REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O femeie acuză că a făcut toxiinfecție alimentară gravă, după ce a mâncat la Taverna Racilor

O femeie acuză că a făcut toxiinfecție alimentară gravă, după ce a mâncat la Taverna Racilor

A.F. 5 ianuarie 2024 | 23:20 3207

O femeie din Timișoara acuză că a făcut toxiinfecție alimentară severă după ce a mâncat la Taverna Racilor din Timișoara. Aceasta a postat bonul fiscal de la cunoscutul restaurant și a scris în detaliu cum a ajuns să fie internată.

O femeie acuza ca a facut toxiinfectie alimentara grava, dupa ce a mancat la Taverna Racilor

Nu e prima dată când afacerile lui Paul Nicolau sunt ținta unui scandal public. Taverna Racilor din Herăstrău a fost și ea închisă în vara acestui an după ce acolo s-au găsit produse expirate. Aceeași problemă a fost depsitată și la Timișoara.

Acum, situația pare trasă la indigo, ca semn că prin bucătăriile Tavernelor nu s-a schimbat mare lucru.

"Am început să vomit foarte tare, să merg la toaletă și să nu mai am aer. Ulterior am rămas fără aer și m-am învinețit la față, mâini și tot corpul. A trebuit să chem salvarea din nou pentru ca starea mea s-a agravat. Am ajuns la Spitalul Municipal de Urgențe din Timișoara, acolo am primit perfuzie și tratament. Mi s-a recoltat pentru analize și s-a rezultat că am Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile. Infecție de la fructele de mare. De la Spitalul de Urgente m-au trimis la Victor Babel Spitalul de Infecție unde acolo mi-au dat tratament. Am sesizat și ANPC", a acuzat femeia, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa le trebuie la lindicurile astea de manaca la Taverna renumita. Si-a facut si selfie cu bonul s avada cine e p*****a pe valoare. Cati mai multi p****i cu toxiinfectie alimentara dorim sa vedem. Vorba lui Chivu...mai stati dracu' acasa....fomistilor
1
3
Și nici pescari nu mai avem.Tot pestele de mare expus în piețele din Constanta sunt din GRECIA !
12
0
Și au început să pape și ei...Pentru necunoscători tot pestele și fructele de mare sunt aduse din Grecia.Asa că timpi sunt undeva cu săptămână până ajung in Romania.
10
0
dintre bacteriile alea te poate omora daca ai ghinion sau te poate lasa cu niste sechele pe viata nu stiu ce spune legea dar patronii care sunt in situatia asta ar trebui trecuti pe o lista neagra si interzisi pe viata din alimentatia publica pana nu omoara pe cineva dar sunt sigur ca nu e asa
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510