REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
13.9° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a vandalizat mașina unei ucrainence, în Mamaia Nord!

O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a vandalizat mașina unei ucrainence, în Mamaia Nord!

Victor ROTARU 25 iunie 2024 | 00:00 12821

Pe 24 februarie 2022, Rusia a invadat Ucraina și de atunci milioane de ucraineni au fugit din calea obuzelor pentru a-și proteja familiile, dar și pentru a duce o viață fără probleme. Astfel, de la începutul războiului, zeci de mii de ucraineni s-au refugiat în România, iar o mare parte a rămas în Constanța. Și cum în orice pădure există și uscături, nu puțini sunt cei care sunt iritați de prezența refugiaților în orașul de la Marea Neagră. Astfel, o ucraineancă, a sesizat Poliția după ce i-a fost vandalizată mașina, în Mamaia Nord, fiindu-i transmis și un mesaj, pe parasolar: „You get out!” (Tu ieși afară).

O femeie s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vandalizat masina unei ucrainence, in Mamaia Nord!Mașina vandalizată

În urma războiului izbucnit între Rusia și Ucraina, milioane de cetățeni ucraineni s-au refugiat în țările din vestul Europei, câteva zeci de mii au ajuns și pe teritoriul României și chiar al Constanței.

O femeie s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vandalizat masina unei ucrainence, in Mamaia Nord!

Unii sunt empatici cu situația prin care trece țara vecină, însă sunt și români care îi vor afară din țară pe ucraineni. Astfel, o ucraineancă a declarat că mașina i-a fost vandalizată de către o femeie, care i-a scris pe parasolar „You get out”, dar i-a și zgâriat mașina:

O femeie s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vandalizat masina unei ucrainence, in Mamaia Nord!

Duminică, m-a sunat o vecină, spunându-mi: «fugi la mașină, acolo s-a urcat cineva pe mașina ta». Între timp, eu și copilul meu călătoream cu trenul și mai aveam 3 ore și jumătate până la Constanța. Vecina a ieșit în stradă, a întrebat care este problema, iar această «doamnă“ a plecat, dar a reușit să-mi zgârie mașina cu călcâiele, spunând că acela era locul ei de parcare! Parbrizul mașinii a fost spart în urmă cu o lună și jumătate, dar ne-am gândit că e un pescăruș. Am sunat la Poliție și am vorbit în engleză, dar Poliția a spus că nu înțelege engleză.

O femeie s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vandalizat masina unei ucrainence, in Mamaia Nord!Mașina vandalizată

La fața locului, a  fost și poliția. „Doi polițiști au venit la apel, am explicat totul în engleză, am arătat o fotografie și un balcon unde locuiește această „doamnă”. Un bărbat a venit și a spus că a văzut totul și că poate fi martor. Polițiștii s-au dus la ea, ea a coborât, a pornit mașina o dată, a trecut pe lângă noi strigând în românește. Am ajuns la secție și am auzit-o râzând foarte tare. Poliția a spus că era foarte beată! Dar acest lucru nu este înregistrat nicăieri. Mi-au adus o foaie goală ca o declarație și mi-au spus să o semnez, iar apoi o vor completa. Eu am spus că s-a urcat pe mașină, a scris pe parasolar, a zgâriat mașina. Am semnat cererea, dar nu mi-au dat o copie și nu am avut voie să fac o fotografie. Ei au spus că o să ia legătura cu ea în termen de trei luni, să evalueze și abia atunci se va deschide un dosar penal. Mi-au spus: «Reparați pe cheltuiala dumneavoastră, apelați la o instanță și ea vă va despăgubi»”, a încheiat ucraineanca.

O femeie s-a ales cu dosar penal, dupa ce a vandalizat masina unei ucrainence, in Mamaia Nord!Mașina vandalizată

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

Oamenii legii au identificat femeia care a vandalizat mașina, fiind întocmit un dosar penal pentru distrugere. „La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de o femeie, de 41 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi provocat distrugeri autoturismului, parcat pe strada D25. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv o femeie, de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eva tu ce nație ești că r*mâncă nu poți să fii!
14
0
Luați-o in gură Ucraina!Marș la voi acasă țărani jegosi!
17
42
Ce de trolli rusi analfabeti! Sugeti ma paula!
54
13
Iar a aparut handicapatul care scrie texte lungi si isi da singur zeci de likeuri, mori ba gunoi ucrainean. MUE UCRAINA
34
70
moarte la toti ruzznacii !!
75
14
VlCT0RE R0oTAKE, DEZACTlVEAZA C0MENTARllLE sau lNTERVENlM NOI, HACKTlVlSTll! Este EVlDENT ca 1 / 2 TR0IIi PUTlNlSTl fac SSPAM cu ME5AJE PUTlNlSTE, lNSTlGAT0ARE'LA'URA, lMPRASTlE PR0PAGANDA rusa, DEZlNF0RMEAZA, DEFAlMEAZA si lNSULTA P0P0RUL R0MAN care a fost lNVADAT de 12 ori in lST0RlE de SATANlSTll'lNSETATl de SANGE'0RCl RUSl. RepLIca0nIine, daca nu luati MASURl, vom luam NOI(LE'G'AL). Si vom incepe prin LllNK cu lMAGllNl PUB'LlCE din STU'Dl0URlLE de VlDE0oCHAT in care se dezbr4ca/mas5turbeaza f0sta/actuala rep0rTERlTA BlA'NCA'NED'ELCU, cu numele C0NTULUl de VlDE0oCHAT "B'L'A'I'R'S'P'A'R'K'E". Si nu veti putea face nimic sa ne opriti, caci Iegea ne da dreptate. Faceti-va DAT0RlA! La fel cum MllRELA P4SCAL BL0oCHEAZA C0MENTARIILE pentru ca nu-i place ca troIIii sa-si bata j0c de ASSPECTUL FlZlC, la fel trebuie la STlRl precum aceasta. De asemenea avem lMAGlNl cu o alta rep0rterita din RedaCTlA V0ASTRA, cu nume de VlDE0oCHATlSTA:"MICH'A'ELA'RYA'N" zisa si "MIC'HELLE'RYA'N". TU ALEGl!!!
81
16
Toți ăștia antiucrainieni sunt din cei ce primesc pomeni de la stat și cred că li s ar cuveni mai mult,puturosii și profitorii.Sa le dea lor psdnl tot,alții să nu primească nimic.Oricum nu de la psdnl vin fondurile alocate ucrainenilor,uratilor.Nu ucrainienii iau de la gura romanilor ci bugetarii și parte din pensionarii r*mâni.Fățarnici nesatui.
81
30
Oare câți bani a plătit Cirjaliu pentru elucubrațiile din articolul anterior? Ii e frica de comentarii!? De unde are banii cu nemiluita pe care ii folosește în articolele postate în mai toate cotidiene le locale? Mare frica are!
14
61
Mue Ucraina, mue iddiotilor ce sustin Ucraina
38
82
amindoua sa fie trimise pe front, pe partea ruseasca. violurile rusesti, vindeca mincarimile intime.
9
80
Vandalizeaza vandalii,adica cei cu muntile tulburi,idiotii. Cam cat de buni suntem noi,romanii fata de altii? Pai ne omoram intre noi cu cutitele,macetele,ciomegele. Ne furma si ne vindem tara. Ne porcaim in loc sa ne ajutam intre noi. Criticam refugiatii,dar romanasii nostri fac jafuri ,furturi,trafic de persoane in toata Europa. Ce usor este sa arunci cu c***t in altii...
13
68
Foarte bine i-a facut! Sunt niste animale nenorocite 90% din ei!! Urla in apartamente, fac petereceri zilnic-ca doar sunt in vacanta. Nu merg la munca, traiesc din trafic sau cine naiba stie din ce. Nu ii verifica nimeni. Noi daca nu ne platim taxele si impozitele, ne amendeaza statul. Ei ce obligatii au aici?? Aaaaa, au doar drepturi.... inteleg.... Stau in chirie ilegal, deranjeaza toti vecinii si daca le atragi atentia ei au gura cea mai mare! Am ajuns la noi in tara se ne dirijeze existenta niste straini! Cred ca are dreptate Putin ca sunt fascisti si trebuie impuscati! Ia mai lasati-ne cu ukrainienii ca ne-ati albit cu ei! Atata pupat in c*r ca vai saracii... ei nu ar fi facut nimic pt noi, daca am fi avut nevoie. Sictir ukraina!!!
53
81
afara cu ucrainenii spurcați și nespălați!
40
92
Oitzelor , ce va mai place sa mancati k*t de ei , daca nu le tin ei piept rusilor va kkti imprastiat deja
106
28
Pana la dovedirea faptelor, persoana banuita de distrugere, are prezumtia de nevinovatie. Poate parasolarul a fost pus de faptas si daca tot a facut poze cu parasolarul, putra face poze si cu zgarieturile. Dar cum voi sunteti cei mai cinstiti cetateni, sariti in apararea ukrainiencei in loc sa stati sa ascultati si cealalta versiune. Nici macar o sansa nu-i acordati romancei.
34
101
Romanca, nu a facut decat sa-si apere casnicia. Acum, empatizati voi .
22
97
Nu inteleg de ce acesti "amarati" care fug de razboi si nu le pasa de tara lor, nu se duc sa traiasca in satele din Moldova, si vin direct in zone vip de pe litoral !?
60
120
Traiasca putin cu p mare
18
118
Gata s au saturat romanasii, a explodat mamaliga! Mama lor cu kakatul de tara, dute tata la razboi, daca marele actoras vrea razboi. Infecti, inculti, tupeisti, mari domni si doamne, uite cineva a fost nemultumit de acest tupeu!
47
124
În r*mânia ucrainenii pakistanezii etc sânt favorizați de stat r*mânii taxați și sclavi in țara lor
47
123
Uscaturi sunt toti nu numai unii ukrainieni
32
111
Astia au acaparat toate locurile de parcare din zonele unde sunt cazați pe banii noștri ai romanilor. O sa mergem sa luptam pentru ei în Ucraina în timp ce ăștia stau la plaja în mamaia.
61
123
Loați acasă aștea care îi pupați în paula
34
123
MU.IE la toate TA.RATURILE PE.SEDISTE, care cred ca daca su.g pu.li sunt semechere !!
123
29
Pentru Lake Flaushake: Stiu ca e mai usor sa te uiti doar pe poze dar daca citeai si articolul spunea asa: "care i-a scris pe parasolar „You get out”, dar i-a și zgâriat mașina"
124
16
Io` scris felicitarea pe parasolaru' (care nu este parte din masina) si intra` la distrugere? Nu este putin exagerata manevra?
44
126

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515