REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
19.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

O femeie inconștientă a intrat în mare, după ploaia torențială, la Vama Veche! Video

O femeie inconștientă a intrat în mare, după ploaia torențială, la Vama Veche! Video

Andreea VLAICU 2 septembrie 2024 | 00:00 494

O plajă din Vama Veche a fost grav afectată de ploi torențiale și vijelii puternice, în contextul unui cod roșu de vreme extremă emis pentru această zonă. Furtuna a adus cu ea precipitații abundente, vânturi violente și valuri mari, transformând peisajul obișnuit al plajei într-un loc devastat de forțele naturii. Șezlongurile și umbrelele au fost luate de ape, iar nisipul a fost împrăștiat de rafalele de vânt puternic. Cu toate acestea, o femeie a sfidat orice simț de responsabilitate și s-a îmbăiat... în apele furioase ale mării, care încă erau agitate și curenții foarte activi.

O femeie inconstienta a intrat in mare, dupa ploaia torentiala, la Vama Veche! Videofemeia inconștientă

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o furtună puternică a lovit litoralul și odată cu acesta și o plaja din Vama Veche, în contextul unui cod roșu de vreme extremă emis. Proprietarii de terase și baruri de pe plajă au ieșit imediat după trecerea furtunii pentru a încerca să salveze ce mai era de salvat din ce a rămas după viitură, căutând să minimizeze pagubele provocate de intemperii. În mijlocul acestui haos, o femeie a sfidat pericolul și a decis să intre în apa mării agitate, ignorând riscurile evidente ale valurilor mari și curenților puternici.

O femeie inconstienta a intrat in mare, dupa ploaia torentiala, la Vama Veche! Videosalvamarul care arborează steagul

În timp ce femeia înainta curajoasă în mare, valurile păreau să devină din ce în ce mai amenințătoare, lovindu-se de țărm cu o forță necruțătoare, părând să fie hotărâtă să înfrunte apele agitate, poate într-un gest de bravură sau ignoranță față de pericol. Între timp, salvamarul din zonă a ridicat steagul roșu și galben, semnalizând pericolul extrem și interzicerea înotului. 

O femeie inconstienta a intrat in mare, dupa ploaia torentiala, la Vama Veche! Videofemeia inconștientă

Pe fundal, proprietarii și personalul de la terase și baruri continuau să lupte cu dezastrul lăsat în urmă de furtună. Se grăbeau să recupereze mobilierul răsturnat, să strângă resturile împrăștiate și să evalueze daunele.

Femeia care a sfidat marea furioasă a avut noroc să scape nevătămată, dar incidentul a servit drept o reamintire că atunci când natura își arată forța, e vital să acționăm cu responsabilitate și să dăm dovadă de precauție.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se credea în tucaulul ei de acasă.Ce dracului nu ați lăsat o sa se facă îngeraș?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516