și tu o pensiune și oferă condiții de mare calitate
3
14
Toti turistii sunt niste nesimtiti, cu pretentii nefondate pentru tara in care traiesc si banii pe care ii achita. Din acest motiv ii ard si eu de fiecare data, in orice fel pot.
8
14
De ce nesimțiți că sunt primiți in mizerie și cu paturi rupte? Marsh și stai tu in asemenea cotețe numite pensiuni! Sau poate așa e acasă la tine și e pe placul tau
11
4
Turistii sunt niste nesimtiti.
6
11
daca eram eu ma pisam pe hoasca. asta merita hoiturile astea
12
6
javrele de autoritati iau spaga, inchid ochii si hotii astia isi bat joc de noi...
15
5
Trebuia sa le dati foc escrocilor , mureu gindacii , patul se repara , chitante nu mai trebuie , FOC FOC asta e solutia !
10
6
Mai mult de jumate din hoteluri și pensiuni din toată țara trebuie renovate și schimbate mobilierul Unele de la intrare te primește cu un miros de coteț de gaini Dacă așa arată multe locații a jeg la fel sânt și proprietarii La multi contează doar banul Respectul față de oameni nu există fiindcă sânt rămasi in urmă cu sute de ani
19
6

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677