REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.5° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
29.5° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

O femeie din Crevedia spune că oamenii știau că stația nu avea autorizație

O femeie din Crevedia spune că oamenii știau că stația nu avea autorizație

Victor ROTARU 28 august 2023 | 13:37 915

O femeie din Crevedia a declarat, luni dimineață, că toată lumea știa că stația GPL unde au avut loc exploziile de sâmbătă funcționa ilegal și că acolo descărcau și ziua, și noaptea. Ea a afirmat că localnicii se temeau că la un moment dat ar putea avea loc o explozie. 

O femeie din Crevedia spune ca oamenii stiau ca statia nu avea autorizatie

Femeia a venit luni dimineață să ia din casă medicamente și câteva lucruri. A declarat că a venit însoțită de primar, pentru că zona nu este încă sigură. "Vreau să intru în casă, am soțul foarte bolnav, am medicamente în casă.  A venit primarul cu mine până aici, a spus că e zona în pericol, așa că mi-a luat numărul de telefon ca să mă sune.  În timpul exploziei s-a simțit miros de gaz.  Nu știu dacă primarul a știut că funcționează ilegal.

Localnicii știau, descărcau și ziua, și noaptea. Știam că nu mai aveau autorizație, dar ce puteam noi face dacă patronul are așa bani mulți. Ne-am gândit că se va întâmpla asta, vecinii care au murit au spus... doamna chiar a spus: când vom muri de la GPL ăsta o să murim. Ne era frică", a declarat femeia, care a povestit că are un nepot internat în spital, în Târgoviște, în urma exploziei.

Vecinii la care a făcut femeia referire sunt cei doi oameni care au murit în urma exploziei de la Crevedia. Este vorba despre doi soți, care au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui.  Bărbatul a murit după ce a văzut rănile soției sale. Soția lui a murit duminică, la Spitalul Floreasca. Ea avea arsuri pe aproape tot corpul, potrivit digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo era o baza de rezerva unde se faceau de care angajati manevre cu gpl . nu e greu de inteles . ca patronul la bucuresti stia sau nu stia , asta e alta treaba . boala asta numita hotie duce de multe ori la dezastre .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510