REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Lun., 14 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6882
12.5° Constanța Luni, 14 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6882
 

O femeie din Eforie Sud a dat în judecată Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și IPJ Constanța

O femeie din Eforie Sud a dat în judecată Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și IPJ Constanța

Virgil STOIAN 14 octombrie 2024 | 00:00 501

Elena D., din Eforie Sud, a solicitat emiterea unei ordonanțe președințiale în contradictoriu cu Ministerul Apărării Naționale, Baza Militară 57 Căpitan Aviator Constantin Cantacuzino, M.A.I, IPJ Constanța, IPJ Dâmbovița, IPJ Prahova, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Primăria Orașului Eforie. Femeia solicită stoparea tuturor acţiunilor, mijloacelor militare, torturii invizibile, tentativelor de distrugere fizică și mintală a sa și a familiei sale formată din mama sa și fiica ei. Totodată ea solicită crearea unui sistem de monitorizare a stării sănătăţii sale și a familiei sale, protecţia bunurilor de folosirea fără acordul ei, dar și prevenirea vandalizării casei din Eforie Sud.

O femeie din Eforie Sud a dat in judecata Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si IPJ Constanta
Nu știm dacă femeia are probleme psihice însă cererile ei sunt de-a dreptul halucinante. Astfel, Elena D.  susține că este torturată invizibil, ea și familia ei, amenințată, iar bărbați săraci sunt puși să îi devasteze casa din Eforie Sud. De asemenea, femeia reclamă folosirea unor echipamente militare de scanare facială, monitorizare prezenţă umană activă sau dormind, control de dispozitive militare plasate în creier, urechi, intoxicare cu plumb folosit pentru distrugere mintală, răspândire de mesaje false prin WI-FI ca provenind de la o persoană (poate fi militar) dar și faptul că i se va fura identitatea.

O femeie din Eforie Sud a dat in judecata Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si IPJ Constanta


În final, femeia solicită desființarea urgentă a tunelelor, intrărilor în pod, a dispozitivelor plasate în saltele, pereți, tavane, mobilă, electrocasnice, instalaţii electrice, toate fiind mijloace de război rece. Elena D. vrea de asemenea crearea unui sistem de monitorizare a stării sănătăţii sale și a familiei sale, protecţia bunurilor lor de folosirea fără acordul ei, precum și prevenirea vandalizării casei din Eforie Sud.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au admis excepţia necompetenței materiale a Tribunalului Constanța și declinarea  competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445