REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

O femeie și-a bătut vecinul cu o rangă pentru o mână de pământ

O femeie și-a bătut vecinul cu o rangă pentru o mână de pământ

Victor ROTARU 30 octombrie 2023 | 00:00 788

Vecinii au mereu lucruri de împărțit, relația fiind una tensionată de multe ori, puține fiind situațiile în care aceștia pot conviețui în liniște. Ștefan I., de exemplu, a vrut să dărâme un dâmb de pământ, întrucât apa de ploaie băltea în fața curții sale. Pe fondul unui conflict mai vechi, Fănica O., vecina lui Ștefan I., a fost enervată la culme de acțiunea vecinului ei, și după ce a purtat o discuție cu el, a început să-l lovească cu o rangă, până acesta a căzut inconștient la pământ

O femeie si-a batut vecinul cu o ranga pentru o mana de pamantFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 17 octombrie 2021, atunci când Ștefan I. se afla în fața porții locuinței sale, încercând să dărâme un mic dâmb de pământ de pe trotuarul din faţa locuinţei sale, dâmb de pământ ce făcea să băltească apa de ploaie în faţa porţii de acces în curte. Fănica O. a ieșit din curte şi a purtat o discuție cu vecinul său cu privire la încercarea acestuia de a dărâma dâmbul de pământ, după care a intrat în curte de unde a luat o rangă, de aproximativ 1 metru, şi întorcându-se în stradă i-a tras vecinului său, din spate, mai multe lovituri peste cap şi corp, acesta a căzut pe spate la pământ şi cu mâinile s-a apărat de loviturile date de către vecina sa. Ulterior, Fănica O. s-a retras în curtea locuinței sale.

O femeie si-a batut vecinul cu o ranga pentru o mana de pamantFoto cu rol ilustrativ

După câteva minute, Ștefan I. a reușit să se ridice de la pământ şi a intenționat să se deplaseze către Postul de Poliţie pentru a reclama fapta, dar a fost văzută de un alt vecin, care s-a apropiat cu autoturismul şi care, observând că acestuia îi curge sângele pe faţă a oprit autoturismul şi l-a întrebat ce s-a întâmplat. În timp ce Ștefan I. îi povestea vecinului că merge la poliţie să reclame că a fost lovit cu o rangă în zona capului de către Fănica O, a ieşit din curte soția lui Ștefan I. şi văzând în ce stare este soţul său, i-a spus acestuia să meargă la Postul de Poliţie. Vecinul le-a spus soţilor că este duminică şi nu vor găsi nici o persoană la Postul de Poliţie, îndrumându-i pe cei doi să sune la 112. Din certificatul medico legal a rezultă faptul că numitul Ștefan I. prezintă leziuni traumatice ce au putut fi produse prin lovire cu şi / sau corp/ plan dur şi necesită pentru vindecare circa 25 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să o condamne pe Fănica O. la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510