REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
22.9° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

O femeie însărcinată, prinsă când fura, a fost împușcată de angajatul unui magazin

O femeie însărcinată, prinsă când fura, a fost împușcată de angajatul unui magazin

Ana Maria LIPAN 17 aprilie 2023 | 13:18 1862

O femeie însărcinată bănuită că a furat dintr-un magazin Walgreens, Tennessee, a fost împușcată de un angajat, transmite observatornews.ro. A fost supusă de urgență unei cezariene. Incidentul a avut loc într-un magazin din East Nashville, Tennessee, miercuri seară, potrivit unui comunicat de presă al Metropolitan Nashville Police Department citat de Insider.

O femeie insarcinata, prinsa cand fura, a fost impuscata de angajatul unui magazin

Mitarious Boyd, în vârstă de 21 de ani, a afirmat că două femei - una care avea 24 de ani și era însărcinată în 7 luni - au furat articole din magazin. Poliția a declarat că Boyd ar fi observat femeia care punea articole atât în căruciorul de cumpărături, cât și într-o geantă de umăr, ceea ce l-a determinat să o filmeze. Femeile au ieșit apoi din magazin fără să plătească și să așeze articolele în portbagaj. Boyd a mers către ele, spre partea din spate a mașinii.

 "El a spus că una dintre femei a scos o cutie de spray lacrimogen și a început să îl pulverizeze'', a arătat poliția, ceea ce l-a determinat pe Boyd să înceapă să tragă cu pistolul.

Medicii i-au făcut cezariană pentru a-i salva bebelușul

Femeile au mers imediat la un spital local. Comunicatul de presă a precizat că bebelușul nu a suferit răni prin împușcare, deși se afla în stare "critică, dar stabilă".

Oficialii investighează acum presupusa autoapărare a lui Boyd, care a declarat poliției că se temea pentru viața sa și nu știa dacă femeile aveau arme asupra lor. Autoritățile i-au confiscat telefonul și arma, în timp ce un purtător de cuvânt al magazinului Walgreens a declarat pentru Insider că Boyd nu mai este angajat al companiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436