REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

O familie întreagă din Lumina trimitea fete la produs!

O familie întreagă din Lumina trimitea fete la produs!

Virgil STOIAN 17 septembrie 2023 | 00:00 4050

O familie din Lumina trimitea fete la produs în străinătate, iar din câștiguri trăia regește. Șapte persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale. Este vorba despre Adi Florin Toma, Marcel Vasile Petre, Constantin Cosmin Petre, Anișoara Petre, Aurel Petre, Dumitru Claudiu Petre și Ionuț Cristi Petre.

O familie intreaga din Lumina trimitea fete la produs!Foto cu caracter ilustrativ


În urma a patru percheziții efectuate luni, 12 octombrie 2020, în județul Constanța, au fost depistate cinci persoane bănuite de proxenetism. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust. Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale. Mai exact, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism. La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, după care au fost arestate preventiv. Alte două persoane au fost arestate în lipsă. Banii obținuți în urma practicării prostituției erau trimiși în România prin Money Gramși Western Union, în orașul Năvodari,  pe numele inculpaților, însă, de-a lungul timpului, banii au mai fost trimiși și pe numele vecinilor sau rudelor, atunci când sumele de bani erau prea mari și depășeau pragul admis la transfer.

O familie intreaga din Lumina trimitea fete la produs!
Instanța a subliniat că inculpații au dezvoltat un adevărat mod de viață din proxenetism, aceștia neavând nicio ocupație și niciun loc de muncă, obținând venituri exclusiv din exploatarea martorelor care practicau prostituția în folosul inculpaților. Pentru aceste considerente, Adi Florin Toma a fost condamnat la 4 ani de închisoare în timp ce Petre Dumitru Claudiu a primit 3 ani de închisoare. Ambele pedepse se execută în regim de detenție și sunt definitive. În privința celorlalți 5, aceștia sunt judecați într-un alt dosar, primul termen de judecată fiind pe 29 septembrie 2023.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi suntem sub protecția poliției din Cernavodă,doar de fraieri se iau pe șmecherii care cotizează ii respectă.Toti polițiștii din Cernavodă au mașini noi și suvuri
3
0
Sunt toti aliniati la Cucaracha, minore drogate si bete la vanzare
2
0
La produs sunt si alea care se casatoresc cu unul mai batran sau mai tanar depinde de caz si alea care sunt vedete sau pe la ziare si televiziuni,in lumea modelling ce o fi?Mamele alea care isi las fetele sa aiba ca modele Netflix,Amazon,Disney tot la produs isi trimit fetele
3
0
La cat de mare Romania doar o familie au prins
5
2
PUTORILE DE LA LOCALA Noi la Cernavodă stăm la umbra, dormim acasă la tura de noapte, ne folosim de Dusterul de serviciu pentru cumpărături personale, plimbat neamuri, trai pe vatrai la poliția locală!
4
0
Moarte ciorilor borate
11
0
Romania cu sistemul ei cel mai corupt din Europa este proba din acest dosar.
16
1
O familie de cigani pesti. Bagati i la saramura! Confiscati le tot! Copiii lor sa fie dati in grija unor familii norvegiene de lgbtq!
35
0
renteaza si daca esti prins fac 2 si 1,5 si continua legile sunt facute de infractorii din parlament ca sa renteze ptr ca mafia politica castiga si din asta sigur stia toata comuna cu ce se ocupa inca din 2015 s-a intamplat ceva nu s-au mai inteles la spaga sau altceva
29
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166