REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

O familie întreagă, care venea în vacanță la mare, a murit în urma unui accident rutier

O familie întreagă, care venea în vacanță la mare, a murit în urma unui accident rutier

Replica API 22 august 2022 | 16:06 5906

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs luni dimineața, pe DN 7 – Valea Oltului, km 240+100, la limita între județul Sibiu și județul Vâlcea, în zona localității Lazaret. În evenimentul rutier și-au pierdut viața un bărbat 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani și fiul acestora, 1 an si 3 luni, pe care mama îl ținea în brațe pe bancheta din spate, toți din Săliștea, județul Alba. Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Este vorba despre doi tineri din, Radu și Adriana, și copilul lor de doar un an și câteva luni. Aceștia erau din comuna Săliștea și erau doi tineri liniștiti ai comunei, a precizat primarul localității, pentru alba24.ro

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu.

Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai turismului, conducător auto de 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani și fiul acestora, 1 an și 3 luni, din județul Alba.

Ansamblul TIR era condus de către un barbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului. Trafic blocat total în continuare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Camilk,ai dreptate cand spui ca daca ar fi autostrazi in Romania nu ar mai fi atatea accidente dar asta este tara astea sunt soselec
0
0
fuge de spate, probabil avea amortizoarele originale de 300-500k km, cauciucuri proaste, sofer care a condus doar carute la viata lui. Bine ca am scapat de ei, un pericol in minus pe sosele.
0
0
poate i s-a facut rau, o fi fost vaccinat? la felul cum arata epava e clar ca a fost scapata de sub control!
0
1
Rugaciunile noastre nu invie mortii. Terminati cu prostiile. Mai bine luati totul ca pe o lectie.
1
0
hai sa ne rugam pentru ei,si sa nu fim...DOBITOCI...ca ei..inca n-ati inteles nimic...in aceata tatra care se numeste...ROMANIA...nici pe perna ta nu mai esti sigur...la numai 30 ani sa pleci cu masina prin tara..bai tinere???vezi ca ti-ai luat-o...INTR-UN LOC PLIN CU VERDEATA,UNDE NU ESTE NICI INTRISTARE...DAR...NICI SUSPIN...stati dracului acasa pe kururile voastre..chiar nu vedeti ca...LUMEA A LUAT-O RAZNA???
1
0
Nu cred ca exista durere mai mare ca asta.Decat sa comentam,haideti va rog sa ne rugam pentru ei.
0
0
Singura chestie pe autostrazi e ca nu mai depasesc pe contrasens, dar sa vezi accidente din cauza vitezei, 10% respecta viteza legala, restul de la 150 in sus
0
0
Cand te cheama Camilik, nici IQ, ul nu da pe afara. Autostrazi sa fie, ca altfel conducem ca descreieratii.
0
0
Voi astia care comentati, v-ati gandit 1 secunda ca daca am fi avut autostrazi numarul deceselor de pe sosele s-ar mai diminua?
1
1
i-a zis muierea ceva, altfel nu se explica.
0
0
Uite si palaria pe carosabil
0
0
Cum cacat sa mergi ma tare pe Valea Oltului? Depasesti daca poti cand sunt 2 benzi si restu te minunezi de cat de frumos e. Pacat
0
0
Copil tinut pe bancheta din spate de ma sa n brate. Pai asa e,de ce dracu or mai fi inventat astia centuri de siguranta si scoici si scaune pt copii cand in brate la ma sa e cel mai sigur.meritati,ma,meritati ce vi se intampla
3
2
La cum arata masina, imbecilul de sofer care probabil a intrat prea tare in curba, a pierdut controlul si s-a izbit de-a latul de camion! Asta este! Cand esti prrost nimic nu te mai salveaza!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513