REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
31.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

O femeie cere bani pentru un apartament în Mamaia și dispare cu avansul!

O femeie cere bani pentru un apartament în Mamaia și dispare cu avansul!

Deria ISLEAM 21 august 2024 | 00:00 2040

Țeparii nu se opresc niciodată! Mediul online a devenit un pericol pentru oamenii care nu se documentează suficient cu privire la tranzacțiile pe care le fac. Este nevoie doar de un cont fals, un nume oarecare, poze furate și mult tupeu. O presupusă proprietară a postat fotografiile unui apartament pe care, chipurile, îl închiria în regim hotelier. A găsit scuza perfectă pentru care să ceară un avans considerabil și, de pe urma celor păgubiți, și-a umplut buzunarele, apoi a dispărut.

O femeie cere bani pentru un apartament in Mamaia si dispare cu avansul!

Declarațiile păgubiților

Potrivit informațiilor noastre, în mediul online circulă vestea unei individe care a tras în țeapă mai multe persoane. Afișând pozele unui apartament de lux, femeia cerea avans turiștilor pe motiv că unii i-ar fi distrus bunurile din apartament. Mulți au mușcat momeala și au rămas în pagubă: „Bună seară! Aveți grijă cu "doamna" Ungureanu Maria Cătălina, mare țeapă!. Vă cere un avans, sub pretextul că nu are încredere, ca i s-au furat lucruri din casa, după care vă sună când sunteți pe drum și vă spune că este la spital cu soacra și că nu poate ajunge. Și, dacă vrem, să îi trimitem toți banii ca să ne dea accesul în apartament. Eu am dat avans de 350 de lei, pagubă! Nu s-a gândit că suntem cu copii mici pe drum.” spune o turistă păgubită.
Altcineva spune: „Și noua ne-a dat țeapă „doamna”. Dumnezeu să îi mustre conștiința, altceva nu mai pot spune! Nu îmi vine să cred că trăim într-o lume atât de rea și fără suflet! Să pui oameni pe drum, să plătească avans pentru o noapte, după care să îți bați joc de ei, să aștepte pe drum prin căldură ca ea să vina cu „cheia” inexistentă!”

O femeie cere bani pentru un apartament in Mamaia si dispare cu avansul!

Apartamentul este localizat, de fapt, în Brașov!

În ziua de astăzi, accesul la internet facilitează traiul tuturor, dacă știm cum să ne informăm și unde să căutăm. Apartamentul pe care individa l-ar fi închiriat în Constanța există, dar în Brașov. A preluat pozele și a înșelat mai mulți turiști. Categoric, unii nu au respect față de nimeni, călcând pe cadavre pentru a-și umple buzunarele. Astfel de fapte sunt considerate furt și se pedepsesc conform legii. 

O femeie cere bani pentru un apartament in Mamaia si dispare cu avansul!

Apartamentul localizat în Brașov

Ce riscă acești hoți

„Codul penal reglementează furtul şi pedepsele asociate în cadrul Titlului II. „Infracţiuni contra patrimoniului”, fiind definit ca luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept. Potrivit legii, furtul se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
probabil ca mizeaza pe faptul ca sumele sunt mici, si-o fi spus ca cine merge la politie pentru 350 lei
9
0
Sa meargă puțin la paidaimos
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212