REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O familie din Cluj a fost găsită fără viață, în curtea casei, lângă piscină

O familie din Cluj a fost găsită fără viață, în curtea casei, lângă piscină

Andreea VLAICU 19 iunie 2024 | 10:42 982

Trei membri ai unei familii au fost găsiți în curtea din spatele casei situate într-o pădure din Colonia Sopor. 

O familie din Cluj a fost gasita fara viata, in curtea casei, langa piscina

Un vecin a fost cel care a sunat la 112 și a alertat Poliția. Bărbatul încercase să îi contacteze telefonic pe toți cei trei, însă nu a primit niciun răspuns. Poliția s-a deplasat imediat la domiciliul acestora, însă, din păcate, toți cei trei au fost găsiți fără viață în curtea din spatele casei. 

Nu se știe cu exactitate, în acest moment, de când se aflau acolo. 

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie, și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Un electrician chemat la fața locului a explicat că, în curte, familia avea tot felul de improvizații cu fire electrice și becuri. Mai mult decât atât, peste piscină treceau două fire electrice, trase din tabloul electric, iar cel mai probabil unui dintre acestea s-a rupt iar cei trei ar fi murit electrocutați. 

Cel mai probabil, bărbatul de 42 de ani a vrut să se relaxeze în weekend, cu părinții, la piscina pe care o aveau în spatele casei. Din păcate casa se afla într-o zonă împădurită, iar vecinii au fost prea departe ca să audă ceva și să poată interveni, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ~---> use.my/arctrum
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510