REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

O femeie a fost dată afară din clinica medicală Regina Maria fără motiv! Video

O femeie a fost dată afară din clinica medicală Regina Maria fără motiv! Video

Replica API 1 aprilie 2022 | 00:51 14325

O tânără mamă din Constanța a fost dată afară din clinica medicală Regina Maria, după ce femeia a sesizat un comportament inadecvat al asistentei medicale care era de tură în dimineața zilei de duminică, 27 martie. Mai exact, femeia i-a spus cadrului medical să fie atent cu fetița ei, iar asistenta medicală s-a supărat și a hotărât să refuze administrarea tratamentului și le-a dat pe cele două afară din clinică.

O femeie, R.H., ne-a relatat că s-a prezentat împreună cu fetița minoră, în ziua de duminică, 27 martie a.c., la Policlinica Regina Maria situată în apropierea zonei Delfinariu, din Constanța. Fetița, având probleme de sănătate, femeia a dorit să-i fie administrat tratamentul injectabil în salonul de pediatrie al policlinicii. Aceasta a început tratamentul micuței în ziua de joi, 24 martie, și s-a declarat mulțumită de serviciile cadrelor medicale. Numai că, duminică, una din asistentele care erau de tură ar fi avut un comportament ce a lăsat de dorit, potrivit tinerei mămici.

R.H. a declarat pentru, Replica de Constanța, că asistenta medicală a fost deranjată de faptul că i-a făcut observație să fie atentă cu fetița și să nu mai dea dovadă de aroganță.

Video:

De joi am început tratamentul fetiței. Am fost foarte mulțumită de cadrele medicale, întrucât, chiar cu o zi în urmă, una dintre asistente s-a comportat exemplar cu fetița mea. Duminică dimineața, m-am prezentat, din nou, la Policlinica Regina Maria pentru a continua tratamentul injectabil. Eu eram foarte obosită și după ce am observat că a luat tratamentul în scârbă, i-am atras atenția să fie atentă cu fetița, întrucât știam că substanțele pe care urma să le administreze provocau usturimi.”, a spus femeia pentru Replica.

După ce femeia i-a atras atenția asistentei medicale, aceasta a refuzat să-i mai administreze tratamentul micuței.

După ce i-am atras atenția, lucru care nu mi s-a părut anormal pentru că am văzut cum se comporta și nu am vrut să sufere copilul, am vrut să fie atentă cu ea pentru că tratamentul pe care-l administrează provoacă usturimi și nu voiam să-mi plângă copilul, aceasta a refuzat să mai facă tratamentul și ne-a dat afară”, a mai spus femeia.

În după-amiaza zilei de duminică, 27 martie, mama femeii date afară din policlinica Regina Maria, a intrat în incinta policlinicii Homeomed pentru a putea să-i facă tratamentul micuței, numai că acolo a dat tot de aceeași asistentă.

Acum m-am lămurit că doamna sau domnișoara asistentă s-a comportat așa pentru că probabil era foarte obosită și nu a avut timp de politețuri cu pacienții. Aceasta are două locuri de muncă și bineînțeles că nu dă randament, dar noi avem de suferit. Am ales să plec de acolo să nu creadă că o urmăresc. Doresc să fac reclamație la protecția muncii pentru că un om nu are cum să dea randament muncind atâtea ore”, a declarat tânăra mămică pentru reporterii Replica.

Ce spun reprezentanții spitalului Regina Maria

Reprezentanții spitalului Regina Maria au declarat pentru reporterii Replica că au aflat de cazul femeii și lucrează la gestionarea problemei.

Știm de situație, a ajuns la noi și este gestionat de departamentul nostru care a și luat legătura cu dumneaei. Există acest departament care preia toate feedback-urile lăsate de pacienți și lucrează pentru soluționarea cât mai rapidă a lor. Acum verificăm și noi ce s-a întâmplat și discutăm cu colegii din clinică, analizăm și înregistrările video și lucrăm la rezolvarea cazului.”

Reporterii Replica de Constanța au mers personal la policlinica Regina Maria, din zona Delfinariu Constanța, în încercarea de a afla dacă este vorba de un caz izolat sau dacă acesta este comportamentul angajaților.

Am solicitat informații despre o posibilă programare de administrare a unui tratament injectabil pentru un copil. Personalul din recepția policlinicii a avut un comportament politicos atât cu reporterii, cât și cu restul pacienților.

Însă, iată că se pot ivi și cazuri izolate, întrucât nu există pădure fără uscături. Rămâne de văzut ce se măsuri va lua clinica în speța de față.

Video filmat cu camera ascunsă:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Genul asta de stire bazata doar pe o plangere facuta de o persoana lasa de dorit! Inaintea preluarii unor sesizari, ar trebui verificata stirea de catre ziarist si evaluata macar persoana care face o astfel de sesizare! Intamplarea face ca am auzit aceasta persoana, RH, care se lauda ca a facut aceasta sesizare minunata catre publicatie, si sincer, aceasta RH ar trebui dusa la niste evaluari psihiatrice prima data si apoi lasata sa se scrie articole in baza spuselor ei.
6
0
Probabil ca mamica asta a facut show acolo, ca sa ajunga la performanta de a fi data afara. Iar motivul de a face show astfel incat sa ajunga sa faca reclamatie in presa este pueril. S-ar putea ca respectiva mama sa fi avut nevoie de un consult la cap, de fapt
8
0
Nu a fost data afara o femeie, ci o parvenita, care daca are impresia ca achita un serviciu poate sa iti spuna si cum sa-ti faci treaba. Daca si-a adus plodul la injectie, asistenta are si obligatia sa il distreze ca la spectacol, ca de-asta a platit mamitica bilet. Daca tot e atat de priceputa si capabila, de ce nu i-a administrat ea tratamentul?
1
1
Domnul de pe feisbuk si poate si domnul Samson nu au fost la clinica respectiva in toiul noptii cu un copil bolnav in brate Doamnele sau domnisoarele asistente nu sunt toate cu experienta si trateaza copiii ca pe niste cobai Nu stiu despre ce departament de relatii cu publicul vorbesc cei de la Regina Maria. Am trecut prin clipe cumplite noaptea cu un copil mic in brate care a lesinat deoarece asistenta nu a dozat corect tratamentul injectabil. Nu era prezent nici un medic in clinica,erau doar doua asistente-una fara experienta care intreba mereu ce si cum sa faca
0
0
Doctorii,asistentele,niste escroci,spagari
1
0
dovada de aroganta dau multe dinbtre mamele care vin in clinica si recomanda ele medicului ce tratament sa ii fie prescris copilului. clinica aceea are un renume foarte bun tocmai datorita colectivului de medici pediatri de exceptie care profeseaza acolo cat si asistentelor care dau dovada de daruire si sunt adevarate profesioniste. si asta va spun eu, ca tata care a fost acolo de nenumarate ori, la consultatii cu copiii sau la tratamente. sa nu se mai creada ca daca au bani in poseta, mamele respective pot sa se poarte ca pe maidan.
2
0
Care intamplator este mama acelui copil, pai tu ai crezut ca esti la taraba la branzarul de barbate-tu la Stejaru? Tu te plangi inainte sa fie administrat tratamentul, esti tu experta in medicina? De ce nu i-ai facut tu tratamentul?
1
2
Articolul prezinta doar un punct de vedere. Nu cred ca mamica a fost invitata afara fara motiv!Chiar daca asistenta ar fi avut un comportament inadecvat, conteaza si comportamentul mamicii!Este usor sa denigrezi!Regina Maria ar trebui sa analizeze astfel de comportamente, de ambele parti!
4
0
Hai sa fim seriosi.Comportamentul cadrelor medicale lasa de dorit cite odata. Eu am patit de citeva ori cind chiar medicii m-au tratat inadecvat cind am fost pentru consultatie.Unii dintre ei se cred Dumnezeu pe pamint si de privesc de sus de tot de parca numai ei au studii. Rusine sa le fie.De fapt si conducerile nu prea ii verifica ce fac la serviciu.
1
0
sa fim realisti.asta e meseria si trebuie sa fie empatica cu pacientii.daca nu la vaci.ca de acolo vine.
0
1
De ce nu i -ai facut tu injectia?Toate v-a pricepeti la tot ,auzi ustura da ce vroiai sa o gadile cu acul?
4
0
Doamna este reclamangioaica de meserie.
4
0
ti-ai d r a c u de reclamagii.
1
0
Nu poti sa fi empatic cu toata lumea cand ai zeci de pacienti zilnic. Nu poti sa zambesti tuturor.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768