REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

O femeie proaspăt operată de rinoplastie și-a luat pumni în... operație de la concubinul gelos!

O femeie proaspăt operată de rinoplastie și-a luat pumni în... operație de la concubinul gelos!

Victor ROTARU 24 septembrie 2023 | 00:00 2651

Gelozia este o boală grea și multe cupluri ajung să se destrame din cauza acesteia. Acesta este și cazul de față, atunci când Doru P., pe fondul unor neînțelegeri și a geloziei, a lovit-o de mai multe ori pe concubina sa, cu palma și pumnii în zona capului și s-a folosit de o pernă pentru a o sufoca. 

O femeie proaspat operata de rinoplastie si-a luat pumni in... operatie de la concubinul gelos!

Fiind audiată, în calitate de persoană vătămată, Andreea Ș. a declarat că a avut o relație de concubinaj cu Doru P. de aproximativ 1 an si jumătate, întreruptă de o despărțire ce s-a întins pe o perioada de aproximativ 6 luni. Aceasta a mai adăugat faptul că pe data de 7 iunie 2021 a fost sunată de către fostul concubin, acesta spunându-i că vine să se întâlnească. Când a ajuns, Doru P. a împins-o în curte pe Andreea Ș., iar apoi a împins-o în casă, adresându-i expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență. 

Doru P. i-a reproșat Andreei Ș. că a stat mai mult la petrecere, i-a luat telefonul din mână și a început să îi vizualizeze fotografiile și videoclipurile, timp în care o înjura. Ulterior, Andreea Ș. a primit un mesaj pe telefon de la un prieten, moment în care bărbatul a devenit nervos şi a lovit-o cu palma peste cap. Ulterior, Andreea Ș. a adormit și l-a rugat și pe Doru P. să plece, acesta însă a refuzat. A urmat un conflict verbal între părți, moment în care bărbatul a împins-o în pat pe femeie, i-a pus perna pe faţă şi a început să o lovească cu pumnul în zona feței, aceasta având operație de rinoplastie. 

O femeie proaspat operata de rinoplastie si-a luat pumni in... operatie de la concubinul gelos!

Bărbatul a continuat să o ameninte cu moartea, să îi pună perna şi pătura pe faţă, încercând să o sufoce, iar apoi a luat un briceag cu care a ameninţat-o pe faţă, spunându-i că îi scoate ochii. Tot acest episod a durat preț de câteva ore, timp în care Andreea Ș.  şi-a pierdut cunoştinţa de mai multe ori, întrucât inculpatul a sufocat-o cu perna, a acoperit-o cu pătura şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Înainte de a pleca, bărbatul a lovit-o din nou cu piciorul în zona abdomenului, astfel încât aceasta a căzut peste o masă din lemn. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Doru P. la pedeapsa de 2 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința nu este definitivă.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă nu-și vând copiii,îi violează. Trăiesc ca animalele.Se fura între ei, se scuipa și injura ca la usa cortului.Toata Europa, îi cunoaște de țigan r*mân. Îi injura pe ucrainieni, dar conaționalii lor stau pe ajutoare în Germania de zeci de ani, în timp ce nevestele sunt la produs,iar copiii la cerșit sau vânduți la pedofili
1
0
Cea mai spurcată nație sunteți. Fără pic de onoare va vindeți nevestele/iubitele şi fiicele. In față la tot globul ați ajuns recunoscuți ca "şmekerii care aşi vand nevestele". Să mă piş pe țara voastră prostituatā.
5
1
Țară de moromețani
1
2
fa c***a sau c***a masculina ca nu stiu daca nu ai p**a, s**************t si sa ma pis pa tine
2
2
Problema asta nu se intanleste doar la barbati . Am trait cateva luni cu o femeie . Tipa de o lua toti draci ca unde am fost , ca de ce am intarziat . Daca intarziam cateva minute de la servici si pana acasa , facea spume . Era atat de geloasa incat ma suspecta ca m-am dat si la fata ei . Fata fiind majora . Cand cineva are problema asta , este bine sa te desparti . Asta am facut eu . Cei bolnavi de gelozie , se scuza spunand ca te iubeste si ca de asta se comporta asa .
14
2
Ii facea retusurile , finisajele , pentru ca merita , p******a !
5
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016