REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci persoane

O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci persoane

Georgiana BOGLEA 24 iulie 2024 | 12:46 367

O explozie la o fabrică de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel puţin cinci persoane şi a forţat evacuarea lucrătorilor şi a turiştilor din zona Tequila, a declarat şeful serviciilor de urgenţă ale statului, transmite Reuters.

O explozie la o fabrica de tequila Jose Cuervo din centrul Mexicului a ucis cel putin cinci persoane

Într-o declaraţie, compania a confirmat bilanţul victimelor accidentului de la uzina sa din Rojeña, adăugând că mai mulţi alţi lucrători au fost răniţi.

Explozia dintr-un rezervor a declanşat un incendiu în alte trei rezervoare, potrivit unei declaraţii a serviciilor de urgenţă. Cauza exploziei rămâne necunoscută.

Victor Hugo Roldan, şeful serviciilor de urgenţă din statul Jalisco, a declarat pentru Reuters că explozia a avut loc într-un rezervor de 500.000 de litri al fabricii, iar incendiul rezultat a fost stins de personalul companiei.

Cel puţin alte două rezervoare de la instalaţie, operată de Becle, cel mai mare producător de tequila din lume, s-au prăbuşit, de asemenea, a spus el.

Cel puţin cinci persoane sunt încă date dispărute, potrivit unui oficial al serviciilor de urgenţă care a refuzat să fie numit deoarece nu a fost autorizat să vorbească cu presa.

O fotografie de după explozie, publicată de serviciile de urgenţă, arată un rezervor metalic de mari dimensiuni, inscripţionat cu sigla Cuervo, prăbuşit pe o parte.

Oraşul Tequila, care găzduieşte mai multe distilerii de agave, este o destinaţie turistică populară, aflată la aproximativ o oră de mers cu maşina la nord-vest de Guadalajara, al doilea oraş ca mărime din Mexic, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436