REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

O familie a mâncat de 150 de lei la o terasă din Năvodari și a plecat fără să plătească! Video

O familie a mâncat de 150 de lei la o terasă din Năvodari și a plecat fără să plătească! Video

Virgil STOIAN 13 iulie 2023 | 00:00 10195

Sezonul este în toi și terasele sunt luate cu asalt de turiștii înfometați după o zi de ultraviolete. Un grup de patru persoane, speriate probabil de valoarea notei, după ce au consumat în valoare de 130 de lei la terasa ”La Hamsie”, din tabăra Năvodari, au plecat fără să achite. Potrivit declarațiilor patronului, cei patru au făcut chetă, au strâns banii, care ulterior au ajuns în poșeta uneia dintre persoane. Apoi, au închis nota de plată în care se afla doar bonul și au plecat tacticoși ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

O familie a mancat de 150 de lei la o terasa din Navodari si a plecat fara sa plateasca! VideoFemeia închide nota fără nici un ban în ea

Cum prețul cazării este unul destul de piperat, un grup de patru persoane s-a gândit să economisească niște bani și să mănânce… pe gratis. Zis și făcut. Au ales terasa ”La Hamsie” din Năvodari, au mâncat copios, au cerut nota de plată, au strâns banii pentru ea… iar apoi s-au făcut nevăzuți, fără a plăti. ”Cum au primit nota, au început să calculeze, au făcut chetă, apoi una dintre femei a băgat toți banii în geantă, au închis nota doar cu bonul în ea și au plecat. Nota nu a fost mare, undeva la 130 de lei, însă nu vreau să mai păcălească și pe alții.” a declarat patronul terasei pentru Replica de Constanța.

O familie a mancat de 150 de lei la o terasa din Navodari si a plecat fara sa plateasca! VideoCei patru pleacă fără a plăti

În concluzie, escrocii și mocangiii sunt peste tot, iar patronii teraselor ar trebui să fie mai atenți pentru a nu termina acest sezon pe minus în privința încasărilor.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce stergeti anumite comentarii? De ce se mai numește,,replica"?
0
1
Am încercat să-mi dau seama din filmare,dar parcă duduia vorbea la telefon în timp ce a lăsat nota de plată pe masă,nu?Poate nu și-a dat seama și involuntar a dat drumul la portofel în geantă!De urmărit poate revine cu datoria,cine știe....
0
0
La preturile astea nici cu cinci din zece care pleaca fara sa plateasca nu au cum sa iasa pe minus astia!... eu nu incurajez furtul si hotia din contra le dispretuiesc pentru ca sunt atributele unor oameni josnici dar nici sa se planga astia care pun adaosuri de nici nu-ti vine sa crezi si isi platesc salariatii mizerbil, nu sunt de acord... pana la urma asta este karma... orice actiune are o reactiune care poate veni de oriunde!
0
0
F urat ceea ce au facut clientii, ar merita sa raspunda pentru faptele lor. Pentru ca sunt sigur ca citesc si patronii comentariile, i-as sfatui sa invete personalul sa se comporte cu cei care le trec pragul. Eu sincer, am cam ramas dezamagit de atitudinea lor. Doamnele care prajesc peste sunt ok, ospatarii lasa de dorit...
0
0
Foarte bine au facut, la cum e servirea si cat de proaspata e mancarea , nu merita nici 2 lei, Anpc-ul ar trebui sa se sesizeze si sa controleze toate terasele din zona aia!!!Spelunci mizerabile!!
2
4
La ce unghii are cel care manevreaza tel,nici eu n-as fi platit :))
2
1
Urmati exemplul fratilor nostri italieni - n ai platit, primesti o vizita de la un Don si iti piere cheful pe vecie sa mai tepuiesti, asta daca mai apuci. In plus, beneficiezi si de o vizita la dentist, asa, din partea casei.
2
4
Wow , ce stireeeeeeee 150 de leiiiiii
1
0
Ce ofticati sunt patronii cipanezi care comenteaza pe aici he he si pt ala care spune ca hamsiile din Grecia sunt aduse in 90de zile esti mare dobitoc amice .
2
0
Confirm,eu cu familia suntem in poze,aveam nevoie de publicitate pe Tic-Toc!
3
0
Aș trimite la Hilton, toți angajații din Horeca, inclusiv așa ziși ,,Patroni" să vadă și ei ce înseamnă comerț .Ce se întâmplă acum pe Teresa și restaurante, în marea majoritate a cazurilor se cheamă: O mare prostie și idioțenie.
4
0
La Cernavoda la locala, in weekend si la tura de noapte(cand nu avem sefi) de obicei stam de veghe acasa,sa nu fim obositi pentru interventi in piata la vanzatori ambulanti de marar si patrunjel!Trai pe vatrai la locala Cernavoda!Folosim CT 18 PCV in interes personal,plimbam neamurile,cumparaturi,etc,,,,
2
3
Peste adus cu duba din Grecia...De la beneficiarul din Grecia până la consumatori trec cam 90 de zile...Bomba !!!
4
1
Hotărâți-vă: 150 din titlu, sau 130 Ron, din articol .
6
1
Pentru cei care pretind ca “patronii” au cheltuieli mari, nu au fost obligati sa desfasoare aceasta activitate, si-au insusit posibilitatea esecului. Nu stii, renunta, nu poti, renunta, nu merge, renunta. Cand tu impui preturi peste limita bunului simt, servicii execrabile, mancare expirata si vrei in 2 luni sa devii milionar, nu vei reusi decat sa esuezi. Si da, te-au tepuit, dar analizand serviciile oferite, cred ca tu tepuiesti zilnic. Ce oferi aia primesti, este o lege a firii.
6
1
Da faceti-va voi "patroni" mocangiilor. Auzi la ala cica merita sa ia teapa ! Daca iti ia cineva 130 de lei din buzunar plangi 2 saptamani. Adaosurile sunt mari ce-i drept dar vreti si salarii mari si se mai gasesc cateva gunoaie care nu platesc si la sfarsit de sezon daca trendul tine asa "patronul" s-a agitat ca sa aveti voi burtica plina pe moca la mare la soare, hai sictir popor j***s
1
6
nu este frumos si moral ce a facut dar a saracit cumva patronul ?!!
6
0
Moldoveni 100%
5
1
Macar ,,Bodaproste" sa fi zis.
7
0
la 130 lei probabil au fost la vreo terasa ieftina . cand au vazut preturile daca nu si le permiteau dc nu au plecat ? trebuia sa faca piata de la lidl daca nu iti permiteau sa manance in oras .
14
1
Cel mai mare escroc e Kelaru! 500 euro inainte 500 dupa!
0
5
Pentru cei care nu stiti comert. pretul mare din meniu reflecta si chiria pe care patronul o plateste catre proprietar , utilitati , taxe si salarii. cand ala da 40mii euro chirie pe un sezon de 3 luni tu ca si client vrei sa mananci la pret de ce iti gatesti tu acasa?
6
14
Uite asa isi face omul un concediu reusit. Gaseste in fiecare zi unde sa manance gratis. E plin litoralul de terase
15
2
Ai bani , maninci ,nu ai bani , nu iti este foame ! Lasa ca o gasesc eu azi , sigur si am sa o f.ut de baniii astia !
8
7
Vreti sa va imbogatiti peste noapte ? Mai lasati din preturi la jumatate si veti vedea ca si castigurile se vor dubla si clientii vor fi mai atenti cu ......plata ! Parerea mea mea ? Bravo lor ! ! ! .....sa va mai traga cateva tepe poate intelegeti cum sta treaba cu raportul pret - posibilitate financiara client ! .....13 lei / 100 grame de hamsie ? Cu 13 lei iau un kg de pulpe de pui pentru toata familia si de alti 13 lei am si berea aferenta ......asa ca ......meritati sa va tepuiasca ! ! !
28
10
Adica le-a dat la m**e
20
0
Preturi mari turiști putini Plata e platică se ridică și bani qulică
13
0
La ce preturi aveti, au facut foarte bine.
34
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677