REPLICA ONLINE CONSTANTA

25° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
25° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

O femeie a provocat panică în București, împingând la întâmplare oameni pe șinele tramvaielor

O femeie a provocat panică în București, împingând la întâmplare oameni pe șinele tramvaielor

Virgil STOIAN 13 august 2024 | 12:57 762

Scene șocante în Capitală, după ce o femeie a împins la întâmplare mai multe persoane pe șinele de tramvai. După mai multe zile de căutări, autoritățile au reușit să o prindă într-un mall din Sectorul 3 al Capitalei, unde se afla în acel moment.

O femeie a provocat panica in Bucuresti, impingand la intamplare oameni pe sinele tramvaielorImagini cu femeia

Incidentul a început să capete amploare când mai multe persoane au raportat că au fost agresate și împinse pe liniile de tramvai de către această femeie, punându-le viața în pericol.

În ciuda numeroaselor imagini apărute pe rețelele de socializare și a căutărilor, femeia a reușit să se ascundă timp de câteva zile.

În cele din urmă, femeia a fost identificată și arestată în mall, fiind recunoscută de polițiști datorită aspectului său distinctiv și a măștii pe care o purta.

Femeie a negat că ea ar fi cea căutată

La momentul arestării, femeia a încercat să nege acuzațiile, afirmând că nu este persoana căutată.

Operațiunea de prindere a avut loc, ieri, în jurul orei 14:30 și a fost coordonată de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Poliția Capitalei a demarat cercetările în urma sesizărilor primite pe rețelele de socializare, unde victimele și martorii au descris incidentele violente. Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili toate circumstanțele cazului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516