REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.3° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

O femeie a fost bătută măr în scara blocului, de iubitul gelos

O femeie a fost bătută măr în scara blocului, de iubitul gelos

Victor ROTARU 29 iunie 2024 | 00:00 2097

Violența domestică reprezintă o mare problemă cu care se confruntă România. În primele 5 luni ale anului curent, peste 16 mii de femei au fost victime ale violenței domestice, din cele 50 de mii de solicitări primite de către polițiști, iar în anul 2023, oamenii legii au intervenit în 108.831 de cazuri de violență domestică. Astfel, o femeie din Constanța, după ce a trăit alături de concubinul său câteva luni, după ce s-a mutat în Fetești, acolo unde și-a găsit de muncă, a început să trăiască un calvar, fiind amenințată cu moartea de către concubinul său, întrucât acesta credea că are pe altcineva.

O femeie a fost batuta mar in scara blocului, de  iubitul gelos

Totul a pornit pe 12 iulie 2023 o femeie a sesizat Secția 2 Poliție despre faptul că în ziua de 8 iunie 2023, în timp ce se afla în scara blocului unde locuiește, a fost agresată fizic de concubinul ei, Eugen C., care a lovit-o cu pumnul în zona capului, având nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. La data de 12 iulie 2023 a fost audiată în calitate de persoană vătămată femeia, care a declarat că a avut o relație de concubinaj cu Eugen C. în perioada martie – iunie 2023, timp în care au locuit împreună.

La sfârșitul lunii mai acesta a plecat la Fetești, unde a găsit de muncă, relația continuând de la distanță. Pe parcursul relației a avut probleme cu acesta, fiind foarte gelos și acuzând-o că are relații cu alte persoane, adresându-i injurii și chiar lovind-o odată cu palma peste față. În ziua de 8 iunie 2023 a purtat mai multe discuții cu acesta prin intermediul aplicației WhatsApp, pe timpul cărora acesta o acuza de infidelitate și i-a adresat amenințări cu acte de violență. Discuția a durat 4 ore. După ce a ajuns acasă de la muncă, a sunat interfonul, dar nu a răspuns, crezând că este el la ușa scării și fiindu-i frică. După ce s-a oprit interfonul, a deschis ușa apartamentului și prin geamul ușii de acces în scară l-a văzut pe Eugen C. în fața blocului, apoi acesta s-a ascuns.

O femeie a fost batuta mar in scara blocului, de  iubitul gelos

S-a deplasat la ușa de acces în scara blocului, prevăzută cu interfon, a deschis ușa, moment în care acesta a prins-o de mâna dreaptă, i-a sucit-o la spate, a împins-o către ușa de acces în apartament cu mâna în gât, apoi i-a spus să deschidă ușa, ea a refuzat, apoi acesta a început să o lovească cu pumnul în zona cefei și în cap, de aproximativ 10 ori, până când ea a căzut la pământ și nu mai putea respira. În tot acest timp Eugen C. nu i-a spus nimic, dar ea a strigat după ajutor. După ce a căzut la pământ acesta a ieșit din scara blocului și a plecat.

După ce el a plecat, au ieșit pe scară mai mulți vecini, care au sunat la 112. Apoi la adresă a sosit o ambulanță, la scurt timp a sosit și un echipaj de poliție. A discutat puțin cu polițiștii, apoi a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În urma agresiunii a avut mâna dreaptă fisurată, i-a fost pus ghips. În urma citirii mesajelor puse la dispoziție de către femeie se constată că Eugen C. i-a trimis mai multe mesaje, prin care îi adresează injurii și amenințări, astfel: „dacă este vorba de altul eu îți promit în 3 zile că te despic pe burtă”, „eu sincer iubire ți-am pus gânduri de bun sfârșit după acest pământ”, „viața ta este tolerată dragă”, „dacă te prind cu cineva ești decapitată”, „astăzi este moartea ta”.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța  au decis să îl condamne pe Eugen C. la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Seamănă a lipsire de libertate și tentativă de omor... ce face PT Cta?
0
0
Daca ati face ce zice Biserica ar fi liniste si pace. Iata ca atunci cand va credeti voi zei, nu e decat haos si pedeapsa. Iubiti-l pe bunul Dumnezeu, nu pe Satan!
1
0
can s a cotarlit era bun , acum incearca altii!
0
0
Dezaxatii sunt cool. Cine se comporta in limitele bunului simt ,este de porc. E bine sa tragi pe nas ,sa-ti bagi in vene,sa talharesti,sa bati fete si oameni fara aparare. Asa arati ca esti Ok,iar daca esti si curist,cu LGBT tatuat pe langa alte chestii care faca pielea vanata ,est chiar super. Nu e nevoie de carte,ca ai telefon si e suficient .Fetelor,luati in brate pe cei care va dau in cap,ei sunt viitoru tarii.
8
0
ASA ESTE CAND VRETI SA VA ..K...OTOITI CU CONCUBINI...CONCUBINUL...BEA...MANANCA...SE DISTREAZA...CONCUBINA MUNCESTE...CE NU-I BINE ???SA VA LUCREZE CONCUBINII PANA V-O LUA DRACU...SA VA SATURATI DE...CONCUBINI...SI SA-I PUPATI SI IN...R...UK..BAFTA..
2
3
o iubeste sigur! sa respecte ce spunea teodosie.
3
7
Tu, cel care traiesti in cloaca, de ce amesteci biserica in toate infractiunile? Te invata la biserica sa incalci legea? Dimpotriva! Daca s-ar respecta cele zece porunci, nu s-ar ajunge in astfel de situatii. Te iubesc, r*****a! Stii tu de ce!
6
8
si legi de kktt trebuia bagat la puscarie vreun an sa se racoreasca si sa-i faca un control psihiatric
16
3
Acum iese prea CU.RVIOSUL teoDOSnicul si spune cum ca femeia trebuie sa-si duca crucea .... sa se lase UCISA, VIOLATA, MUTILATA, SCHINGIUITA ....
15
5
romania este RAIUL INFRACTORILOR !!! romania - CLOACA cu cel mai mare numar de biserici pe cap de locuitor, CLOACA cu cel mai mare numar de femei VIOLATE, CLOACA cu cel mai mare numar de femei UCISE, MUTILATE PE VIATA, SCHINGIUITE, BATUTE ....
19
4

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515